Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Amy_94

Broj poruka: 691

Prijavi adminu

Elza

Riri

Elza

Riri vidim u potpisu da si imala biokemijsku trudnoću u 9 mjesecu.
    Kakvi su ti simptomi bili od pozitivnog testa do prvog pregleda?
    Hej imala sam dosta simptoma najizraženije su mi bile bradavice, imala sam nesanicu, dosta jake crte na testovima… A evo izgleda i ovaj ciklus da je biokemijska danas vadila betu 16.6 vrijednost na 14dpo , isto pozitivni Testovi, simptomi
    Držim fige da nije biokemijska i da sve bude dobro!Dobro došle Petrucika i Amy_94!

Ti si imala betu 63 koji dpo je to bio ,ja sutra vadim krv 9 ne znam koliko bi trebala biti

👨‍🦱38- teška oligoasthenozoospermia(med, orašasti plodovi, Fertil Up)👩‍🦱28 - Amh 1.83 μg/L. (Novalac)
    1x IVF prirodni ❌ (1🥚 nije se 17.06 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    11.01 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice, spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije ponovno teška oligoasthenozoospermia
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-?)

Elza

Broj poruka: 512

Prijavi adminu

Amy_94

Elza

Riri

Elza

Hej imala sam dosta simptoma najizraženije su mi bile bradavice, imala sam nesanicu, dosta jake crte na testovima… A evo izgleda i ovaj ciklus da je biokemijska danas vadila betu 16.6 vrijednost na 14dpo , isto pozitivni Testovi, simptomi
    Držim fige da nije biokemijska i da sve bude dobro!Dobro došle Petrucika i Amy_94!
    Ti si imala betu 63 koji dpo je to bio ,ja sutra vadim krv 9 ne znam koliko bi trebala biti

Moja procjena je da je bio 13 dpo.

2018. 🤰🤱.......09.10.2024. bhcg 63

• Amy_94

Broj poruka: 691

Prijavi adminu

Elza

Amy_94

Elza

Riri

Elza

Moja procjena je da je bio 13 dpo.

A sad? Je bilo sve ok

👨‍🦱38- teška oligoasthenozoospermia(med, orašasti plodovi, Fertil Up)👩‍🦱28 - Amh 1.83 μg/L. (Novalac)
    1x IVF prirodni ❌ (1🥚 nije se 17.06 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    11.01 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice, spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije ponovno teška oligoasthenozoospermia
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-?)

NanaBanana23

Broj poruka: 44

Prijavi adminu

Curke samo da javim,meni je danas tocnije prije par min pokazao plus!!! Sada jedino ne znam jel dobar posto je test malo cudan,posaljem sliku da vidite 🤭🤭

jasamja

Broj poruka: 781

Prijavi adminu

Petrucika i Amy_94 dobro došle i čestitke 🙂

Lista datuma pregleda nalazi se na str. 54

NanaBanana23

Prijavi adminu

Tips and tricks kako da stavim fotku ovdje? 🤦‍♀️🤦‍♀️

NanaBanana23

Prijavi adminu

https://ibb.co/BtFY8jY mislim da je to to,malo je cudna ova kontrolna crta pa cu ponoviti ujutro da vidim jel to to za stvarno 🤭🤭Riri,kakvo je stanje kod tebe? 

NanaBanana23

Prijavi adminu

Nemas pojma koliko sam trenutno sada sretna,ja i muz smo doslovno stampedo u kuci napravili kad sam ja zavikala da imamo plus 🤣🤣🤣 cisti show 🤣 Nadam se da ce sve biti okej i da se beba drzi dobro!drzim ti fige da sve bude kako treba...🤞🫶

jasamja

Prijavi adminu

NanaBanana23

https://ibb.co/BtFY8jY mislim da je to to,malo je cudna ova kontrolna crta pa cu ponoviti ujutro da vidim jel to to za stvarno 🤭🤭Riri,kakvo je stanje kod tebe?

Čestitam 😁

jasamja

Prijavi adminu

Elza kako si ti? 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.