Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    18. Lipanj 2025. 23:08

Drago mi je da su svi pregledi dobro prošli, samo ovo cekanje od 4h Lolola 🙄 uh samo procitat mi je muka došlo. 

Petrucika super da vam ide dojenje, mala sisalica znaci ovaj put. 

Medolina ja sam dobila one frida mom uloske za hlađenje spakirala sam 3 komada za rodilište. Nemam pojma ni kako funkcionira ni dal, mislim da to nemaju što ne dozvoljavati nakon poroda pa to su ulošci br ja to tako mislim 🤷 

Maria oprosti a za sto ce ti Opltilube, jel nije to lubrikant kao? 🤔 Ili je to neki bas za porod. Kako to misliš koristi. 
    Ja sam razmišljala kupiti onaj Dianatal kao pomoć pri porodu što bi trebale babice ili ginekolozi mazat tokom poroda, ali pitanje da su voljni, tko zna tko ce biti u dežurstvu kad dođem, a malo mi je skup hobby da kupim pa da ne žele koristiti. Iako sto sam čitala izgleda mi kao nešto što pomaze. 

Cordisoo vidis kako jedna bezveze pogreska ocito tipfeler nas moze izbaciti iz takta. Al dobro sad valjda nece vise zblesirat nesto ti oko datuma. 

Milica24
    18. Lipanj 2025. 23:27

Grizli meni dva doktora rekla da je Optilube ista stvar kao Dianatal gel i preporucili mi da to kupim za porod. Samo jeftinija opcija. Pa eto da prenesem 🙃

baby boy 🤎🐻

lolola13
    18. Lipanj 2025. 23:33

Grizli, morala sam prvo ic vadit krv (isto na sv duh, tak su me poslali kao prije pregleda), pa cekanje za vadit krv, cekanje na mjerenje tlaka/urin, cekanje na ctg i na kraju cekanje na pregled 😅 Sve skupa trajalo 4h, kao da sam na maratonu bila. Al ok, guzva je i ja si to poslozim u glavi da je dobro da cekam jer znaci da nisam hitni pacijent i da je sve ok 😅🙃
    .
    Petrucika bas mi je drago, znam da si pisala za dojenje da bi bas htjela i super je ispalo da ti je takva beba! Samo nastavite lijepo tim tempom i za cas ce joj proci zutilo 🥰 I ja bi bas htjela dojiti, nadam se da bude i moja rodena za sisu 😂
    .
    Frida pjenu i one maramice za hladenje mi je frendica ful nahvalila, da joj je bas olaksavalo osjecaj i da misli da je brze zaraslo sve od tog. Tako da sam si nabavila to dvoje, dvoumila sam se i oko tih ulozaka koji hlade ali na kraju njih nisam kupila. Jos mi je ful nahvalila frida sive bokserice jednokratne, da su joj bile bolje od drugih mrezastih i jednokratnih pa sam si i to pripremila u torbu.
    .
    Pisale ste nes i za chicco, ja sam ih zapravo spakirala samo par komada jer imam neki paket za postpartum sa 3 vrste ulozaka i za prvu ruku nemam pojma kaj ce mi pasat pa cu kombinirat dok ne nadem carobnu formulu 😂 Ali racunam chicco mi je ili poslije za doma (jer ovih ulozaka ima onak doslovno za 3 dana bolnice) ili ce mi muz donijet ako vidim da mi ovi ne valjaju toliko 🤷‍♀️ Spakirala sam stvari u torbu a ne u kofer pa nemam bas viska mjesta 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Maria31
    18. Lipanj 2025. 23:53

Grizli

Drago mi je da su svi pregledi dobro prošli, samo ovo cekanje od 4h Lolola🙄 uh samo procitat mi je muka došlo.

Petrucika super da vam ide dojenje, mala sisalica znaci ovaj put.

Medolina ja sam dobila one frida mom uloske za hlađenje spakirala sam 3 komada za rodilište. Nemam pojma ni kako funkcionira ni dal, mislim da to nemaju što ne dozvoljavati nakon poroda pa to su ulošci br ja to tako mislim 🤷

Maria oprosti a za sto ce ti Opltilube, jel nije to lubrikant kao? 🤔 Ili je to neki bas za porod. Kako to misliš koristi.
    Ja sam razmišljala kupiti onaj Dianatal kao pomoć pri porodu što bi trebale babice ili ginekolozi mazat tokom poroda, ali pitanje da su voljni, tko zna tko ce biti u dežurstvu kad dođem, a malo mi je skup hobby da kupim pa da ne žele koristiti. Iako sto sam čitala izgleda mi kao nešto što pomaze.

Cordisoo vidis kako jedna bezveze pogreska ocito tipfeler nas moze izbaciti iz takta. Al dobro sad valjda nece vise zblesirat nesto ti oko datuma.

Primalja mi je rekla da ne kupujem Dianatal nego bolje Optilube jer je efekt isti a cijena drastično niža.

Drago mi je da je i Milica potvrdila istu info 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.