Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tanjanja27
    28. Lipanj 2025. 12:14

Ivka025

Čestitam svim curama koje su rodile 🥰
    Bez oporavak i da uživate što više sa svojim malim bebicama 😁🎉
    Čitam ove vaše komentare, sve ste skoro pred porod 🙈
    Ja na 32.tj tek, a nekako odjednom. Mi sve došlo biit teško, stalno pivskim, stalo se teško saginjem, bebica vrši pritisak od svugdi 😂
    Treba izdrzati još 2 mj 🙈🙈…
    Imate li koji savjet za proširene vene i kompresivne čarape? Prošli tj sam bila 2x na hitnom, u sri na hitni ginekoloski jer me tamo posla doktor opce prakse pa onda na objedinjenim hitni prijem u petak… Ugl za sa dje ok, desna noga aima dosta varikozitetnih vena, 2 su baš jako izražene, kaže vaskularac za sad smao čarapa, bude li išlo na gore da će mi dati heparinske injekcije. Odem jučer kod svoje ginekologice na pregled da je pitam kad se opet moram javiti zbog vena doktoru jer meni i dalje žari u nozi i šire se vene(pojavilo se malo od sprijeda, pukla kapilara jače malo i malo iz virila vena, na stražnjici modrica i žari sad i gore na stražnjici, ne samo donji dio stražnjice… Uputila me da se čarapa stavlja još u krevetu, ako se ustajemo piskit, kao to zadnje ustrajanje prvo čarapa pa onda piskit… Dalje, mi ništa nije rekla, kad moram na hitnu opet, niti nakon 3x što sam pitala odg nisam dobila… 😔😢

Jeli se porodiljni otvara 40 ili 45 dana prije termina?? Od 1.7. Otvaram komplikacije, to je ginekologica pustila u sustav, al ja sam zab pitati ostalo kako ide i što trebam napraviti od dokumentacije, a ona mi je od pon na godisnjem 😬😬🙈🙈

Sad vidim da se pratimo..ja sam danas 32..inace cure stalno citam i pratim njihove tegobe i muke i naravno srece kad sve prodje 🥰 ali sve su ispred mene pa se ne javljam.. Nervozu u nogama imam i ja ali ne previse..razmisljam da i vrucine doprinose tome.. zadnjih dana osjecam bol u preponima kao da sam napravila spagu a nisam bila spremna, od fino pokretne postala sam da jedva setam..🤷‍♀️ Moj termin je 23.08.. a tvoj?

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

petrucika
    28. Lipanj 2025. 18:01

Curee evo kao da sam znala kad cu uci u forum, bas ne stignem vise popratiti sve!! Roza je stalno na cici tako da ja cim i uvatim malo vremena napravim nesto po kuci!!! Ugl sam na mobitelu kad nju hranim jer tad ionako nemam sto!!!ugl sto se tice vena ja inace imam genetski prosirene i u ovoj trudnoci su eskalirale!! Ali nakon trudnoce vratilo se na stanje kao i prije trudnoce sto je bilo za nevjerovati da se tako ocajne vene mogu ipak vratit na staro!! Ugl ja sam imala upale u trudnoci mazala heparinakim gelom i nosila kompresisje carape!! Kad san rodila stanje se smirilo dobila san upalu jos u bo na obe noge to izgleda crveno kad je upaljeno i tu je koza tvrda pod prstom zadebljana!! Kako prolazi mjenja boju!! Savjet je mazati ako je upala tim gelova na bazi heparina, kompresiske carape, noge na poviseno i lagano setata radi cirkulacije!! Eto to ke sve sto se tokom trudnoce moze!! Meni su ponlesavile zadnjih mj dana valjda cim je dosla vrucina ali ima nade da se vrate na ono kako su bile😎cekalice drage sretno i neka bude brzo i sto manje bolno

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Ivka025
    28. Lipanj 2025. 22:53

Hvala Petrucika ❤️
    Ma i moje su genetski tu... Al do sad osim malo vizualno dojma, problema većih nije bilo 🙈

Hvala ti za ovo stanje kad je pogorsano, eto to mi je trebalo, da znam kad ići, kad ne treba ❤️
    Nadam se da prsi više ne bole 🙏

Emma05
    29. Lipanj 2025. 04:23

S kojim brojem BH kontrakcija se trebam zabrinuti? Traju već neko vrijeme ali danas/noćas ih imam uz aritmije. Prekjučer nisam spavala. Sinoc sam uspila nešto odspavati. Evo danas opet gadno. Prosjedila sam noć na krevetu pa sam se prebacila na kauč gledam tv i slušam srce na slušalice. Ne znam koliko ovo šteti bebi🙈. Jeli imala koja ovakav slučaj? Ctg mi je u srijedu.

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Boogie
    29. Lipanj 2025. 05:58

Emma05

S kojim brojem BH kontrakcija se trebam zabrinuti? Traju već neko vrijeme ali danas/noćas ih imam uz aritmije. Prekjučer nisam spavala. Sinoc sam uspila nešto odspavati. Evo danas opet gadno. Prosjedila sam noć na krevetu pa sam se prebacila na kauč gledam tv i slušam srce na slušalice. Ne znam koliko ovo šteti bebi🙈. Jeli imala koja ovakav slučaj? Ctg mi je u srijedu.

Jesu prestale? Mislim da ako ti prestanu s promjenom položaja, tipa tuširanjem i slično, da je onda ok. I ako nisu pravilne i bolne.
    Vjerujem da je u kombinaciji sa aritmijama grozan osjećaj, ne mogu si to ni zamisliti da.

Uvijek ti ostaje nazvati hitnu i pitati za savjet i trebaš li doći da provjere da nisu recimo prave pa da te ne otvaraju. Drži se, sretno i javi kako ti je.

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

Emma05
    29. Lipanj 2025. 06:53

Boogie

Emma05

Jesu prestale? Mislim da ako ti prestanu s promjenom položaja, tipa tuširanjem i slično, da je onda ok. I ako nisu pravilne i bolne.
    Vjerujem da je u kombinaciji sa aritmijama grozan osjećaj, ne mogu si to ni zamisliti da.

Uvijek ti ostaje nazvati hitnu i pitati za savjet i trebaš li doći da provjere da nisu recimo prave pa da te ne otvaraju. Drži se, sretno i javi kako ti je.

Došla sam na hitnu ipak. Iako je ctg i uzv uredan ostavit će me par dana u bolnici na promatranju zbog aritmija i tih kontrakcija da ih mogu popratiti. Nisam sretna što sam u bolnici ali moram izgurati još ovo malo. 

Stiže nam baby E🩷👶

Pukica
    29. Lipanj 2025. 07:13

Emma s tim BH kontrakcijama nikad ne znaš, dobro da si otišla provjeriti. Ja sam ih imala jedan dan svako 3 minute i otišla sam na hitnu, CTG ih uopće nije registrirao i poslali su me doma.... Nadam se da će biti sve okej s aritmijom 🤞

• greta10
    29. Lipanj 2025. 08:18

Emma izguraj jos malo i drzim fige da ti brzo i lako prodje vrijeme bolnici.
    Cure sretno danas ako koju ulovi🫢🤞
    Mojoj I je danas 2 tjedna, nemrem vjerovat🎉

Curica 6/23 🩷

Emma05
    29. Lipanj 2025. 08:19

Pukica

Emma s tim BH kontrakcijama nikad ne znaš, dobro da si otišla provjeriti. Ja sam ih imala jedan dan svako 3 minute i otišla sam na hitnu, CTG ih uopće nije registrirao i poslali su me doma…. Nadam se da će biti sve okej s aritmijom 🤞

E pa vidim da ctg ne registrira ove lažne a mene baš učestalo grči. Uglavnom legla sam u krevet ali trpim aritmije, vidim da se oni s time baš i ne zamaraju jer primarno gledaju ginekološki problem što mi je razumljivo  ali me jako smeta jer ja ne mogu ležati niti spavati a posljedično tome sam mrtva krepana. Pa sam ih pitala što ću ja s tim. I kao zvat će kardiologa ako baš bude trebalo..🙈 (a do tada ti lipo sjedi na krevetu😄👌). Veselo baš. Ma važno da mi je malena dobro, ja ću nekako valjda izgurati. 

Stiže nam baby E🩷👶

Emma05
    29. Lipanj 2025. 08:20

greta10

Emma izguraj jos malo i drzim fige da ti brzo i lako prodje vrijeme bolnici.
    Cure sretno danas ako koju ulovi🫢🤞
    Mojoj I je danas 2 tjedna, nemrem vjerovat🎉

Vrime leti..baš lipo🥰..uzivaj u svemu💕🙋🏻‍♀️

Stiže nam baby E🩷👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.