Zdravo zene, situacija je sledeca, 26og ujutru rano sam dobila jake bolove donjem delu stomaka nisam mogla da se ispravim prestalo je nako nekih pola sata-sat, sutra dan(27sep.) sam dobila blago krvarenje ko je mi bas nije licilo na menstruacija jer nije bilo obilno odradila sam tes i bio je pozitivan dve jake crte krvarenje je trajalo jos dva dana ali sve svetlije i prestalo je kontala sam da je to bilo implantacijsko bila sam kod lekara zakazala mi je ultrazvuk 17og tj. sutra ali, juce sam opet ujutru imala jake stomacne bolove i ledje po malo uplašila sam se ali je opet nako sat vremena prestalo kasnije posle podne sam pocela kvariti ali bas puno i to tamno braon i kasnije je to bilo kao žilasto krvarenje otisla sam na hitnu doktorka me pregledala rekla mi je da je trudnoca tu i videla je kako izgleda to krvarenje rekla je da to nije nista zabrinjavajuće da tako mogu cela 3m da krvarim rekla je da se javim odmah ako dobijem krvarenje koje tece i koje je praceno bolovima koje sam to jutru imala sa trudnoci je sve kako treba 5+1 nedelja ali mi je rekla da imam dve ciste na (ili u) levom jajniku treba da ih pratim na buduci pregledima i to je to i bilo mi je lakse puno medutim pre pola sata sam opet prokrvarila i to zilasto o krvarenje i opet sam se uplasilla jer su te'žile' bile izrazajnije i pomesane kao sam nekim belim žilama ali nisam imala bolove i nije bilo puno 😔jako se plasim. Da li je neka od vas imala nesto slicno?
Došli nalazi bete 350. Sada čekam petak.. 🙂 🤞
Ja od simptoma imam samo punije grudi i to je jedini simptom koji je trenutno konstantan. Jedno dva dana me mučila nesanica, pa jedan nikako da se najedem, jučer sam imala lagani tupu bol..a danas sam baš nekako ok.
Kako vi stojite sa simptomima?
Oboje 30 g.
PCOS, AMH 1,1 ug/L
1. trudnoća ❌ 2023.g (missed abortion, prekid u 11.tj)
2. trudnoća ❌ 2024.g (missed abortion, prekid u 7.tj)
Prikupljamo nalaze ⏳
Cure da li vas u ovim prvim tjednima bolucka drob?ja sam sad mislim mozda nekih 5tt ali mi je konstantno ona neka tupa bol kao kad trebam dobiti..ima li kod vas takvih boljki il nesto drugo malo me to plasi..
Meni je isto tako,boli pa stane..kao da cu dobit al to prodje kroz par min pa se ponovi opet za sat dva tak po minuticu dvije 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji