Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    02. Lipanj 2025. 11:38

Cure cestitam na urednim pregledima!! Greta nemam iskustva na zadat ali virujen da taj polozaj doktorima ka i ovaj na glavicu znaju oni koje stvari se cesce desavaju u tom polozaju i sto smatraju pod normalnim tako vjerojatno i te nigice koje tako stoje!! Nadan se da to neka nikakve duze probleme sutra znam puno djecice oko sebe rodene na zadak ne znam da san ilad cula da su imali ikakve probleme nakon rodenja!!! Budi mirna i probaj ne razmisljat tako ja sam sigurna da ce apsolutno sve biti kako triba!!! Jos malo i eto te bas u terminu🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• greta10
    02. Lipanj 2025. 12:23

Hvala ti Petrucika. Ja bas ne znam nikog ko je na zadak i stvarno to dr opce ne dozivljavaju ko nes posebno ili lose al eto cim su mi rekli da te bebe nemaju doboljno mjesta meni drama🙈

Curica 6/23 🩷

petrucika
    02. Lipanj 2025. 12:27

greta10

Hvala ti Petrucika. Ja bas ne znam nikog ko je na zadak i stvarno to dr opce ne dozivljavaju ko nes posebno ili lose al eto cim su mi rekli da te bebe nemaju doboljno mjesta meni drama🙈

Znam i sve smo takve to je tako!! Ali stvarno jako puno beba se rodi na zadak ja ih znam nekoliko i evo nikad cula nista da su imale problem!! Prva susjeda kuca do mene evo sad ce godinu dana bebica isto zadak na carski ma sve ok da ne nabrajam jos ih poznam ali stvarne ne mogu reci da dan cula nesto kad stvarno nisan tako da virujen da to nema nikav veci problem pogotovo tvoja koja je tek id nedavno opet na zadak!!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Elza
    02. Lipanj 2025. 12:34

greta10

Evo i mene. Sljedeci pregled 9.6. Ctg uredan, i dalje zadak. Kaze dr na uzv sve uredno, mene brine da tako malo dobiva uvijek su mjere bile vece sad vec kaskaju posebno noge sto kaze da je za zadak normalno jer u tom polozaju nema mjesta al me brine kakve to posljedice moze ostavit na kukove i nogice za kasnije. Tolko sam vjezbica prosla sa prvom koja nije imala nikakav veliki problem da mi je evo vec sad muka.

Savjetovala bih ti da se ne opterećuješ s tim mjerama jer mislim da to nikada ne može biti 100% precizno. Cim doktor pomakne kursor milimetar lijevo ili desno odmah se mijenjaju i mjere. Svašta sam pročitala o teudnoći i nikad nisam vidjela nigdje da djeca na zadak imaju manje nogice ili da imaju posljedice...

Ja sam u iščekivanju pregleda u srijedu da vidim da li je još na zadak. Bila sam uvjerena zadnja 2 dana da se okrenula jer sam štucanje osjećala skroz nisko dolje. Ali danas opet osjećam tvrđu loptu pod rebrima, ne znam je li glava ili guza. I da se kojim slučajem sad okrenula kako spada ne znam koliko bi to bilo značajno pošto imam osjećaj da se stalno vrti po cijelom trbuhu.

Baš sam vas cure htjela pitati da li vi udarce osjećate uvijek na istom mjestu ili po cijelom trbuhu?

Osim toga, zadnja 2 dana me ulovila strašna lijenost, po cijele dane bi ležala i ne radila ništa, inače nisam takva...baš me to živcira...bude mi žao muža, od kućanskih poslova sve delegiram njemu, a ručkovi koje skuham su svi brzinski...

Thinkpurple0
    02. Lipanj 2025. 12:39

greta10

Evo i mene. Sljedeci pregled 9.6. Ctg uredan, i dalje zadak. Kaze dr na uzv sve uredno, mene brine da tako malo dobiva uvijek su mjere bile vece sad vec kaskaju posebno noge sto kaze da je za zadak normalno jer u tom polozaju nema mjesta al me brine kakve to posljedice moze ostavit na kukove i nogice za kasnije. Tolko sam vjezbica prosla sa prvom koja nije imala nikakav veliki problem da mi je evo vec sad muka.

Slucajno zalutala jer sam ja ljetne 2023 pa sam krivo kliknula 🙈
    Moja prva je bila na zadak od 16tt do kraja do poroda, nikako nije htjela na glavu dolje. Rodila sam na carski, nisu htjeli ni probati vaginalno. Nozice su bile neke tanasne do cca 2.mj starosti onda su se krenule buckati. I cesce ides na uzv kukova do godine dana zbog kontrole. 
    Mi sva sreca nismo imali nikakvih problema. 
    Sretno svima 😉

Megyca
    02. Lipanj 2025. 13:03

Cure cestitam na dobrim pregledima 🥰
    Greta ako te tjesi ja sam ti rodena na zadak tj carskim i nikad nikakvih problema nije bilo i imam duge vitke noge😃

Curke meni je jucer ispao sluzni cep🥳 sad sam bila na pregledu i ako do srijede ne rodim ici cu na ctg u bolnicu pa cemo viditi dalje

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

Elza
    02. Lipanj 2025. 13:23

Megyca

Greta ako te tjesi ja sam ti rodena na zadak tj carskim i nikad nikakvih problema nije bilo i imam duge vitke noge😃

Curke meni je jucer ispao sluzni cep🥳 sad sam bila na pregledu i ako do srijede ne rodim ici cu na ctg u bolnicu pa cemo viditi dalje

Vauu megyca super!!!
    Kako se osjećaš, primjetiš li kakve promjene osim sluznog čepa? Jesi uzbuđena? 

petrucika
    02. Lipanj 2025. 13:37

Megyca

Wauuuu!!! Meni je ispada danima onako u komadima a dr put mi je isoa cili taj dan kad su jrenuli trudovi!!! Superr, superr javljaj nam i salji dojmove iz OB Zadar iako virujen da ce doli u radaonu bit ok nusan imala lose iskustvo a odjel babunjaca onako dalo bi se !!!jaoooo bas sam uzbudena sretno draga🥰🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Megyca
    02. Lipanj 2025. 13:48

Elza pa bila sam bas jako uzbudena jucer kad sam vidila, i sad iscekujem eto haha
    Petrucika meni je jucer bas dosta dosta toga izaslo i jutros jos malo ali nema uopce krvi a negdje citam da kao “mora bit krvi” da bi to bilo to.. sad ne znam ja procijeniti koliko toga treba biti jel to sve itd, ali osjecam dolje onako nekad me probode i tu i tamo onako kontrakcije, cijelo vrijeme imam menga bolove lagane
    A za ob zd hvala Bogu prijateljica mi na babinjacama radi pa se nadam da ce me potrefiti makar da mi oko dojenja pomogne..

E i uz to sve potvrđen mi je taj trudnicki pupp osip, nije vise samo po trbuhu nego cijelo tijelo sve osim lica mi je osuto i jedva cekam roditi da prode

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

• LuI
    02. Lipanj 2025. 13:50

Megyca, sretno, sigurno si jako uzbuđena 😊
    Čaj od lista maline- namjeravate li piti i od kad? Ja sam pila prvi put, no uopće se ne mogu sjetiti od kad, na internetu nalazim svakakve informacije vezano za to od kad početi piti i količinu 

Baby E 09/2022 ❤️

OTP 05.07.2025. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.