Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Elza

Broj poruka: 530

Prijavi adminu

Amy_94

Evo moja beta 37.1😏

Pa to je dobro, zar ne?
    Kakav je plan za dalje?

Riri🤰🏽

Broj poruka: 26

Prijavi adminu

Cure kod mene danas krenulo smeđe tako da je M tu kroz koji sat, iz iskustva znam a i testovi danas svjetliji puno svjetliji nego jucer, tako da nisam ni isla vaditi betu nakraju. 😔  hvala puno na potpori i svemu… vjerujem da cemo i mi uspjeti kad tad🙏🏻❤️ Ja cu vas ostati pratiti i bodriti ovdje , zelim svima školsku i urednu trudnocu 🤰🏽🩷

Elza

Broj poruka: 530

Prijavi adminu

Riri🤰🏽

Cure kod mene danas krenulo smeđe tako da je M tu kroz koji sat, iz iskustva znam a i testovi danas svjetliji puno svjetliji nego jucer, tako da nisam ni isla vaditi betu nakraju. 😔 hvala puno na potpori i svemu… vjerujem da cemo i mi uspjeti kad tad🙏🏻❤️ Ja cu vas ostati pratiti i bodriti ovdje , zelim svima školsku i urednu trudnocu 🤰🏽🩷

Riri nadam se dobrim vijestima onda idući mjesec.
    Uspjeti će kad tad sigurno.
    Hvala ti na lijepim željama i tebi puno sreće 🥰🍀

jasamja

Broj poruka: 878

Prijavi adminu

Riri🤰🏽

Cure kod mene danas krenulo smeđe tako da je M tu kroz koji sat, iz iskustva znam a i testovi danas svjetliji puno svjetliji nego jucer, tako da nisam ni isla vaditi betu nakraju. 😔 hvala puno na potpori i svemu… vjerujem da cemo i mi uspjeti kad tad🙏🏻❤️ Ja cu vas ostati pratiti i bodriti ovdje , zelim svima školsku i urednu trudnocu 🤰🏽🩷

Baš mi je žao 😔
    Drži se i nadam se što prije tvom pravom plusu 🤞🤞❤️

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Amy_94

Broj poruka: 698

Prijavi adminu

Elza

Amy_94

Evo moja beta 37.1😏
    Pa to je dobro, zar ne?
    Kakav je plan za dalje?

Pa.po meni je niska,ponovit ću za dva dana

👨‍🦱38- teška oligoasthenozoospermia(med, orašasti plodovi, Fertil Up)👩‍🦱28 - Amh 1.83 μg/L. (Novalac)
    1x IVF prirodni ❌ (1🥚 nije se 17.06 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    11.01 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice, spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije ponovno teška oligoasthenozoospermia
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703)

• ITM

Broj poruka: 154

Prijavi adminu

Riri, žao mi je... Držim 🤞 da idući ciklus bude dobitan.Amy, koji ti je dan ciklusa vađena beta?
    Po tablici na ovom linku ne izgleda da je niska:
    https://bebo.club/beta-hcg

8./2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab

M-P

Broj poruka: 661

Prijavi adminu

ITM

Amy i Petrucika, dobrodošle!
    Nana, čestitam! 🎉🎊Moj prvi pregled je dobro prošao, srce kuca (pokazao mi je doktor treperenje na uzv) iako mi je danas tek 5+5. ☺️

Samo sam ti dosla poslat ogrooomno ❤️ 
    Svim curama zelim urednu i skolsku trudnocu 🥰

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Amy_94

Prijavi adminu

ITM

Riri, žao mi je… Držim 🤞 da idući ciklus bude dobitan.Amy, koji ti je dan ciklusa vađena beta?
    Po tablici na ovom linku ne izgleda da je niska:
    https://bebo.club/beta-hcg

14 dpo 9dnt sam ja 

👨‍🦱38- teška oligoasthenozoospermia(med, orašasti plodovi, Fertil Up)👩‍🦱28 - Amh 1.83 μg/L. (Novalac)
    1x IVF prirodni ❌ (1🥚 nije se 17.06 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    11.01 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice, spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10/24

NanaBanana23

Broj poruka: 44

Prijavi adminu

Riri🤰🏽

Bas mi je zao,nadam se da ces i ti docekat vec iduci mjesec taj plus koji ce se zadrzat 🫶🫶

• Amy_94

Prijavi adminu

Uglavnom moj jučerašnji i sadašnji
    https://ibb.co/dftm9YB
    Vidjet ćemo u petak betu

10/24

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.