Riri vidim u potpisu da si imala biokemijsku trudnoću u 9 mjesecu.
Kakvi su ti simptomi bili od pozitivnog testa do prvog pregleda?Hej imala sam dosta simptoma najizraženije su mi bile bradavice, imala sam nesanicu, dosta jake crte na testovima… A evo izgleda i ovaj ciklus da je biokemijska danas vadila betu 16.6 vrijednost na 14dpo , isto pozitivni Testovi, simptomiDržim fige da nije biokemijska i da sve bude dobro!Dobro došle Petrucika i Amy_94!Ti si imala betu 63 koji dpo je to bio ,ja sutra vadim krv 9 ne znam koliko bi trebala bitiMoja procjena je da je bio 13 dpo.A sad? Je bilo sve ok
Imala sam to blago krvarenje i bolove na 12 dan dpo i 14 dan dpo. Ne znam je li to bila implantacija ili ne. Od tada je sve ok osim što me tu i tamo nešto malo probode.
Ponovno vađenje bete nije u planu ali na testićima crtica tamni tako da je valjda sve ok. Pregled tek za 2 tj.
2018. 🤰🤱.......09.10.2024. bhcg 63
Kakvi su ti simptomi bili od pozitivnog testa do prvog pregleda?Hej imala sam dosta simptoma najizraženije su mi bile bradavice, imala sam nesanicu, dosta jake crte na testovima… A evo izgleda i ovaj ciklus da je biokemijska danas vadila betu 16.6 vrijednost na 14dpo , isto pozitivni Testovi, simptomiDržim fige da nije biokemijska i da sve bude dobro!Dobro došle Petrucika i Amy_94!Ti si imala betu 63 koji dpo je to bio ,ja sutra vadim krv 9 ne znam koliko bi trebala bitiMoja procjena je da je bio 13 dpo.A sad? Je bilo sve okImala sam to blago krvarenje i bolove na 12 dan dpo i 14 dan dpo. Ne znam je li to bila implantacija ili ne. Od tada je sve ok osim što me tu i tamo nešto malo probode.
Ponovno vađenje bete nije u planu ali na testićima crtica tamni tako da je valjda sve ok. Pregled tek za 2 tj.
Mene malo brine jer je crtica svjetlija a sutra beta, baš me strah
👨🦱38- teška oligoasthenozoospermia(med, orašasti plodovi, Fertil Up)👩🦱28 - Amh 1.83 μg/L. (Novalac)
1x IVF prirodni ❌ (1🥚 nije se 17.06 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
11.01 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice, spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije ponovno teška oligoasthenozoospermia
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-?)
Kakvi su ti simptomi bili od pozitivnog testa do prvog pregleda?Hej imala sam dosta simptoma najizraženije su mi bile bradavice, imala sam nesanicu, dosta jake crte na testovima… A evo izgleda i ovaj ciklus da je biokemijska danas vadila betu 16.6 vrijednost na 14dpo , isto pozitivni Testovi, simptomiDržim fige da nije biokemijska i da sve bude dobro!Dobro došle Petrucika i Amy_94!Ti si imala betu 63 koji dpo je to bio ,ja sutra vadim krv 9 ne znam koliko bi trebala bitiMoja procjena je da je bio 13 dpo.A sad? Je bilo sve okImala sam to blago krvarenje i bolove na 12 dan dpo i 14 dan dpo. Ne znam je li to bila implantacija ili ne. Od tada je sve ok osim što me tu i tamo nešto malo probode.
Ponovno vađenje bete nije u planu ali na testićima crtica tamni tako da je valjda sve ok. Pregled tek za 2 tj.Mene malo brine jer je crtica svjetlija a sutra beta, baš me strah
Da li su ti crtice općenito svijetle ili su bile tamnije a sada su počele biti svjetlije?
Mislim i te urinske trakice isto ne treba gledati kao nešto sto posto mjerodavno jer ovisi koliko je urin razrjeđen.
2018. 🤰🤱.......09.10.2024. bhcg 63
Ponovno vađenje bete nije u planu ali na testićima crtica tamni tako da je valjda sve ok. Pregled tek za 2 tj.Mene malo brine jer je crtica svjetlija a sutra beta, baš me strahDa li su ti crtice općenito svijetle ili su bile tamnije a sada su počele biti svjetlije?
Mislim i te urinske trakice isto ne treba gledati kao nešto sto posto mjerodavno jer ovisi koliko je urin razrjeđen.
https://ibb.co/ysLxNJK
8dnt
👨🦱38- teška oligoasthenozoospermia(med, orašasti plodovi, Fertil Up)👩🦱28 - Amh 1.83 μg/L. (Novalac)
1x IVF prirodni ❌ (1🥚 nije se 17.06 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
11.01 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice, spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10/24
https://ibb.co/ysLxNJK
10/24
Sortiraj odgovore
Najstariji