Pozdrav, evo pridružujemo se i ja. Jučer sam reda radi napravila first sign, i kaze trudna! Prosla trudnoca je zavrsila kiretazom u 12 tj pa sada idemo korak po korak. I naravno držimo fige da ce sve biti ok.
Danas cu napraviti još jedan test, a onda bi u subotu isla vaditi betu. Prosla M je bila 09.09.
Nadam se da se pratimo :)
Oboje 30 g.
PCOS, AMH 1,1 ug/L
1. trudnoća ❌ 2023.g (missed abortion, prekid u 11.tj)
2. trudnoća ❌ 2024.g (missed abortion, prekid u 7.tj)
Državno/privatno? Čekam prve konzultacije
Dr kaže da je najvjerojatnije bila implantacija tako da moramo čekati da vidimo hoće li stati krvarenje ili ne.jasamja vidim da ti danas imas pregled. Sretno i javi kako je bilo! 😊
Super, sretno i nadam se da je to to 🤞🤞
Hvala, svakako se javim, nadam se sa dobrim vijestima 🙂
K. I. M čestitke i dobro nam došla. Nadam se da će ovoga puta biti sve uredu 🤞
Stavi nam sliku testa kad napraviš 😉
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Bok cure
Vidim da ste aktivne stalno pa da vas pitam 💙
Eto meni je danas 6 tt, prije tri dana sam navečer prije spavanja imala neku ko groznicu, zimnica me prala užasno, nisam se mogla sagrijati kolko mi je bilo hladno i imala sam vjerojatno neku upalu grla jer me baš peklo i nisam mogla gutati. Popila sam lupocet i brzo prošlo, počela sam se znojiti i vjerojatno prošlo, temp nisam uopče mjerila.
E sad čitam da to može biti negativno na plod. Neznam nisam se opče javila doktorici ni nikol nisam pridaval tolku pažnju tome jer sam taj dan počela s terapijama duphaston, heparin injekcije uz to sam imala gljivice i doktorica mi dala vaginalete i sve sam pripisala tome da su mi to valjda neke nuspojave. A sad dok malo čitam vidim samo da sam se trebala hitno doktoru javit jer sw moglo nešto sa plodom desiti.
U panici sam užasno pregled tek za tjedan dana 😭
S time da sam bila prije tjedan dana, plod tu bio, srce još nismo čuli samo se vidjelo treperenje. Molim vas pomozite ako je koja bila u sličnoj situaciji da me malo utješ i smiri 🤍🤍🤍
-25 god.
-pokušavamo 3 godine
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-plusić 17.01. ➕❤️ zadnja menst. 15.12.
-prvi pregled 25.01.
Bok cure
Eto meni je danas 6 tt, prije tri dana sam navečer prije spavanja imala neku ko groznicu, zimnica me prala užasno, nisam se mogla sagrijati kolko mi je bilo hladno i imala sam vjerojatno neku upalu grla jer me baš peklo i nisam mogla gutati. Popila sam lupocet i brzo prošlo, počela sam se znojiti i vjerojatno prošlo, temp nisam uopče mjerila.
E sad čitam da to može biti negativno na plod. Neznam nisam se opče javila doktorici ni nikol nisam pridaval tolku pažnju tome jer sam taj dan počela s terapijama duphaston, heparin injekcije uz to sam imala gljivice i doktorica mi dala vaginalete i sve sam pripisala tome da su mi to valjda neke nuspojave. A sad dok malo čitam vidim samo da sam se trebala hitno doktoru javit jer sw moglo nešto sa plodom desiti.
S time da sam bila prije tjedan dana, plod tu bio, srce još nismo čuli samo se vidjelo treperenje. Molim vas pomozite ako je koja bila u sličnoj situaciji da me malo utješ i smiri 🤍🤍🤍
Mislim da bi te doktor primio i ranije ako mu se javiš.
Pokušaj što manje sebi stvarat stres i nazovi liječnika pa mu objasni situaciju ☺️
Dr kaže da je najvjerojatnije bila implantacija tako da moramo čekati da vidimo hoće li stati krvarenje ili ne.jasamja vidim da ti danas imas pregled. Sretno i javi kako je bilo! 😊
Super!
Imala sam i ja ovaj put implatacijsko, al je trajalo 1 dan.
Je li trebaš opet vaditi betu ili je sad samo čekanje?Jasamja, sretno! 🤞
Bok cure
Nisam bila u takvoj situaciji ali znam za puno slučajeva gdje su trudnice imale virozu/upalu u trudnoći pa je opet sve bilo dobro. Trudnice koje imaju djecu u vrtiću vrlo teško da neće tijekom cijele trudnoće pokupiti barem jednu virozu.
I da se javiš doktorici mislim da ona ne bi ništa posebno mogla učiniti 🙂
Dr kaže da je najvjerojatnije bila implantacija tako da moramo čekati da vidimo hoće li stati krvarenje ili ne.jasamja vidim da ti danas imas pregled. Sretno i javi kako je bilo! 😊Super!
Imala sam i ja ovaj put implatacijsko, al je trajalo 1 dan.
Je li trebaš opet vaditi betu ili je sad samo čekanje?Jasamja, sretno! 🤞
Samo čekanje. Srećom nema više ni sukrvice. Napraviti ću sutra još jedan test radi sebe čisto da vidim da li crta tamni.
Evo mene, trudnoća je potvrđena, ponovno pregled idući petak da vidimo kako se razvija, vidjelo se nešto malo, i jedan kao hematom za koji mi je rečeno da je moguće da izaziva krvarenje.Sad sam malo smirenija i mislim pozitivno i sigurna sam da je to to. Rekao je da krenem piti folnu kiselinu.
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji