Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

jasamja

Broj poruka: 910

Prijavi adminu

petrucika

Joj ja to bas ne gledam te sastojke jer smatram da su to toliko male kolicine da pored svih dr stetnih utjecaja s kojim se susrecemo da je to nezamjetno…mene vise muci to sto ja suhomesnato jedem kao i do sad dok nisan bila trudna u prijasnjim trudnocama nisan tila ni okusit..sad nezz jesan se previse opustila al ja to jedem normalno skrozz i cajne i budole i svu tu salamu..ima li nas jos?

👋 Evo me 😂
    Zadnje vrijeme suhomesnate proizvode češće nego inače, iako se trudim ih izbjegavat, pa si onda za doručak ili kasni doručak radije napravim jaje ili ako imam neki ostatak od jučerašnjeg ručka. A tost jedem skoro svaki dan 😂

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Milica24

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

Tinchilina

Pozdrav Milice, sretno sutra na pregledu, znam kako ti je. Vjerujem da će sve biti dobro 🙏❤️
    Ja koristim godinama Amfibian od Skintegre i za to znam 100% da je sigurno koristiti u tridnoći, a top je za čišćenje.

Hvala ti Tinchilina 🤍 super! probat cu s time 🤞🏻

Milica24

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

petrucika

Joj ja to bas ne gledam te sastojke jer smatram da su to toliko male kolicine da pored svih dr stetnih utjecaja s kojim se susrecemo da je to nezamjetno…mene vise muci to sto ja suhomesnato jedem kao i do sad dok nisan bila trudna u prijasnjim trudnocama nisan tila ni okusit..sad nezz jesan se previse opustila al ja to jedem normalno skrozz i cajne i budole i svu tu salamu..ima li nas jos?

I to sto kazes... 🤭 joj suhomesnato je i meni teska bitka, bas me trazi uz bijeli kruh i majonezu haha 

petrucika

Broj poruka: 433

Prijavi adminu

Znaci ima nas😂ajde bar me onda manje pece savjest😂ne mogu odolit apetit mi je podivljao u trudnoci i sve mi je fino i sve volim…ne mogu pa cak i ne zelim sebe ogranicavat u necemu i ziviti osim u ovom redovnom grcu da je sve ok🤪jos i sa hranom se muciti😅…tako da sam odredila od pocetka probati biti opustena trudnica ako je sve ok i ne panicariti previse za stvari koje nisu vrijedne toga…samo da mi stane ovo roskasto da se malo opustim da ne provjeravam svaki papir doslovno kao da radim analizu🥵i bit ce psihicki lakse..znam dugih je 9mj ali i proleti to ..dan po dan🙏

+ 10.10.

• PikyB

Broj poruka: 45

Prijavi adminu

Super za preglede! Zelim svima i dalje da sve bude pozitivno.. sto se tice hrane, do neki dan nisam jela suhomesnato, ali mi se bas jeo prsut pa sam pojela par feta.. :) Inace jedem i tunu tu i tamo.. Mislim da ako je provjereno meso da bi trebalo sve biti ok. Nas u cetvrtak ceka mini anomaly i nifty. :) Uzbudena sam I u strahu u isto vrijeme.. Mene svakako anksioznost obuzima s vremena na vrijeme zbog proslog iskustva.. ali pokusavam se opustiti i smiriti. Sretno svima! 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕

• mommy735

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

Ja također jedem sve što mi padne na pamet. Jedini problem mi je to što mi ponekad bude mučno. Ne u smislu jakih mučnina, no ne osjećam se baš najbolje pa tada ne znam što bih pojela. I primjetila sam da mi voda baš ne odgovara, ne znam zašto.

30.9. +
    30.11. Panorama 🩷

• greta10

Broj poruka: 215

Prijavi adminu

Ja sam si u proslij trudnoci znala popec malo na tavi suhomesnato kad bi mi se jelo. Cak mi je bilo i finije i socno (masnije)😅. A sad mi dodje zelja za tostom a to radim s onom kuhanom sunkom od pika i ne prepecem je prije🤷‍♀️ Al sam pocela izbjegavat toast kruh jer sam tek sad procitala da je premazan etilnim alkoholom - normalno da ga moraju tretirat da je tolko dugo svjez al ne znam kak to nisam znala do sad🙈

Curica 6/23 🩷

• Leptirica_

Broj poruka: 97

Prijavi adminu

Ja isto jedem suhomesnate. S tim da sada od mučnina mi se sve gadi. Ne mogu frižider otvoriti koliko mi smrdi. A opet stalno bi trebala nešto žvakat. Vrtim se u krug. 
    Nikako ne mogu dočekati taj prvi pregled, vidim neke već obavile i drugi pregled, neke već čekaju i anomaly, a ja čekam svoj prvi pregled kao ozeblo sunce 🫣

• Emi25

Broj poruka: 68

Prijavi adminu

Obavila sam pregled, sve je u redu,bebica odgovara veličinom,čula sam srce i rasplakala se🥰 sljedeći pregled je za 4 tjedna. Greta čestitam tebi na dobrom pregledu, sretno curama koje imaju sutra preglede. Nastavljamo u pozitivnom tonu. Milica dobrodošla,da se dugu družimo na ovoj temi😊

2016 💙J
    16.10.2024. +

jasamja

Broj poruka: 910

Prijavi adminu

greta10

Ja sam si u proslij trudnoci znala popec malo na tavi suhomesnato kad bi mi se jelo. Cak mi je bilo i finije i socno (masnije)😅. A sad mi dodje zelja za tostom a to radim s onom kuhanom sunkom od pika i ne prepecem je prije🤷‍♀️ Al sam pocela izbjegavat toast kruh jer sam tek sad procitala da je premazan etilnim alkoholom - normalno da ga moraju tretirat da je tolko dugo svjez al ne znam kak to nisam znala do sad🙈

😮😮😮 Ovo za alkohol nisam znala, zato ima onako intenzivan miris kad se otvori vrećica. Pa ne mogu vjerovat 😂🤦

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.