Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LuI
    21. Lipanj 2025. 08:43

Elza, čestitke, sve najbolje tebi i malenoj ❤️

Baby E 09/2022 ❤️
    OTP 05.07.2025. 💙

Boogie
    21. Lipanj 2025. 10:08

Elza čestitke i što brži oporavak! ❤️ Meni se čini da si ti to svjetski odradila, pogotovo ako je beba tako izletjela u jednom trudu, svaka čast!

Ja još nisam išla na Merkur pa ne znam, ali isto tu zijam za neku info. Cordisoo, oprosti, zab sam, gdje su ti pregledavali dijastazu nakon poroda? Meni prvi put ništa, ali nisam ju ni imala, provjerio mi je nakon par mj fizioterapeut, a sad ju evidentno imam, ali znam da se to da uspješno srediti terapijom.

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

• cordis00
    21. Lipanj 2025. 10:39

Boogie

Elzačestitke i što brži oporavak! ❤️ Meni se čini da si ti to svjetski odradila, pogotovo ako je beba tako izletjela u jednom trudu, svaka čast!

Ja još nisam išla na Merkur pa ne znam, ali isto tu zijam za neku info. Cordisoo, oprosti, zab sam, gdje su ti pregledavali dijastazu nakon poroda? Meni prvi put ništa, ali nisam ju ni imala, provjerio mi je nakon par mj fizioterapeut, a sad ju evidentno imam, ali znam da se to da uspješno srediti terapijom.

U rodilistu iza poroda, Vinogradska. Mislila sam da to svima rade, tj u svim rodilistima🤷🏼‍♀️.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Boogie
    21. Lipanj 2025. 10:59

cordis00

Boogie

Elzačestitke i što brži oporavak! ❤️ Meni se čini da si ti to svjetski odradila, pogotovo ako je beba tako izletjela u jednom trudu, svaka čast!

U rodilistu iza poroda, Vinogradska. Mislila sam da to svima rade, tj u svim rodilistima🤷🏼‍♀️.

Ne, koliko znam na Merkuru ništa. Niti sam čula niti doživjela.

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

Blondy
    21. Lipanj 2025. 13:47

Pozdrav cure, upadam sa zimskih beba u potrazi za savjetom. Buduci da imate sad vise iskustva vjerujem da ima vas sa slicnom problematikom. Probava mi se jako usporila i imam osjecaj da sam balon. Mislim da se spominje magnezij da bi se trebao uzimati, a na trzistu ih ima hrpa. Koji ste uzimale? Hvala

• Maria31
    21. Lipanj 2025. 14:15

Blondy

Pozdrav cure, upadam sa zimskih beba u potrazi za savjetom. Buduci da imate sad vise iskustva vjerujem da ima vas sa slicnom problematikom. Probava mi se jako usporila i imam osjecaj da sam balon. Mislim da se spominje magnezij da bi se trebao uzimati, a na trzistu ih ima hrpa. Koji ste uzimale? Hvala

Ja uzimam hermes biolectra 300mg, navečer prije spavanja

• cordis00
    21. Lipanj 2025. 16:01

Vise mi se ne da biti trudna. Imam dojam da nikad kraja🙈.
    Nesanica, nespavanje, a umor uz to..zgaravica, ta dijeta zbog GD-a koje se ni ne drzim vise skroz jer sam gladna u zadnje vrijeme. Grozim se ovog toplinskog vala sta dolazi. Ma bas mi se vise ne da.
    Hodam, razgibavam se po lopti, pocela sam pit tu tinkturu, stvarno se nadam da ce do 40 najkasnije krenit jer mi se ne da cekati indukcija do 11.7.🫣🫣🫣🫣

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

petrucika
    21. Lipanj 2025. 16:18

Cure ja upravo jranim Rozu😅po cile dane i noci mi je na cici al dobro nocas sam cak i spavala!! Inace je dobra ne place ali trazi biti na cici po cile dane!! Vidim Cordiso drzis se jos djete jos ja nisam cim sam usla u 9 mj ukinula san skrozz!! U bo su me pitali zbog hrane jel imam kakvu terapiju rekla san da imam dijagnozu GD i dobivala sam hranu kao svi drugi! Niko mi nista nije spomenuo u bo ua to niti kod otpista ja jedem normalno!! Tako da mislim da mozes i ti se full opustiti!! Inace cure meni mama danas dolazi ipak da mi malo pomogne iako cure pomazu ciste pricuvaju ali ipak mi triba jedna odrasla ruka!! Ostat ce tjedan dana taman dok ja jos malo dodem sebi iako ja operem po kuci i sredim kad vidim da ne migu ostavim!! Ono ko u trudnoci koliko mogu!! Eto toliko od nas dvije🩷

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• LuI
    21. Lipanj 2025. 17:08

Cordisoo, pridružujem se jadikovkama 🤣i ja sam katastrofa. Mali me toliko izlupa svaku večer kad se hoću malo odmorit, imam osjećaj da će mi ispast i crijeva i svi organi. Mala me toliko nikad nije lupala ni na taj način. Ne znam jesu li i tebi drukčije trudnoće s obzirom da su nosila i curice i sad nosiš dečka? Isto mi je muka od vrućine, a moram van, em što moram svaki dan nešto obavit, em što imam malu koju moram voditi u vrtić i poslje po parku, a ne mogu ni ja sama izdržati cijeli dan unutra. Isto mi se neda više bit trudna, bole me i te vene i sve živo, ne mogu spavati, ne mogu se namjestiti, stalno se budim, prehlađena sam isto od početka 6 mj. A kad se sjetim što me sve čeka kad se mali rodi isto mi dođe muka 🤣🤣

Baby E 09/2022 ❤️
    OTP 05.07.2025. 💙

• cordis00
    21. Lipanj 2025. 17:26

Pa cini mi se da je drugacije sta se tice hormona kao prvo, nije mi toliko zezlo kozu i kosu kao sa curama. A i nije nesto divlji, al one su bas bile mirne, on se zna nekad rastezat put rebara kao da mi nogu gurne u prsni kos😅.
    Petrucika ma ni ne jedem preporucenih 1800 kcal odavno bar 2 tj zadnja ako ne i vise, variram 2000-2200 ponekad, jednostavno ne mogu. Al ne jedem secere i slatko, trudim se i dalje pazit na UH, al def jedem vise. Meni su pisali na Merkuru dijeta i dalje😅.
    —-
    A bit ce tesko iza poroda, stalno presvlacenje hranjenje spavanje itd, oporavak, al mislim da je lakse i to nego ovo sad stanje.🫣
    Muz je cure odveo na more, fale mi i jedva cekam da se vrate; al se opet mislim kako ce bit tesko zadnje dane oko njih hopsati, ic u vrtic po tom toplinskom valu, uspavljivat ih. I jos im falim, vidim po njima da se ljute, mala nece na videopoziv uopce pricat sa mnom. A opet cujem kako im je lijepo dolje s obitelji i kupaju se i svi im sve zelje ispunjavaju i skacu oko njih. 
    Prestaju ic u vrtic 30.6., ja ne znam kako cu taj tjedan izgurat (a nadam se da cu taj tjedan rodit), bit ce mi mama, al ne moze ih vodit ona sama van, morat cemo zajedno il u zoru il predvecer pa animirat po kuci, svi cemo pocrkavat mislim😅.
    Zene drzte se!! Odbrojavamo sitno, al imam osjecaj da su neke sad i rodile/u procesu su ovaj vikend i da ce se javit kad stignu😊.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.