Boogie hvala ti na iskustvu! 🤍 puno znaci cuti iz prve ruke
.
Sto se tice spustene posteljice ja sam imala placenta previa s malo manje tjedana nego ti Leia ako se dobro sjecam i mirovala sam mjesec dana i povukla se prema gore. Sad stoji sprijeda tako da bude to sve ok samo se malo vise pazi 💪🏼
.
Grizli je i ja sam to primjetila! I stvarno sto je je u zadnje vrijeme jedem manje kolicine, jednostavno ne mogu vise bas toliko unijet hrane u sebe. Ali kalorijski to nije premalo da se razumijemo jer jedem bas kaloricnu hranu haha. Mozda da poslusas muza pa izmjeris secer, pa i tebe iznenadi niska vrijednost ko mene nakon slatkaca 😏
Ovo za liniju nisam nikad cula bas zanimljiva info
baby boy 🤎🐻
Grizli bit će sve u redu, vidiš da imaš dovoljno cervixa za gužvu subotom šalu na stranu, ako nešto osjetiš, pa normalno da budete išli za rodilište, bolje i puhati na hladno nego da se stresiraš. Puno mojih prijateljica živi relativno blizu rodilišta, ali im zbog ovih zg gužvi treba po sat i pol do ovdje(za sebe ne mogu govoriti jer živim ulicu od rodilišta, ako bude mjesta, ako ne čeka me isto put do drugog) Isto, porod može krenuti noću i često tako krene zbog hormona tako da držim fige da izbjegneš sve čega se bojiš. Za ovu liniju znam, ali mislim da na 9-10cm više nisam u stanju gledati niš osim unutrašnjosti vlastite lubanje
I za stimulaciju bradavica znam da kažu da može potaknuti porod, ja sam neki dan isprobavala izdajalicu, ali ništa nije bilo 🤷🏻♀️ trebala bih skakati po mužu, al brate nikad mi manji libido nije bio nego u ovoj trudnoći. On jadan i bi, ali odustane kad me vidi takvu ko kuhanu nogu. Još je sad i vruće pa si sve mislim di ćemo sad još i to, zalijepit ćemo se 🤣
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
Ja sam isto jučer bila na Merkuru, otvorena za prst (kažu da je to super za prvorotku) i uzeli su mi bris na BHSB i krv za testove senzibilizacije (jer sam Rh-). Jel onda očekujem te rezultate na egrađani ili? Vidim da mi tamo nisu upisali ni ovaj ni prošli pregled...
Moram priznati da su mi to uzimanje brisa i vag. pregled bili prilično bolni i da sam sinoć i danas imala smeđi iscjedak na papiru - danas čak mislim da je s tim otišao sluzni čep, a tek sam 36+5...
Btw. raspitala sam se - rađa se u njihovim spavaćicama, kasnije se može kombinirati njihovu i svoju odjeću, za bebu treba ponijeti pelene, vlažne maramice i kremu (za presvlačenja u sobi).
Hvala curke, ja ću po njegovim uputama onda, bez teže fizičke aktivnosti, a probat normalno živit da me ne opterećuje do idućeg pregleda. 😊
Jutro cure. Ima sta novo, pomaka kod vas kod kojih je vec lagano krenilo?
Ja dosta teze hodam ovaj tjedan, jako me probada, osjecam se isto kao i zadnji tjedan prosle trudnoce kad me otvarala lagano do 7cm pritiskom.
Nekako sam dojma da cu il rodit kroz tjedan dana il doc na kontrolu 1.7. otvorena nesto vise.
Kako podnosite vrucine? Meni je bas uzasno uzasno vruce, smeta me za spavanje. Danas moram do Arene po balone, mala ce sutra proslavit rodendan u vrticu unaprijed i ujedno im je zadnji dan u vrticu. I ima danas kontrolu u Klaicevoj. To su mi zadnje “obaveze”, mama mi je sinoc stigla tako da od sutra nadalje moze krenit😅.
Samo da uspijem dovest auto do Arene😅😅.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Je li Danos rodila ?🥰
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Cordisoo sretno do i po Areni, počasti se nečime prije poroda 😀 vjerujem da ti je sad psihički lakše kad ti je mama došla. Meni je povremeno pritisak dolje, ali bio mi je i prije pa nisam bila otvorena, danas imam pregled pa ću vidjeti. Sto nekih stvari mi se danas iskompliciralo što se tiče obaveza, ali okej, ishendlat ću. Spavanje isto koma, mislila sam da će me srčani lupiti, dva puta sam se tuširala i svejedno se probudila smrdljiva ujutro. Uključila sam klimu i skužila da nešto ne valja s njom, očišćena je, ali je ful ful slabo hladila tak da moram očito naručiti servis.
Medolina super za pregled, mislim da su cure pisale da taj čep može ispasti ful rano, ne brini. Ja svoj nisam doživjela prvi put, nemam blage kak to izgleda. Jesu ti se smanjili bolovi?
leia ma da, polako, lagano i dan po dan.
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
Medicina i Cordisoo, hvala na info za Merkur 😊 meni je ispao sluzni čep u utorak, ali ništa od onda, zvala sam dr i rekla mi je da nema to nikakve veze, da mogu i prenijet, tako da se ne moraš brinuti oko toga. Mene isto danas čekaju obaveze, vodim malu zubaru i skupljam neke potvrde za njezin vrtić, a već je sad vruće užasno 😔
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Medolina* oprosti 😊mob mi sam ispravlja
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Baš i ja razmišljam o vama... Mene je jučer prilično zatezalo nekih sat vremena, a noćas i jutros takav pritisak u donjem dijelu trbuha, vagini, nekako sam se jedva preokretala s jedne strane na drugu. Kad mi sijevne, kao da mi netko najoštriji nož zabode, pogotovo kad se on u isto vrijeme pomjeri. Mislila sam da idem često na wc (3,4 puta po noći), ali ovo koliko sam jučer i noćas ni ne znam jel normalno... I uopće mi nije ugodno kad se on promjera i proteže, baš mi je bolno nekako. A nadam se da nije ništa od toga uzalud i da to znači da ide sve kako treba.
Spavala nisam uopće, što od potrebe za WC-om, što od vrucine...
.
Cordisoo, lijepo obavis sve jos danas, sutra i spremna si! 😄
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji