Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AnnieP
    19. Lipanj 2025. 11:13

Hej cure. Meni otkad je ispao sluzni čep prekjučer ja sam kao na iglama, samo čekam trudove. 
    U prvoj trudnoći mi je odmah nakon čepa krenulo i mislila sam da će tako i ovaj put.
    Sve mi je spremno, ja sam spremna, neda mi se više. 😄

🩷 7/2022

• cordis00
    19. Lipanj 2025. 11:56

Joj da, cim se navrsi 39, krene onda to psihicki lagano, kad si prvi put rodila s koliko tjedana?
    Meni je prvi put ispao cep u komadu tocno 2 tj prije poroda. Drugi put mi je ispadao u komadicima taj tjeran pred porod.
    Sad jos nista, ne cini mi se da ce tako skoro😅.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

AnnieP
    19. Lipanj 2025. 12:05

cordis00

Joj da, cim se navrsi 39, krene onda to psihicki lagano, kad si prvi put rodila s koliko tjedana?
    Meni je prvi put ispao cep u komadu tocno 2 tj prije poroda. Drugi put mi je ispadao u komadicima taj tjeran pred porod.
    Sad jos nista, ne cini mi se da ce tako skoro😅.

Prvi put sam rodila s 39+3, dan prije ujutro mi je ispao sluzni čim odjednom, za dva sata počeli trudovi lagani skroz i drugi dan ujutro sam rodila.
    Tad sam bila puno opuštenija, nisam znala što me čeka niti sam očekivala trudove odmah poslije sluznog.
    Sad sam mislila da će odmah i bila nervozna i sad samo isčekujem evo. 

🩷 7/2022

• cordis00
    19. Lipanj 2025. 13:31

Joj vjerujem. Nadam se da ce brzo kreniti. Meni se obicno pokrenu stvari kad najmanje razmisljam o tome i opustim se. A ne bi bilo lose izbjec ovaj toplinski val koji zovu iduci tjedan. Drzim fige svima vama 39+😁

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

petrucika
    19. Lipanj 2025. 14:19

Cure evo i tu malo da se javimo da vas podrzimo i da vam kazemo da vas pratimo i cekamo i vase bebice!! Neka vam je sretno i da porodi nudu kratki i sto manje bolni!! Kod nas standardno papamo i presvlacimo se!! Ja samo dojim malo sam umorna jer je stalno na cici ali to tako mora zadovoljna sam da san uspila tako lako u dojenju i da mlika ima dovoljno!! Ugl cure sretno i napregledima i u radaoni ako koja zavrsi🩷

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• greta10
    19. Lipanj 2025. 15:16

I ja da se javim malo s druge strane:)  prvo hvala svima na cestitkama i drzim fige cekalicama da brzo krene i lako prodje, i da svima sve bude dobro do kraja. 
    Mi smo u utorak pustene kuci, sva sreca da prvo vrijeme bebe samo jedu i spavaju jer je s todlerom kaos🙈. Cak po ponasanju ajde ocekivala sam necu mamu i da je ljubomorna al je dosta dobro prihvatila (za sad) al nisam ocekivala da ce me slomit kak je odjednom tak velika a ja nisam s njom. Evo i sad mi suze idu samo dok to pisem. Uglavnom sam s njom stalno dok malena spava, koristimo svo moguce vrijeme. Moja se muci sa sisanjem, imam ogromne bradavice i ne moze jos ulovit a kamoli i da aureolu zahvati pa cekam da dodje savjetnica za dojenje. Patronazna je bila jucer i kaze da je hvat dobar al dok ne ojaca nece ic lako. Izdajam i to je ok al s prvom me to izdajanje bas izmucilo tako da cu sad sve probat da izbjegnemo samo izdajanje.

Curica 6/23 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.