Elza cestitam!! 🥰
.
Grizli i ja imam takav osjecaj ujutro vs navecer. Imam i taj neki pojas ali se jos nisam odvazila nositi ga.
.
I zadnja dva dana primjecujem uuuuzasnu zgaravicu nisam nikad ovakvu imala, i stolicu nakon svakog obroka. Ne znam jel se to nesto priprema ili mi je zeludac u banani

baby boy 🤎🐻
Elza cestitam! Nadam se da ste dobro sad❤️.
Ima tko za Merkur info kakvo je stanje? Ili ce stalno situacija bit neizvjesna🫣
Danos se ne javlja, mozda su je ipak inducirali? 🤞🏻
Meni je isto trbuh navecer “tezi”, misici se opustaju tokom dana i zato sve sto imam obavljam ujutro jer navecer nisam nizasta. I vise me probada navecer kad hodam tako da setnje i obaveze odradujem ujutro.

👩33g👨33g 👧👧👶
Elza cestitam od srca eto u dan smo razlike🩷🙏

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Ja sam danas pocela piti tinkturu lista maline cim mi je stigla. Znam da je sad kasno, planirala sam od 37 (na kraju procitala da se pije od 36), al sta je tu je, nece skodit😅.
Ja se osjecam trudno, blago vama koje se ne osjecate🤣.
Lose spavam zadnje dane, leda me navecer bole…zgaravica itd.

👩33g👨33g 👧👧👶
Hvala Coordiso i Grizli na komentarima 🥰 moram taj pojas nabavit, bio je suorug u ljekarni pa mu je savjetovala tamo teta da odemo u neki dućan kod Petrove Rozi štep il tako nekako, a imaju i web, mojaortopedija.hr al problem je kaj ja ne znam kaj da uzmem. Imaju steznike od 20 e do 70 e. I sad ti znaj. A baš da idem tamo po to, evo ne znam. Ako kaj saznam u međuvremenu javim.
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Čestitam Elza od ❤️ žao mi je da nije bilo lakše, al najbitnije je da je sve dobro prošlo. Uživajte svi skupa i puno sreće i predivno djetinjstvo želim bebici. 🥳
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Elza čestitam od srca ❤️

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Elza čestitke i što brži oporavak! ❤️ Meni se čini da si ti to svjetski odradila, pogotovo ako je beba tako izletjela u jednom trudu, svaka čast!
Ja još nisam išla na Merkur pa ne znam, ali isto tu zijam za neku info. Cordisoo, oprosti, zab sam, gdje su ti pregledavali dijastazu nakon poroda? Meni prvi put ništa, ali nisam ju ni imala, provjerio mi je nakon par mj fizioterapeut, a sad ju evidentno imam, ali znam da se to da uspješno srediti terapijom.
🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!
2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
2021.,2022.-izvanmaternična 2x
2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji