Evo da vas pozdravim. Ja u petak odlazim na pregled pa ćemo vidjeti što gin. kaže, hoće li se nešto vidjeti pošto je još rano, pa vam se možda nakon toga pridružim na ovoj temi.
Čestitke svima na plusevima, neka vam trudnoće budu školske 🤞
Elzavidim i ja neku sijenu, ali najbolje da napraviš neki obični test, onaj oz dma gdje su 2 u paketu su super 👍
Evo mog današnjeg https://ibb.co/mSwBwV0
Lijepa crta 😁
elza ja ti vidim sjenicu na testu, ali svakako savjetujem da probas sutra sa test trakicom koja ima rozu boju, ovi plavi znaju imati evaporacijske linije. nadam se da bude sve okČitala sam o evaporacijskim linijama na tim plavim clear blue testovima, zato sam ipak i odlucila pitati vas za mišljenje.
Nekako se nadam da bi moglo nesto biti jer se okomita linija javila kroz prve 2 minute, a test se može očitatavati prvih 10 minuta. Javim se kad napravim drugi test sutra 😊
Pozdrav!
Napravi test s prvim jutarnjim urinom... Šta je sigurno, sigurno je...🤞😊
Evo da vas pozdravim. Ja u petak odlazim na pregled pa ćemo vidjeti što gin. kaže, hoće li se nešto vidjeti pošto je još rano, pa vam se možda nakon toga pridružim na ovoj temi.
Čestitke svima na plusevima, neka vam trudnoće budu školske 🤞
Elzavidim i ja neku sijenu, ali najbolje da napraviš neki obični test, onaj oz dma gdje su 2 u paketu su super 👍
Evo mog današnjeg https://ibb.co/mSwBwV0Lijepa crta 😁
Hvala 🤞
Jesi napravila danas novi test?
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Ženice drage, moj prvi pregled je tek 29.10.
Tada ću biti 7+5. Baš mi je to dugo za čekati,ali kaže ginička da nema potrebe doći ranije,a u slučaju krvarenja ili jakih bolova pravac hitna.Elza jesi radila jutros test?
Ma uobičajeno ti je da prvi pregled bude u osmom tjednu trudnoće jer tad se srce sigurno čuje, tako da ne trebaš brinuti.
Mi koje imamo ranije preglede, imamo i povijest bolesti... 🙈
Ženice drage, moj prvi pregled je tek 29.10.
Tada ću biti 7+5. Baš mi je to dugo za čekati,ali kaže ginička da nema potrebe doći ranije,a u slučaju krvarenja ili jakih bolova pravac hitna.Elza jesi radila jutros test?
Dugo je za čekati, pogotovo kad je prvi pregled u pitanju i kada želiš da sve bude uredu ali bolje tako, barem ćeš odmah dobiti konkretne informacije i vidjeti svoju najdražu točkicu na ekranu 😍
Ja idem u petak i već znam da će biti jako rano i da će me ponovno naručiti u neko skoro vrijeme tako da je to još gore po meni.
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Ej cure...
Jesam, radila sam, crta je malo blijeđa još uvijek ali se definitivno dobro vidi, nije samo sjena.
Ali danas na poslu me naglo uhvatila bol u donjem dijelu trbuha a kad sam došla kući bilo je malo krvi na ulošku i wc papiru. Sada se to smanjilo, samo blijedi tragovi kada se obrišem.
Obzirom da je tek 12 dpo, ne znam je li to bilo implantacijsko krvarenje ili nešto drugo.
Ako je bila implantacija onda je stvarno bila opaka.
Dr me šalje sutra vaditi betu.
Javim se 🙂
Ej cure…
Jesam, radila sam, crta je malo blijeđa još uvijek ali se definitivno dobro vidi, nije samo sjena.
Ali danas na poslu me naglo uhvatila bol u donjem dijelu trbuha a kad sam došla kući bilo je malo krvi na ulošku i wc papiru. Sada se to smanjilo, samo blijedi tragovi kada se obrišem.
Obzirom da je tek 12 dpo, ne znam je li to bilo implantacijsko krvarenje ili nešto drugo.
Ako je bila implantacija onda je stvarno bila opaka.
Dr me šalje sutra vaditi betu.
Javim se 🙂
Sretno 🤞🤞 bit će sve uredu. Odmaraj i pazi na sebe ❤️
Svakako nam se javi sutra 😘
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Jutro!
Beta jutros 63. Mislim da je ok jer mi je datum očekivane menstruacije tek sutra.
Čekam da mi se dr povratno javi, računam da je sve moguće, vidjeti ćemo.
Ne razumijem se u betu, meni je na 14dpo bila 152, ne znam kakvi su ti inače ciklusi, normalni ili duži.
Javi nam što je dr. rekao 🤞🤞
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji