AnnieP čestitke, dobro došla Magdalena ❤️
.
Cordisoo, na danima otvorenih vrata rekli su da se javljamo na hitnu
.
Pridružujem se otvorenima za prst, meni isto od 33 tjedna piše prohodna do glavice i ovoga, cerviks omekšan, prohodno od vanjskog do unutarnjeg ušća, mali je isto glavom u zdjelici, ali rekla mi je i moja ginekologinja i na Merkuru da sve to ne mora ništa značiti i da mogu i prijeći termin. Također mi je jutros ispao sluzni čep. No ni to po njima ništa ne mora značiti. Kad bude, bude 😬
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Emi25 super! Sprema se akcija 🤞🏻 Jel znas kolika ti je jacina trudova na ctg bila?
.
Cordisoo sreca da nisi onda dosla jos sat ranije, bome bi se nacekala.. ali super da se spustio malac tako skroz, to je odlican znak!
.
AnnieP cestitam!!!! 🤍 stvarno zvuci kao lijep porod, svaka cast mama!
baby boy 🤎🐻
Emi25 super! Sprema se akcija 🤞🏻 Jel znas kolika ti je jacina trudova na ctg bila?
.
Cordisoo sreca da nisi onda dosla jos sat ranije, bome bi se nacekala.. ali super da se spustio malac tako skroz, to je odlican znak!
.
AnnieP cestitam!!!! 🤍 stvarno zvuci kao lijep porod, svaka cast mama!
Bome i te 3 ure su mi prisjele, al kad sam cula da su neke i 5 cekale, glupo mi se bilo zalit😅😅.
Al ajde jos 1 pregled.
S prvom sam tako 1 prst bila 4tj otvorena. S drugom sa 39tj skroz zatvorena pa onda odjednom 7cm. Nema pravila😅.
Al ipak se nadam da ce to krenit do kraja iduceg tj, po mogucnosti do thompsonovog koncerta😅.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Hahaha i ja bi prije koncerta, tko ce stic do bolnice kroz kaos u gradu
baby boy 🤎🐻
Ja rodila jucer, stigla nam nasa mala K u 7:20 🥰🥰 Ima 3450kg i 50cm, skolski skoro taman na termin 😁 Porod je prosao ok, ja se stvarno dobro osjecam za sad i bebica nam je super. Pisem detaljnije kad uspijem, vama koje cekate drzim fige da krene i sretno! 😁🤞🤞 Posebno prije koncerta, to bude opci kaos 😅
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Drage cure, čestitam vam na vašim slatkim bebicama! 💖💖
Jedva čekam da nam pričate dojmove. 🤭
.
Moj pregled na Merkuru opet isto... Brzina brzine, opet ništa od ultrazvuka, ma razočarana sam baš... Imala sam ctg, dobro smo se namučili da bebu natjeramo da sudjeluje i probudimo. Vaginalno je isto sve kao i zadnji puta.
I da, ne spominjite koncert, jučer cijeli dan pričamo o tome da je samo taj dan zaobići, a svi mi kažu kakve sam sreće, ja ću baš na taj dan. 😅
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Lolola cestitam!! 🤍 sto brzi oporavak i tebi i bebici! javi kad stignes 🤞🏻
.
Spring bas bezveze da tako ofrlje pregledavaju, ali super da je na kraju sve ok, bit ce to na neki dr dan ne na koncert 🤞🏻
baby boy 🤎🐻
Cestitam cure na malim smotuljcima srece🎉🎉 mazite se i pazite♥️
Curica 6/23 🩷
Petrucika uzela sam i ja jucer sprice za hranjenje al nisam jos isprobala. Skuzila sam da je nervozna bila jucer nakon dojenja (ne znam kolko je pocicala al mi su se cinila dobro ispraznjenje). I onda je jos za nekih pola sata popila 90 izdojenog. Dolazi mi danas patronazna al to mi se cini bas puno za tako malu bebu🤷♀️. Iako znam da svi kazu da je mlijeko ok al meni se to vini prevodeno ako se ne narhani? Kaj vi mislite?
Curica 6/23 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji