Ja cu ipak Merkur, ne Vin. :)
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Elza i Katrin, čestitam na odličnim pregledima, sad možete biti mirne 🥰
Spring ja ću u Petrovu, ali sam ja mjesec poslije tebe…
E pa super! Mene nekako obeshrabri jer mi se čini da ju žene nekako izbjegavaju i naravno, svakakvih iskustava sam čula i pročitala, ali ima i onih dobrih. Ako bi se otvorila do 1.6. nova rađaonica kako najavljuju, to bi bilo bas super jer bih baš voljela da suprug bude sa mnom... Iako nemam pojma kako će on to podnijeti 😅
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Elza i Katrin, čestitam na odličnim pregledima, sad možete biti mirne 🥰
Spring ja ću u Petrovu, ali sam ja mjesec poslije tebe…
E pa super! Mene nekako obeshrabri jer mi se čini da ju žene nekako izbjegavaju i naravno, svakakvih iskustava sam čula i pročitala, ali ima i onih dobrih. Ako bi se otvorila do 1.6. nova rađaonica kako najavljuju, to bi bilo bas super jer bih baš voljela da suprug bude sa mnom… Iako nemam pojma kako će on to podnijeti 😅
Mozes se ti i predomisliti samo ce ti trebati nova uputnica za novu bolnicu. A za Petrovu mislim da trenutno nije tolko zeljena bas zbog toga sto nema pratnje od renovacije i nisu imali kapaciteta. S otvaranjem ce se to sigurno promijeniti. A iskustva su svakakva u svakoj bolnici to je tak
Curica 6/23 🩷
Neko je davno pisao da nema mjesta za stolicu za hranjenje. Bas mi je izletio oglas za kaos brand u svijetu beba. stolica je sklopiva i ful malo mjesta zauzme pa bacite oko.
Curica 6/23 🩷
Cure, cestitam na urednim pregledima. Zelim vam da vam se i dalje nastavi tako 🥰
Ja sam ponovo vadila jetrene i zucne vrijednosti jer me sve svrbi konstantno dan i noc..izludit cu...psihicki mi bas isto ne da mira 😓 nalazi su poviseni, imam kolestazu, kao i u prvoj trudnoci 🙄 dobila sam uputnicu za TA u bolnici. Voljela bih da me prati dr.koja mi je i prvi put vodila trudnocu...bila bih sretna kada ne bih ostala na cucvanju u bolnici 😓 vec da dolazim koliko puta treba i da mi daju terapinu...
Osim toga izgleda sam se prehladila. Vec tri dana zacepljen nos, problem sa sinusima...ne mogu disati, i automatski pritisak u glavi....
i jos to nije sve, po noci sam imala nekakve bolove u stomaku, cudne, drugacije da sam mislila da cu zavrsiti u bolnici... uzaas
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402
🤰 stiže nam curica 💜
Neko je davno pisao da nema mjesta za stolicu za hranjenje. Bas mi je izletio oglas za kaos brand u svijetu beba. stolica je sklopiva i ful malo mjesta zauzme pa bacite oko.
Ja sam pisala, odlucili smo se za onu tzv putnu stolicu. Razlika je samo u tome da nema svoje postolje nego se zaveze i postavi na stolicu koju vec imamo za stolom 😊 To mi djeluje kao super alternativa
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Ruza Ajme bas mi je zao, nadam se da neces morati na hospitalizaciju i da ce ti biti dr koju zelis! Zao mi je i za sve druge boljke, kao da te sve od jednom napalo 😔 Barem neka produ ti bolovi i prehlada 🤞🤞
.
A pisale ste za bolnicu, ja sam bas dobila termin za pregled u TA na sv duhu. Trazila sam dr Bekavac jer sam vidjela da pisu za nju zene da je ok i da nije gruba, a i sogorici je ona bila na porodu i ima dobro iskustvo. Dali su mi kod nje ali tek 16.5 sto mi je nekako daleko, zadnji uzv mi je bio kod mog gin 25.3. a isla sam privatno 3.4... Nadala sam se da budu mi dali neki termin ranije i sad ne znam dal da cekam do tad ili da odem prije opet privatno negdje 🙈 Generalno sam ok ali nemam pojma, nekako mi je to dug razmak izmedu pregleda.
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Pozdrav cure, nadam se da ste sve dobro. Ja se evo slabo javljam. Imam obaveza dosta pa ne stignem.
Ja evo muku mučim sa srcem i dalje, budu baš neugodne ekstrasistole tokom dana, a primjetila sam kad se preforsiram da mi je još gore pa sam si naredila malo više mirovanja. Sinoć je bilo gadno mislila sam da ću na hitnu. Isto tako redovito stavljam "tampone" od papira u nos jer mi često krvari. Jutros isto, probudila me bala u nosu kad ono veliki ugrušak. Užas. Bila sam i kod dr da mi pogleda uši jer sam skroz začepljena, zaključili smo da mi najviše ta krv smeta a ne mogu je nikako zaustavit. Još je i sezona alergija. Ja sam eto napola gluha sada🙈.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Ružo, baš mi je žao da te to sve snašlo :( znam kolka su muka samo ti sinusi, a da ne govorim o ostalom. O kolestazi ne znam puno, al znam da ju je imala u proljetnicama jedna cura i da je bila povremeno u bolnici. Mislim da je ovisilo o vrijednostima, što ima smisla. Držim ti fige da ti se sve smiri i stabilizira što je više moguçe. Gdje ćeš ti u TA?
Emma, i tebi bome nije lako :( ne znam jel ti je to sa srcem nešto već od prije ili te to tek sad u trudnoći snašlo? Vjerujem da je to baš psihički teško, uz naravno fizičke tegobe. Mislim si kak bi mene bilo strah :( jel se vodiš kao rizična?
💙 5/2023
Ruža, vjerujem da je taj svrbež živa gnjavaža. 30 tjedana je prošlo, to je puno, još treba tih max 10 izdržati. I to će sve proći.
Što su ti sve davali od terapije za kolestazu prošli put?
Emma... nekad u virozi znam imati preskakanje srca pa znam koliko je to neugodno. Gledaj da si što više olakšaš i drži se ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji