Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Milica24
    18. Lipanj 2025. 00:07

kad smo kod stvaranja mlijeka...Jel neka od vas uspjela skupiti vec kolostrum? Meni se cini da nista od tog, a kazu da i to potice porod ako se uspije

baby boy 🤎🐻

Boogie
    18. Lipanj 2025. 05:33

Petrucika onda bolje ne. Splasnut će ti noge, bitno samo da jedna nije otečenija od druge. Jel ti tako bilo i nakon prethodnih poroda?

Milica24 meni je to skupljanje kolostruma SF, ne kužim(brat bratu nije da sam se nešto informirala oki toga isto), vidim po grudnjaku da nešto malo ide, ali to je takva mala kap da ne znam što bih skupila da idem skupljati. 

I ja imam te migrene s aurom, u trudnoći samo dva puta hvala bogu. Grizli vjerujem da će ti to proći s porodom, drugo da uz to ide visoki tlak ili nešto, dr bi ti već digla paniku. Kako god, vjerujem da stvarno nije ugodno da ti je tako stalno. 

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

• cordis00
    18. Lipanj 2025. 07:25

Ja ne pokusavam skupit kolostrum niti cu. Sa obje curke sam imala d-mer tako da se ne veselim opet trecem dojenju🙈.
    Pokusat cu s tim kapima sta sam kupila onda, pogotovo jer mi je pri proslom porodu pukao i sivan cerviks i zato se mozda budem teze i otvarala ovaj put, valjda nece sad pred porod povecat mlijeko jer inace imam dosta mlijeka i tece u mlazu i treba mi uvijek neko vrijeme da se ponuda-potraznja izregulira😞.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.