Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    17. Lipanj 2025. 16:37

LuI

Petrucika, uživaj samo 😊kako su tvoje vene poslije poroda?
    Boogie, zaboravila sam ti napisati ono što znaš i sama, a to je da ne stvaraš sliku o sebi na temelju tuđih mišljenja. Sigurno nisi ni debela ni okrugla ni ništa što si napisala da ti druge govore, meni se čini da si visoka i da inače imaš normalne kg, da se i jesi udebljala u trudnoći, što sad, sigurna sam da ćeš smršaviti nakon nekog vremena, očito su ti ljudi jako nezadovoljni sami sa sobom kad tako drugima traže mane.
    Pridružuje se onima koje idu 3 puta na WC u noći, baš se ujutro budim strgana 😪

Ej draga hvala sto pitas evo da se neko sirija mojih vena!! Kako san rodila samo pitaju kako bebica i tu i tamo za mene aliii niko me od mojih ne pita kako vene sad?? 😥😅ugl vene su odma nakon poroda bioe punooo bolje ali sam ocito na dva mista skupila upalu vene opet jer mi je crveno i tvrdo pod opipom vjerojatno od lezanja a mozda i od samog tiskanja !! Mazem s onom masti sto mi je specijalist proposa i nadam se da ce biti ok!! Nige su mi doli ko bavlani otekle pitala san u bo kazu da se sva vida spustila u noge!! Tako da evo jos traju muke po mojim venama aliii nadam se kroz neki kraci period da ce se ustabiliti!! Ali ovako na oko nisu vise onako isoocene natecene i grozne😆

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

lolola13
    17. Lipanj 2025. 18:50

Grizli

E zene ima koja jos problem sa bljeskovima, aurama, zamucenjem vida??? Mene ubije to skoro svaki dan. Nije do secera ni tlaka, to sam prvo provjeravala. Gin da je to normalno, a opca dr mi na godišnjem a zamjena mi rekla da dodem na pregled za drugi četvrtak jer nema slobodnih termina. 🤦 Bas me brine sad to već. Krene samo od sebe i imam osjecaj kao da gledam kroz vodu, s time da mi se taj bljesak i zamucenje vida dogodi samo na dijelu vidnog polja i ne uvijek na istom dijelu.

Ja vec duzi period imam problem da mi je vid losiji, zamuceniji. To bi trebalo biti normalno u trudnoci ako nemas drugih problema. Meni se javlja povremeno, uglavnom vise kad sam umorna i dehidrirana. Trebalo bi se to sve vratiti na staro nakon poroda

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• cordis00
    17. Lipanj 2025. 19:05

Znam da se nekima i dioptrija promijeni🤷🏼‍♀️.
    Jel tko pije tinkturu lista maline? Vidjela sam da se preporucuje od 36.tj. A kako ja obicno sa svim kasnim, a jos su mi i pomakli naprijed termin, tek sam sad narucila i dok dode, pocet cu od 38.tj piti. Pa da sam narucila 1 bocicu jer se nadam da necu drugu ni stic nacet.
    Jel to stvarno djelotvorno, ima li smisla to piti? Jesu ta dva-tri tjedna dovoljna? Sve cu probat samo da izbjegnem tu indukciju.
    Ja sam u prvoj trudnoci samo datulje, hodala onako po nogostupu napola, loptu, nisam sigurna da je ista od tog djelovalo, mislim da je krenilo kad je mala to odlucila.😅

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Boogie
    17. Lipanj 2025. 19:15

LuI ma jasno mi je sve, nije to sad neka životna drama, ali svejedno, dok sam ovako hormonalna ne legne mi najbolje, mislim kome bi. Al to je sve ok, proći će ajde. 

Petrucika a jel nosiš još uvijek čarape? 

Cordisoo ja se trudim piti čaj iako zaboravim jer nisam neka od čajeva, a datulje pojedem svaki dan. Ne znam koliko pomaže, odmoći sigurno ne može, sam ti to popij.

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

Emma05
    17. Lipanj 2025. 19:53

Grizli

Cordisoo super za pregled, možda zbilja je to ipak ispravniji termin od onog orvog ti. 🤷 A ko ce ga znati, u svakom slučaju beba je dovoljno velika i teska da nemas brige ja mislim oko tih 7 dana razlike.

Petrucika bas sam mislila pitat ti si spominjala varikozne vene mi se cini ako nisam krivo zapamtila. Pa ako sam dobro zapamtila i ako može iskustvo dal se šta smanjuje nakon poroda i dal ti je smetalo.
    Ja imam osjecaj nicu kad mi se piski da ce mi doslovce te vene popucati sve od pritiska.

E zene ima koja jos problem sa bljeskovima, aurama, zamucenjem vida??? Mene ubije to skoro svaki dan. Nije do secera ni tlaka, to sam prvo provjeravala. Gin da je to normalno, a opca dr mi na godišnjem a zamjena mi rekla da dodem na pregled za drugi četvrtak jer nema slobodnih termina. 🤦 Bas me brine sad to već. Krene samo od sebe i imam osjecaj kao da gledam kroz vodu, s time da mi se taj bljesak i zamucenje vida dogodi samo na dijelu vidnog polja i ne uvijek na istom dijelu.

Migrena s aurom. Ja sam to imala i gadno je. Oslijepila bi na pola oka. Došlo mi prvi put nakon potresa mozga nakon prometne nezgode..a u narednim periodima svaki put kad sam bila pod jačim stresom. U par navrata hospitalizirana na neurologiji radi primanja terapije jer nebi vidjela na oči. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.