Curke ja evo ne znam,vec skoro dva tj imam bolove kao da cu dobit(blaze nego sama menga,nisam prije tako imala…znalo me zabolit dan dva prije menge samo) radila testove koji su svi do jednog negativni,ono nemam nekih simptoma…grudi su ostale malo uvecane al nista strasno…s time da je danas drugi dan kako menga kasni,jucer sam radila test i negativan kao kuca….i imala sam prije tj dana kao kapljicu roze na papiru i to je to…jel moguce da je jos uvijek rano za test? Radili smo na bebi,pratila sam sa trakicama…mislim da sam out za ovaj mjesec,ali imam neki filing kao da sam trudna(nisam delulu,samo ne znam objasnit) vecinom znam da je to to kad menga dolazi,sad mi je totalno suprotno…🥴🥴🤔A kad ti je bila O? Moguće da zbog nje je još rano za plus 🤔26.-27.09. ? Mjerila sam sa clearblue trakicama za ovulaciju i 26. Mi se pokazao smajlic :)
Po meni mislim da se vec trebalo pokazati…nemam pojma…samo znam da me dva tjedna,ali svaki dan maternica bolila,tj grcila…bolovi kao da sam dobila,a nisam i sise su bile olovo znaci boze sacuvaj….vec sam pisala na ovoj temi simptome i jednostavno,ne znam sta da mislim….u jednu ruku mislim da sam out za ovaj mjesec,a u drugu imam neki filing da je beba tu…sama sa sobom se ne mogu dogovorit…menga mi za sada kasni evo drugi dan,prije dva dana sam radila test i bio je negativan kao kuca…a evo sad je 10 sati meni je tako muka da ne mogu zaspat normalno…doduse i inace sam osjetljiva jako na mirise pa ne znam jel se moze smatrat nekim simptomom….ali najgore mi je to grcenje,inace sam ga imala samo dan dva prije menge i to je to….ali sada je trajalo dva tjedna… nez jel se sta poremetilo il ne…🤦♀️ nadam se da ce nas sreca ovaj mjesec obradovati jer cekamo i ja i muz ko zapete puske…
Da do sada bi test već trebao biti pozitivan. Jedino što ti preostaje je mogući pregled kod gin, pa da on kaže kako stvari stoje.
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Mozda cu ispast glupa s ovim,ali zar to nije isto? Mislim ako test ne moze pokupit hcg u urinu znaci da ga nema ni u krvi? Uostalom jel to dr daje uputnicu za krv ili se samo ode privatno,nikad nisam vadila pa nemam pojma..
Privatno možeš vaditi u Poliklinici Analiza ili možeš tražiti uputnicu od liječnika... Nalaz bude kroz 3 sata. Ako je iz krvi razina hcga manja od 5, znači da do trudnoće nije došlo.
Možda ti je to jednostavnije nego se testirat svako par dana...Svakako držim 🤞
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Mozda cu ispast glupa s ovim,ali zar to nije isto? Mislim ako test ne moze pokupit hcg u urinu znaci da ga nema ni u krvi? Uostalom jel to dr daje uputnicu za krv ili se samo ode privatno,nikad nisam vadila pa nemam pojma..Privatno možeš vaditi u Poliklinici Analiza ili možeš tražiti uputnicu od liječnika… Nalaz bude kroz 3 sata. Ako je iz krvi razina hcga manja od 5, znači da do trudnoće nije došlo.
Možda ti je to jednostavnije nego se testirat svako par dana…Svakako držim 🤞
Ma zadnje sam se testirala tamo prije 4-5 dana....vise se i ne usudim jer svaki mjesec iznova se razocaram...🤦♀️ mozda se sutra zaletim do poliklinike da izvadim krv pa da znam na cemu sam
Riri vidim u potpisu da si imala biokemijsku trudnoću u 9 mjesecu.
Kakvi su ti simptomi bili od pozitivnog testa do prvog pregleda?Hej imala sam dosta simptoma najizraženije su mi bile bradavice, imala sam nesanicu, dosta jake crte na testovima… A evo izgleda i ovaj ciklus da je biokemijska danas vadila betu 16.6 vrijednost na 14dpo , isto pozitivni Testovi, simptomi
Nadam se da nije biokemijska,drzim fige da sve bude uredu 🤞🤞🤞
Pozdrav cure, evo i mene da li na kratko ili na duže vidjet ćemo.
Fet sam imala 7.10, a od 5dnt pozitivni testovi.
Sutra beta 🍀
👨🦱38- teška oligoasthenozoospermia(med, orašasti plodovi, Fertil Up)👩🦱28 - Amh 1.83 μg/L. (Novalac)
1x IVF prirodni ❌ (1🥚 nije se 17.06 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
11.01 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice, spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije ponovno teška oligoasthenozoospermia
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703)
Riri vidim u potpisu da si imala biokemijsku trudnoću u 9 mjesecu.
Kakvi su ti simptomi bili od pozitivnog testa do prvog pregleda?Hej imala sam dosta simptoma najizraženije su mi bile bradavice, imala sam nesanicu, dosta jake crte na testovima… A evo izgleda i ovaj ciklus da je biokemijska danas vadila betu 16.6 vrijednost na 14dpo , isto pozitivni Testovi, simptomi
Držim fige da nije biokemijska i da sve bude dobro!Dobro došle Petrucika i Amy_94!
Sortiraj odgovore
Najstariji