Tinchilina moja joooj ja sam ti na +11 😂 zadnjih 20ak dana sam samo kilu dobila i to je tocno ono sto su cure dobile valjda.. al meni se doooslovno skoro nista ne vidi, malo sam se zaokruzila u licu i stvarno mi je trbuh velik, ma ne zamaram se previse iskreno. Jedem sve i svasta, pijem puuno vode ali se i jako puno krecem i stalno nesto radim…mislim da sad pred kraj ni necu puno dobiti, nesto mi je i pao apetit zadnjih 5-6 dana
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Cordisoo nemoj se zamarati s kilama, pokušaj sad ovu trudnoću zdravo jesti, izbjegavati gluposti i kreći se koliko ti tijelo dopusti.
Lakše je kad imamo manje kila, zbog leđa i svega ali trudnoća je drugo stanje, beba raste, plodna voda, posteljica, sve to ima svoje.
A i zbog hormona i raznih faktora na svakoga od nas drugačije utječe koliko pojedemo i dobivamo kg.
.
Ja sam u prvoj trudnoći dobila 12kg, kretala sam se, svašta sam jela, nisam baš pazila. Skinula sam sve od prve trudnoće, čak sam ovu drugu trudnoću počela s 4kg manje nego prvu.
.
Sad ovu trudnoću, pa rekla bih da sam počela s viškom od 3,4kg. Uvijek sam imala taj dolje trbuh, ovisnik sam o slatkom. 😄
Do sad sam dobila +7kg, do 19. tjedna nisam ništa dobila i onda sam jedan mjesec 4.5kg, to mi je bio šok. Većinu trudnoće sam mirovala tako da sam tek nedavno počela šetati i malo smanjila slatko. Vjerujem da ću do kraja trudnoće biti u plusu kao i u prvoj trudnoći.
Otići će sve to ali eto, mi žene se uvijek opterećujemo
.
Imam kumu koja je u trudnoći jela hrpu slatkog. Kaže da joj je čokolada ona velika bila umjesto ručka, ma baš slatkiša je puno jela. Dobila je do kraja trudnoće 7kg haha, doktorica je hvalila kako se vidi da pazi što jede haha
🩷 7/2022
Ma znam, trebam prestat o tome razmisljat i gotovo. A stvarno pazim i krecem se zbog GD. Bitno da ne lezim jer tek to pokosi. Hvala na potpori❤️
Mene od prosle noci gornji dio trbuha uzasno bolno probada. Iskreno ne sjecam se kad su ti bolni udarci krenili, jel malo rano za to?? Kako kod vas?
Valjda je normalno. Imam dojam da je s curama to tek kasnije krenilo, al stvarno vise ne znam. Znam da nisam nista spavala proslu noc i danasnji dan sam sva jadna. I dalje me povremeno jako bolno probode.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Cordisoo, slažem se s curama, pa zeno 3 trudnoće, jedna za drugom, znači da se nisi uspjela resetirat između. A znamo sve kakvo je to opterećenje. Jxxxx kile, bitno da je sve dobro, a kasnije ćemo skidat kile trčeći za klincima 😁
Kad imaš ti pregled? Nije mi cilj plašiti te, al ja sam sad kad sam.završila u bolnici imala baš gore visoko kontrakcije i bila uvjerena da su to crijeva/želudac. Pa ono, ako ti se nastavi redovito možda.ne bi bilo loše to provjeriti. Držim fige da je nešto bezazleno.
💙 5/2023
Imala sam ovaj ponedjeljak, iduci tek za mjesec dana tj 14.5. Popila sam magnezij, malo sam prilegla pa pratim.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Pozdrav cure, povremeno vas čitam, drago mi je da ste dobro.
Vidim da ste jučer spominjale kile... moj problem je što gubim kile.
Krenula sam u trudnoću s velikim viškom (90kg), kada sam dobila dg gestacijskog bila sam na 93, a nakon mjesec dana dijete sam na 88. Meni osobno ne smeta ali nekako mislim da to nije baš dobro. Idući tjedan imam pregled pa ću vidjeti što će mi reći.
Vi se brinete zbog + ja zbog ni+ ni -. U prvoj trudnoci sam dobijala svaki mj po 1-2kg i na kraju dosla na 20kg vise a bas pazila na ishranu, sada uopce ne pazim na ishranu toliko dobila sam za ovih 6 mj samo 1.5 kg i ne znam da li je to ok nekako mi malo ali stomak je tu bebac ok napreduje veci je za 1.5 tt tako da se nadam da je sve ok.
Mene je opet kasalj uhvatio nadam se da opet na napravi problem sa spustanjem posteljice jer se pocela dizati
Tinchilina moja joooj ja sam ti na +11 😂 zadnjih 20ak dana sam samo kilu dobila i to je tocno ono sto su cure dobile valjda.. al meni se doooslovno skoro nista ne vidi, malo sam se zaokruzila u licu i stvarno mi je trbuh velik, ma ne zamaram se previse iskreno. Jedem sve i svasta, pijem puuno vode ali se i jako puno krecem i stalno nesto radim…mislim da sad pred kraj ni necu puno dobiti, nesto mi je i pao apetit zadnjih 5-6 dana
I ja sam na +12 a izgledam si kao da je +6 🤣
Btw.cure trebala bih se farbati tj.pramenove i preljev bi trebala raditi...i sad ne znam, jeli bolje da to obavim sad u zadnjem tromjesečju ili poslije kad se beba rodi? Neki govore da je štetno u trudnoći, a neki da je štetnije dok dojiš...
I ja sam na +12 a izgledam si kao da je +6 🤣
Btw.cure trebala bih se farbati tj.pramenove i preljev bi trebala raditi…i sad ne znam, jeli bolje da to obavim sad u zadnjem tromjesečju ili poslije kad se beba rodi? Neki govore da je štetno u trudnoći, a neki da je štetnije dok dojiš…
Ja sam se ofarbala u 12tt jos sam kasnije vidjela da farba ima ipak amonijak 🤦 dalje nista ne planiram do poroda jer je ok boja za sad
Ja sam se farbala i radila pramenove nakon prva tri miseca i onda opet korijen prije misec dana... Planiram prije poroda obnovit pramenove jer sam inače sijeda
Sortiraj odgovore
Najstariji