Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Milica24
    18. Lipanj 2025. 00:07

kad smo kod stvaranja mlijeka...Jel neka od vas uspjela skupiti vec kolostrum? Meni se cini da nista od tog, a kazu da i to potice porod ako se uspije

baby boy 🤎🐻

Boogie
    18. Lipanj 2025. 05:33

Petrucika onda bolje ne. Splasnut će ti noge, bitno samo da jedna nije otečenija od druge. Jel ti tako bilo i nakon prethodnih poroda?

Milica24 meni je to skupljanje kolostruma SF, ne kužim(brat bratu nije da sam se nešto informirala oki toga isto), vidim po grudnjaku da nešto malo ide, ali to je takva mala kap da ne znam što bih skupila da idem skupljati. 

I ja imam te migrene s aurom, u trudnoći samo dva puta hvala bogu. Grizli vjerujem da će ti to proći s porodom, drugo da uz to ide visoki tlak ili nešto, dr bi ti već digla paniku. Kako god, vjerujem da stvarno nije ugodno da ti je tako stalno. 

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
    7/25 spontana trudnoća, stigla 🌸🤱🏻

• cordis00
    18. Lipanj 2025. 07:25

Ja ne pokusavam skupit kolostrum niti cu. Sa obje curke sam imala d-mer tako da se ne veselim opet trecem dojenju🙈.
    Pokusat cu s tim kapima sta sam kupila onda, pogotovo jer mi je pri proslom porodu pukao i sivan cerviks i zato se mozda budem teze i otvarala ovaj put, valjda nece sad pred porod povecat mlijeko jer inace imam dosta mlijeka i tece u mlazu i treba mi uvijek neko vrijeme da se ponuda-potraznja izregulira😞.

👩33g👨33g 👧👧👶

AnnieP
    18. Lipanj 2025. 08:20

Pregledi 🤰🏼
    .
    18.06. - Emma05, Maria31, Lolola13, Emi25, TejaT, _spring_, Danos
    20.06. - Petra_aaa
    23.06. - Katrin, Pixi, AnnieP, LuI
    24.06. - Shoko, Cordisoo
    25.06. - AnnaR, Milica24
    27.06. - Sabrina86
    30.06. - Mom_stera, Mrss26
    02.07. - ddm2463
    04.07. - Pukica
    .
    Popis stvari za bebu: 285
    Popis stvari za rodilište: 293
    .
    Emma05, Maria31, Lolola13, Emi25, TejaT, _spring_ i Danos sretno vam na pregledima danas. 😊

🩷 7/2022
    🩷 6/2025

Danos
    18. Lipanj 2025. 10:35

AnnieP

Pregledi 🤰🏼
    .
    18.06. - Emma05, Maria31, Lolola13, Emi25, TejaT, _spring_, Danos
    20.06. - Petra_aaa
    23.06. - Katrin, Pixi, AnnieP, LuI
    24.06. - Shoko, Cordisoo
    25.06. - AnnaR, Milica24
    27.06. - Sabrina86
    30.06. - Mom_stera, Mrss26
    02.07. - ddm2463
    04.07. - Pukica
    .
    Popis stvari za bebu:285
    Popis stvari za rodilište: 293
    .
    Emma05, Maria31, Lolola13, Emi25, TejaT, _spring_ i Danossretno vam na pregledima danas. 😊

Sretno nam svima i da se nesto pokrene nama kojima je vrijeme ❤️

• cordis00
    18. Lipanj 2025. 11:15

Sretno cure, javite kako je proslo! Wow danos tocno 40+0, drzim fige za pokretanje😊

👩33g👨33g 👧👧👶

Grizli
    18. Lipanj 2025. 12:40

Točno to što ste neke napisale migrena sa aurom, ali bez migrene. Inače rijetko jako, hvala Bogu mi se jave migrene mozda 2x godišnje i to isključivo kad ae preforsiram, ali sad samo ta aura bas me iznervira na neke dane posebno me strah kad mi se dogodi a da nisam doma. Jucer recimo u voznji dok sam isla po malu u vrtić. 😮‍💨

Ja sad ne znam jel bi pila ili ne tinkturu lista maline... Vec par dana istrazujem dal da krenem ili ne. Ne znam kakva je situacija trenutno da se otvaram ili sto pritisak mi je full, dal se bebac opet izrotirao ako d na koju stranu jer prije par dana tokom noci sam imala osjecaj da ce izaci kroz kozu van, pa me malo strah da se ne bi otvorila prerano i sta ako se okrenuo na zadak opet, sad sam 36+5, a pregled ću imati tek 24.6. kad znaci budem već 37+4 pa dal ce onda imati ucinka i smisla 🙄

Za ne faliti moj muz pokupio neku virozu, tako da jedva čekam da skupimo sad ja ili mala to od njega. Skapava sa temp 39 drugi dan. 

Nadam se da su svima koje su imale preglede prošli u redu. 

Nikkitta
    18. Lipanj 2025. 12:46

Grizli ja sam u prvom tromjesečju imala u 2 mjeseca 13 tenzijskih glavobolja i 18 migrena s aurom; to je svaki drugi dan kad gledaš prosjek. Mislila sam da ću umrijet. Migrena može biti i bez glavobolje, moj muž je imao tu tzv. vestibularnu migrenu, nije ga glava boljela jer je na stalnoj terapiji Aspirinom, nego je samo imao nalete kratkih vrtoglavica od 5-15 sek po 20x dnevno. Bilo je strašno, ali nakon nekog vremena je prošlo samo od sebe. On se oporavljao od moždanog, pa je to sve povezano. A ja migrene nisam nikad imala do kad mi nisu počeli simptomi perimenopauze u 40-toj godini. I imala sam ih deset dana zaredom prošlo ljeto, jer mi je ciklus kasnio 20 dana, ali kad se sve unormalilo, više nisam imala niti jednu do trudnoće. To su baš te hormonski uvjetovanje migrene. Najgore mi je bilo kad bi me isto hvatale u vožnji ljetos. Zastrašujuće. Mislim da je bolje da ne voziš više, ako ikako možeš. ❤️

Svim curama sretno na pregledima i čestitke novim mamicama. 😍

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

_spring_
    18. Lipanj 2025. 12:54

Evo mene! 
    Pregled brzinski, brzinski... Vaginalno, a bebaću samo otkucaje i položaj glave i plodna voda... Cerviks smekšan, članak prsta dug,  uloživ za prst do unutarnjeg ušća koje je zatvoreno. Doktor se činio jako zadovoljan jer je zadovoljno komentirao da baš lijepo sve izgleda za ove tjedne, da može to svaki čas, a ja se mislim: zar veeeeć??? Iako osjećam definitivno promjene i pripreme... I da se spustio i da me pritišće i česte kontrakcije, bolove u leđima...
    Ne znam za težinu bebe, to me baš zanimalo... Ali idem sljedeći tjedan u utorak ponovno na pregled, kaže da će tad biti ultrazvuk. 
    Nadam se da su dobro prošli ostali pregledi i da su bili možda malo detaljniji od mojeg. 😅

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

_spring_
    18. Lipanj 2025. 13:13

Baš mi je žao da te to muči, Grizli... Pogotovo tako iznenada da dođe. Nemam iskustva s tim i nikakav savjet, ali nadam se da nećeš imati više epizoda.
    .
    Ja sam zaboravila doktora pitati za list maline, a htjela sam provjeriti je li ok da pijem, sad ni sama ne znam isto što bih, da krećem ili ne. Iako nisam kupila tinkturu, mislila sam iz Tvornice zdrave hrane uzeti čaj.

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.