Cure hvala vam puno na lipim zeljama!! Mi smo rucali i onako proslavili skromno u nasem krugu onako kako je ona tila!! Tako da smo fino rucali zasladili se proveselili malo poslikali i sad odmor lagano!!! Greta10 pa zenoooo 38 tt ja nekad ne migu virovat ove nase tjedne evo!! Dosa nam je lipanj zene drage sad kad krenu nasi smotuljci!! Ajojjjj bit ce vesela ova nasa mala grupa!!! Sretno nam🙏🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Greta a morali bi bas kupit neke bolje roletne il nesto, ako tko ima prijedlog slusam.
Planiramo gradit kucu pa nismo sad za velike renovacije i investicije.
To je onda taj neki razvojni skok pred 2.rodo, prode brzo iza, tako se isto ponasala moja starija, ja trudna do zuba, zadnje ljeto s njom,ona nas dizala u 5ipo🙈. I sad se mala dize pa mala u biti probudi stariju. A mislim da joj svjetlost isto utjece, bas moramo to popravit nekako. Najradije bi neku skroz crnu zavjesu/roletnu sta se lako namontira, a imamo tri prozora kao zaredom u njihovoj sobi, preko cijelog zida. Meni ce mala 10.8. dvi god, al slavit cemo naknadno.
Jel slavite?
Daa vec je 1.6., sad mogu rec da radam iduci mj🙈🙈.
A predivan mi je 6.mj, meni je bila zelja uvijek proljetna bebica i radi uhodavanja u jaslice/vrtic/skolu, bas nekako sazriju do jeseni. Gluposti pricam mozda😂.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Cordisona Temu imas razne varijante jedtinih zamracivaca. Ima samoljepljive, velcro, one ko rolete samoljepljive pa ima i koji se montiraju evo npr: https://share.temu.com/rNILEJfawkA
https://share.temu.com/KBlUM33kbqA
Rockas slavimo sljedeci vikend osim ak se nes promijeni onda cemo u 9 mjesecu.
Ako kome treba narucila sam dekoracije s ally expressa i dosle su za 6-7 dana. Puno
Povoljnije nego u pepcu i tediju a bome i od temua. A ovo za 6 mjesec, ja se slazem. Bas sam vidla tu promjenu kad je krenula u vrtic na jesen- ta 2-3 mjeseca bas rade razliku.
Curica 6/23 🩷
Za zamracivanje imamo zavjesu iz ikee koja potpuno blokira svjetlost, s jedne strane je tkanina a s druge nekakva plastika ili kaj vec i skroz nepropusno. Meni je to najjednostavnija opcija 😅
https://www.ikea.com/hr/hr/p/rosenmandel-zavjese-za-zamracivanje-1par-tamno-zelena-s-gornjom-trakom-70539068/#content
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Super se cini ova ikea! Hvala😊
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Pozdrav mame, čekamo drugog dečkića i nikako se odlučiti za ime. U užem krugu su nam Erik, Franko i Oliver. Problem je što meni ni jedno nije leglo skroz, nemam favorita. Jedino muško ime koje mi je bilo top smo dali prvom sinu. Problem je što svaki put kad smo na korak do odluke netko od naših bližnjih ima ružnih komentara baš za to ime. Koje je vama od ovih najbolje? Primam prijedloge i za druga imena 🙈
Pozdrav mame, čekamo drugog dečkića i nikako se odlučiti za ime. U užem krugu su nam Erik, Franko i Oliver. Problem je što meni ni jedno nije leglo skroz, nemam favorita. Jedino muško ime koje mi je bilo top smo dali prvom sinu. Problem je što svaki put kad smo na korak do odluke netko od naših bližnjih ima ružnih komentara baš za to ime. Koje je vama od ovih najbolje? Primam prijedloge i za druga imena 🙈
Mi smo birali između nas dvoje i tek kad smo odabrali smo rekli i drugima jer iskreno mislim da nije ni bitno da se drugima sviđa nego nama 😅
Nikad ne mozes svima udovoljiti i svi imaju svoje neke komentare ili nešto i to je okej, ali to vama nebi trebalo uopće biti bitno. Napišite na papiriće ta imena koja vam se sviđaju i izvucite jedno i tako odaberete,toga se drzite i kroz par dana ćete se skroz naviknuti i poslije vam više neće bit bitno tko šta misli. To je moje mišljenje evo 😅 sretno🥰
01.12. +
Mi smo birali između nas dvoje i tek kad smo odabrali smo rekli i drugima jer iskreno mislim da nije ni bitno da se drugima sviđa nego nama 😅
Nikad ne mozes svima udovoljiti i svi imaju svoje neke komentare ili nešto i to je okej, ali to vama nebi trebalo uopće biti bitno. Napišite na papiriće ta imena koja vam se sviđaju i izvucite jedno i tako odaberete,toga se drzite i kroz par dana ćete se skroz naviknuti i poslije vam više neće bit bitno tko šta misli. To je moje mišljenje evo 😅 sretno🥰
Danas smo odlučili da koje god izaberemo nećemo reći sve dok se dijete ne rodi jer su nam tako pokvarili već cca 5 imena... Pa nek si misle što hoće. I baš se osjećam jadno jer ionako ni sami nismo sigurni koje bismo, a okolina nam dodatno otežava 🥲
Ali, hvala na prijedlogu, mislim da će tako na kraju i biti 😀
Ja imam necaka Olivera i meni je to ime jakooo lipo i od tih vasih tu ja biram Oliver🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Danas smo odlučili da koje god izaberemo nećemo reći sve dok se dijete ne rodi jer su nam tako pokvarili već cca 5 imena… Pa nek si misle što hoće. I baš se osjećam jadno jer ionako ni sami nismo sigurni koje bismo, a okolina nam dodatno otežava 🥲
Ali, hvala na prijedlogu, mislim da će tako na kraju i biti 😀
Tako je, okolina nije ni svjesna da tim komentarima vama zapravo oteža i uništi dozivljaj općenito. Ne rade to svjesno i namjerno, ali ipak mislim da bi bilo super kad bi malo razmislili prije nego nešto izjave 😅
Doći će to sve na svoje kad odaberete jedno, nama je trebalo par dana da se naviknemo, ali evo od početka kako smo odlučili nismo mjenjali ime i sad si ne mogu zamislit da se zove drugačije. Naš Leo 🥰
01.12. +
Sortiraj odgovore
Najstariji