Pozdrav Milice, sretno sutra na pregledu, znam kako ti je. Vjerujem da će sve biti dobro 🙏❤️
Ja koristim godinama Amfibian od Skintegre i za to znam 100% da je sigurno koristiti u tridnoći, a top je za čišćenje.
Hvala ti Tinchilina 🤍 super! probat cu s time 🤞🏻

baby boy 🤎🐻
Joj ja to bas ne gledam te sastojke jer smatram da su to toliko male kolicine da pored svih dr stetnih utjecaja s kojim se susrecemo da je to nezamjetno…mene vise muci to sto ja suhomesnato jedem kao i do sad dok nisan bila trudna u prijasnjim trudnocama nisan tila ni okusit..sad nezz jesan se previse opustila al ja to jedem normalno skrozz i cajne i budole i svu tu salamu..ima li nas jos?
I to sto kazes... 🤭 joj suhomesnato je i meni teska bitka, bas me trazi uz bijeli kruh i majonezu haha

baby boy 🤎🐻
Znaci ima nas😂ajde bar me onda manje pece savjest😂ne mogu odolit apetit mi je podivljao u trudnoci i sve mi je fino i sve volim…ne mogu pa cak i ne zelim sebe ogranicavat u necemu i ziviti osim u ovom redovnom grcu da je sve ok🤪jos i sa hranom se muciti😅…tako da sam odredila od pocetka probati biti opustena trudnica ako je sve ok i ne panicariti previse za stvari koje nisu vrijedne toga…samo da mi stane ovo roskasto da se malo opustim da ne provjeravam svaki papir doslovno kao da radim analizu🥵i bit ce psihicki lakse..znam dugih je 9mj ali i proleti to ..dan po dan🙏

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Super za preglede! Zelim svima i dalje da sve bude pozitivno.. sto se tice hrane, do neki dan nisam jela suhomesnato, ali mi se bas jeo prsut pa sam pojela par feta.. :) Inace jedem i tunu tu i tamo.. Mislim da ako je provjereno meso da bi trebalo sve biti ok. Nas u cetvrtak ceka mini anomaly i nifty. :) Uzbudena sam I u strahu u isto vrijeme.. Mene svakako anksioznost obuzima s vremena na vrijeme zbog proslog iskustva.. ali pokusavam se opustiti i smiriti. Sretno svima!

2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Ja također jedem sve što mi padne na pamet. Jedini problem mi je to što mi ponekad bude mučno. Ne u smislu jakih mučnina, no ne osjećam se baš najbolje pa tada ne znam što bih pojela. I primjetila sam da mi voda baš ne odgovara, ne znam zašto.
30.9. +
30.11. Panorama 🩷
Baby girl 🥰
Ja sam si u proslij trudnoci znala popec malo na tavi suhomesnato kad bi mi se jelo. Cak mi je bilo i finije i socno (masnije)😅. A sad mi dodje zelja za tostom a to radim s onom kuhanom sunkom od pika i ne prepecem je prije🤷♀️ Al sam pocela izbjegavat toast kruh jer sam tek sad procitala da je premazan etilnim alkoholom - normalno da ga moraju tretirat da je tolko dugo svjez al ne znam kak to nisam znala do sad🙈

6/23 🩷
Ja isto jedem suhomesnate. S tim da sada od mučnina mi se sve gadi. Ne mogu frižider otvoriti koliko mi smrdi. A opet stalno bi trebala nešto žvakat. Vrtim se u krug.
Nikako ne mogu dočekati taj prvi pregled, vidim neke već obavile i drugi pregled, neke već čekaju i anomaly, a ja čekam svoj prvi pregled kao ozeblo sunce 🫣

Obavila sam pregled, sve je u redu,bebica odgovara veličinom,čula sam srce i rasplakala se🥰 sljedeći pregled je za 4 tjedna. Greta čestitam tebi na dobrom pregledu, sretno curama koje imaju sutra preglede. Nastavljamo u pozitivnom tonu. Milica dobrodošla,da se dugu družimo na ovoj temi😊
2016 💙
16.10.2024. +
Ja sam si u proslij trudnoci znala popec malo na tavi suhomesnato kad bi mi se jelo. Cak mi je bilo i finije i socno (masnije)😅. A sad mi dodje zelja za tostom a to radim s onom kuhanom sunkom od pika i ne prepecem je prije🤷♀️ Al sam pocela izbjegavat toast kruh jer sam tek sad procitala da je premazan etilnim alkoholom - normalno da ga moraju tretirat da je tolko dugo svjez al ne znam kak to nisam znala do sad🙈
😮😮😮 Ovo za alkohol nisam znala, zato ima onako intenzivan miris kad se otvori vrećica. Pa ne mogu vjerovat 😂🤦
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Obavila sam pregled, sve je u redu,bebica odgovara veličinom,čula sam srce i rasplakala se🥰 sljedeći pregled je za 4 tjedna. Gretačestitam tebi na dobrom pregledu, sretno curama koje imaju sutra preglede. Nastavljamo u pozitivnom tonu. Milica dobrodošla,da se dugu družimo na ovoj temi😊
Čestitke za dobar pregled 🙂
Baš je dobro počeo ovaj tjedan, nadam se da i mi sutra nastavljamo u istom ritmu 🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji