Grizli ajme grozno iskustvo, zao mi je da si to morala proci 😣 Suprugu stvarno svaka cast i hvala ti za savjet! Stvarno porod zna biti jako tezak i mucan, drago mi je da je na vrijeme prepoznat i ptsp i da si se uspjela izboriti sa svime! Stvarno se nadam i drzim fige da ti ovaj porod bude brz i sto manje bolan, bez komplikacija i traume! I da ti postpartum bude laksi i ljepsi 🥰
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Hvala žene kažem nije mi cilj plašiti ikoga niti zamarati sve smo uskoro u porodima, ali jako jako važno je da smo fokusirane. U onoj boli mi moramo se koncentrirati na porod, a ne 20 ostalih stavki oko nas. Muž mi je stvarno podrška ogroman bio i zato mi je sad muka ako ne bude samnom. Da se razumijemo i oni se jadni pogube kad nas onako vide, nije ni njima lako. Ali oni su ti koji moraju biti fokusirani na nas, na stvari koje se događaju oko nas. Zato razgovarajte dogovorite s njima da oni pitaju i budu ti dosadni sto se događa sta je nešto sto rade ili ce koristiti ili inzistiraju na necem sta vi kazete da zelite. Koliko god smo jake mislim da nam fokus mora biti porod, a pustit njih da se pobrinu za nas. Ja sam svom na tome zahvalna jako i da nisam opet 100 % sigurna da ce biti tu kad trebam i da kcer nije bas jako zeljela biti velika seka iskreno nikad ne bi se odlucila na drugu trudnoću nakon svega iz prve.
Ja ne znam evo ja idem na cetvrti porid sama!! Ja ne kazem da svaka zena triba kao ja jer to je moja odluka i odluka moga muza!! On je za prvi porod reka ja to ne mogu ne bi to moga nije za mene i ja postujem!! Nije mi nista falilo samoj imala sam i tezak porod jako tezak nije me niko ostavio na milost i nemilost!! Radam cetvrti puta idem sama i vjerujem i sebi i doktorima i svima tamo!!! Ne mojte mislit da napadam ili prosipam pamet niti blizu tiga aliiii ima zena koje kao i ja idu same i samo da kazem da to nije kraj svita da ce sve biti u redu i svama i s bebicom!! A da mislite o necem tamo stotim ja cu samo rec da koncentraciju za tako nesto ni nemate vama mozak prirodno se fokusira na trenutno na porod na bol!! A ovo nakon nisan nikad prisla hvala Bogu i podrska svim zenama i majkama koje produ kroz to i svaka cast na iskrenosti i hrabristi i priznanju istoga!! Zene drage ne bojte se i vjerujte sebi najvise sebi🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Znam da neke zene imaju doulu koja ide s njima ako muz ne ide. Nije ni to lose ako ne moze zena sama.
Svakako bolje da ide solo nego da muz tamo sinkopira😅.
Meni je osobno posebno da prisustvuje i moj je htio biti prisutan da prereze pupcanu vrpcu. I jer smo u velikim trenucima uvijek skupa, a ne zbog tog jer mislim da neke stvari ne mogu sama. Al da se desi nesto s djecom i da na kraju sama odem, to mi je isto ok, al draze mi je da smo skupa. Doduse imala sam “srecu” da sam isla u box oba puta i bili smo skupa sve te sate, znam da moze bit sad i guzva pa da budem 90% vremena u predradaoni sama il na kraju u sobi ako me induciraju, al kako ispadne. Samo mi je bitno da prode sve dobro i da oporavak bude sta laksi, tim vise sta smo nas dvoje solo s njih dvije i bebacem i morat cu malo vise potegnit nego inace.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Nazalost na neke scenarije kao komplikacije pri porodu i odredene individualce iz sustava ne mozemo utjecati, al mozda i najbolje ne razmisljati o tim stvarima unaprijed. Nadati se najboljemu jer drugo ne mozemo. Informirati se o osnovama. Al upoznati muza/najblize na odredene znakove ako ih mi sami ne prepoznamo, da na vrijeme potrazimo pomoc, za sto bolji oporavak. Zao mi je grizli sta si prosla kroz tako tezak oporavak, vidim da si ocito sve prebrodila cim si se odlucila na novu trudnocu i stvarno ti od srca zelim sto brzi i jednostavniji porod i oporavak ovaj put❤️.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Grizli zelim da ti ovaj porod bude brz i bez komplikacija, kao i poslije🤞 i svima ostalima normalno.
—-
Ja u mukama sa budjenjem todlerice. Vec se danima odjednom budi oko 5:30 toliko sam umorna da vam ne mogu opisati. Prvo sam mislila da je to jednom slucajno, al evo cetvrti dan. Do sad je spavala do 8:30-9, jedva bi je probudila za vrtic i moram priznat da nas je bome razmazila s tim spavanjem, nikad do sad nije bilo problema niti ranog budjenja🙈. Citala sam da oni sad osjete veliku promjenu i da su moguce i regresije i tantrumi, da visi na mami itd al ovo nisam ocekivala.
—-
Tincilina ako nas citas javi kako ste
—-
Svima lijepu nedjelju zelim
Curica 6/23 🩷
Cure ugidan dan svima provedite ga onako po gustu dan je divan suncan i topal pravo ljetni!! Moja najstarija princeza danas slavi 15 ti rodendan i sican se ovog dana kako sam imala trudove kako sam isla u bo sican se dvakog djelica svake sekunde toga dana!! Porid je bio predivan lagan brz a ja najsretnija mama dobila svoju prvu princezu!! Kako vrime ide onako leti!! Evo za 20 dana mi stize treca moja princeza i moj mali princ blazen medu zenama🥰nema nista vridnije ni lipse id nlagosoova biti majka!! Drage uzivajte u ovim zadnjim danima trudnoce i nebijte se nista za ovo se vridi boriti ovo je zaista nesto sto nema cjene nema uvjeta negi custa ljubav!!! 🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Greta koliko ti mala ima godina? I moje su pocele zezat, inace se u 7 bude; ne znam jel ih sunce smeta, isto tako variraju od 5ipo-6ipo. Danas su nas pocastile sa spavanjem do 6:45. A kasno legnu tj prvo mala pa starija u 20:30, nemas nista od veceri pa kasno zaspemo, standard trudnicko dizanje wc nesanica, budem bas umorna ujutro.
Mi danas bili do zoloskog, jucer sam oprala robicu i sredila previjaliste; danas perem svoju robu i sutra pakiram kufer kad budu u vrticu, tesko je ista uz njih obavit. Bas ide to sve kraju, a cini mi se miljama daleko.
Petrucika sretan rodo, prava curka, znaci krece u srednju skolu na jesen! Bas i kod tebe puno promjena😊. Tebi onda vrijeme pogotovo leti sa starijim curama.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Cordiso imat ce 2 godine 22.6. Mi smo u potpunom mraku po noci pa brijem da nije to kod nas al ko zna. Jel mozes ikako vise zamracit? Bar je odspavala sad 2 sata od 10-12, kenjkava, umorna, a jedva sam je dobila u krevet da ide.
Curica 6/23 🩷
Petrucika sretan rockas velikoj curki i uzivajte danas🎉🎉
Curica 6/23 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji