Cordisoo, super da si brzo obavila 😊 očito im je ponedjeljak dan D ko i svagdje 🤣sve me strah idućeg ponedjeljka. Boogie, baš mi je užasno to pročitati, ne znam općenito što je ljudima da se toliko zamaraju sa tuđom težinom i izgledom , pogotovo trudnice. Ne znam ni od kud im vremena, iskreno, ja se jedva stignem pozabavit sa sobom nakon što riješim posao, dijete, kućanske obaveze, muža, svojoj trening...Ne kužim kad uopće stignu voditi brigu o ljudima ni kako im se da. 🤔
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Cao cure, jesu vam sjele komplikacije od jutros? Meni sjeo dio za porodiljnu naknadu, a komplikacije jos ne 🤷🏻♀️
baby boy 🤎🐻
Cao cure, jesu vam sjele komplikacije od jutros? Meni sjeo dio za porodiljnu naknadu, a komplikacije jos ne 🤷🏻♀️
I meni je dio porodiljnog oomp ne ali one ce ti sutra
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
I meni je dio porodiljnog oomp ne ali one ce ti sutra
Komp ne
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Petrucikanadam se da si se razbila od torte
Jaha kao da si me gledala od nekud😱doslovno sam navalila kaze muz a sto ti nije to puno slatko toliko pojest?? Reko pusti me da uzivam nista nije puno😅i jutros ja vadim iz frizidera a on da sto nije rano za tortu?😅😅😅reko kakvi rano, covjece pusti me da gustam bez ogranicenja da poidem koliko god ocu da sad uzivam u svemu sasvim normalnom kao pojest komad torte , leci i spavati na drobu, cucnuti, potrcati😅😅😅😅😅ljudi moji koja sloboda👌👌😎😎
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure sile i komp i poridiljni upravo isla opet vidit stanje
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cordisoo prešišala si me sad je tvoj termin dva dana prije mog! Hvala što si opisala dojmove, možda se i vidimo na kraju u rodilištu! E, dobra ideja za loptu, moram i ja svoju napuhati!
LuI pa ne znam ni ja evo otkud se ljudima da, ali da me to živcira, živcira me. Ne komentiram nikome ništa tako da ne kužim otkud potreba da se to meni radi, ili bilo kome drugome iskreno.
Petrucika moj plan je isto naručiti tortu za nakon poroda i ono doslovno rastaviti se od sve žive dostupne škrobaste i kalorične hrane nakon što rodim tako da sad te trenutke proživljavam kroz tebe.
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
Boogie eto drzim fige svima nama da nas ne vrate nazad😅.
Meni je lopta super, bas mi pomogne za razgibavanje i leda.
Uh i ja se veselim normalnijoj prehrani, a ne znam jel tko bio u Mrvici, ali stalno mi iskace oni san sebastian cheesecake sa preljevom od pistacija. Inace sam ljubitelj kremastih kolaca. Cak mi se i mcdonalds sladoled pistacio cini uzasno primamljiv.
I ljubitelj sam spavanja na trbuhu! Zadnjih par noci idem 3x na wc☹️. Slabo bas spavam. Petrucika samo ti uzivaj, zasluzila si!
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Petrucika, uživaj samo 😊kako su tvoje vene poslije poroda?
Boogie, zaboravila sam ti napisati ono što znaš i sama, a to je da ne stvaraš sliku o sebi na temelju tuđih mišljenja. Sigurno nisi ni debela ni okrugla ni ništa što si napisala da ti druge govore, meni se čini da si visoka i da inače imaš normalne kg, da se i jesi udebljala u trudnoći, što sad, sigurna sam da ćeš smršaviti nakon nekog vremena, očito su ti ljudi jako nezadovoljni sami sa sobom kad tako drugima traže mane.
Pridružuje se onima koje idu 3 puta na WC u noći, baš se ujutro budim strgana 😪
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Cordisoo super za pregled, možda zbilja je to ipak ispravniji termin od onog orvog ti. 🤷 A ko ce ga znati, u svakom slučaju beba je dovoljno velika i teska da nemas brige ja mislim oko tih 7 dana razlike.
Petrucika bas sam mislila pitat ti si spominjala varikozne vene mi se cini ako nisam krivo zapamtila. Pa ako sam dobro zapamtila i ako može iskustvo dal se šta smanjuje nakon poroda i dal ti je smetalo.
Ja imam osjecaj nicu kad mi se piski da ce mi doslovce te vene popucati sve od pritiska.
E zene ima koja jos problem sa bljeskovima, aurama, zamucenjem vida??? Mene ubije to skoro svaki dan. Nije do secera ni tlaka, to sam prvo provjeravala. Gin da je to normalno, a opca dr mi na godišnjem a zamjena mi rekla da dodem na pregled za drugi četvrtak jer nema slobodnih termina. 🤦 Bas me brine sad to već. Krene samo od sebe i imam osjecaj kao da gledam kroz vodu, s time da mi se taj bljesak i zamucenje vida dogodi samo na dijelu vidnog polja i ne uvijek na istom dijelu.
Sortiraj odgovore
Najstariji