Ja sam isto na +7 kg, zatrudnila sam sa 58, sad sam na 65. Isto mi se čini puno jer sam tek iza 20. tjedna počela dobivati, a i u prošloj trudnoći imala sam 65 kg mj dana prije poroda. Rodila sam sa otprilike 67. Sad ću biti sretna ako ne pređem 70🤣 Dosta se krećem, izbjegavam slatko i nezdravo pa ipak kg su tu 🙃😬
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Pozdrav cure, moze li mi neko rec koja je prica sa isplatom bolovanja? Najavljivane su vece isplate a meni je danas sjelo 565,04 eura ka i ranije. Zar nisu rekli povecanje od 1.3 odnosno te isplate u travnju?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Ja sam isto krenila s viskom, zato mi i je problem, nisam nesto visoka 172, cilj mi je bio rodit sa 85 i meni je to ok😅. Al sad ce bit 90 izgleda. A sta cu, nekako nas druga beba satrala i nisam se vratila na normalu (oko 70 mi je ok u tom periodu iza poroda/dojenja, inace ciljan na oko 67-68), nego sam ostala u plusu i taman kad sam dobila menstruaciju i pocela se osjecat normalnije i pazit na prehranu, kretat se, zatrudnila.
Komplikacije nisu jos dizali koliko ja znam.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Pozdrav cure, moze li mi neko rec koja je prica sa isplatom bolovanja? Najavljivane su vece isplate a meni je danas sjelo 565,04 eura ka i ranije. Zar nisu rekli povecanje od 1.3 odnosno te isplate u travnju?
Povečanje se odnosilo samo na rodiljne i roditeljske naknade a komplikacije spadaju u bolovanja i zakon bi trebao krenuti 1.6 ako ne i ranije jer su ga jucer izglasali tek u saboru.
Sta se tice Uskrsa, mi idemo kod nasih, sutra putujemo pa par dana da su cure malo s bakama, svekrva sprema rucak Uskrs. I muz joj govori da ne mora nista posebno bar sta se tice kolaca jer nema tko jest, osim drugih gostiju ovako. Kaze on da ja te stvari ne jedem (GD), da bi nakon svog objasnjavanja i dogovoranja ona njega pitala- a princes krafne moze jel tako😂😂😂😂.
A od muza baba ima secer da se razumimo (samo ne pazi naravno).
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Ja sam ostala trudna s 52, sad sam na +5kg. Ali zadnjih dana takav nenormalan apetit, baš me drži. Sve bih pojela 😆 doduše stvarno jako puno hodam i vani sam s L, plus čistim non stop po stanu jer me primilo i počelo sam se gnijezdit, al opet. Nadam se da neću sad više puno dobivat, tak mi je bilo u prvoj trudnoći, zadnja dva mjeseca nisam skoro ništ dobivala. Iako sam bila na kraju na +15 🫣 ovu trudnoću se ipak malo bolje držim
Sta se tice Uskrsa, mi idemo kod nasih, sutra putujemo pa par dana da su cure malo s bakama, svekrva sprema rucak Uskrs. I muz joj govori da ne mora nista posebno bar sta se tice kolaca jer nema tko jest, osim drugih gostiju ovako. Kaze on da ja te stvari ne jedem (GD), da bi nakon svog objasnjavanja i dogovoranja ona njega pitala- a princes krafne moze jel tako😂😂😂😂.
A od muza baba ima secer da se razumimo (samo ne pazi naravno).
Ja sam jucer pojela kolac nisan mogla izdraz secer nakon 2h 4.7 tako da ja cu se pocastit za Uskrs
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Ja sam na +8, sad već jedno 3 tj. U bolnici smo samo jele i lezale a kile ni gram gore. Ne znam kako to objasniti 😅
Megy, na kolko si ti? Nitko mi niš govori jel ovo ok što se tiče kilaže, al s obzirom da su unazad 2 tj dobili svaki po cca 300g, izgleda da je ok.
💙 5/2023
Ja sam na +8, sad već jedno 3 tj. U bolnici smo samo jele i lezale a kile ni gram gore. Ne znam kako to objasniti 😅
Megy, na kolko si ti? Nitko mi niš govori jel ovo ok što se tiče kilaže, al s obzirom da su unazad 2 tj dobili svaki po cca 300g, izgleda da je ok.
Ja mislim da to nije lose bitno da bebe dobivaju!! Ja san isto smrsala ali ja san na djeti!! Iako ide Uskrs vjerujem da cu zgrisit i mislim da cu sigurno ovaj out dobit bar kilu do pregleda!!! Ali dobro svakako san stala s dobijanjem kako san presla na tu djetu koje se drzim onako nista strogo !!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Ja sam isto krenila s viskom, zato mi i je problem, nisam nesto visoka 172, cilj mi je bio rodit sa 85 i meni je to ok😅. Al sad ce bit 90 izgleda. A sta cu, nekako nas druga beba satrala i nisam se vratila na normalu (oko 70 mi je ok u tom periodu iza poroda/dojenja, inace ciljan na oko 67-68), nego sam ostala u plusu i taman kad sam dobila menstruaciju i pocela se osjecat normalnije i pazit na prehranu, kretat se, zatrudnila.
Komplikacije nisu jos dizali koliko ja znam.
Ti si stvarno u kratkom roku tri trudnoce (skoro) odradila, nije ti se ni tijelo stiglo oporaviti, tako da se stvarno ne bi trebala lose osjecati. Vjerujem da ce ti se poceti topiti kile kad ces trcati za tri bebaca 🙈
Tinchilina blago ti se, ja samo pogledam hranu i vec kilu dobijem. Premda mislim da se moj muz ne bi slozio 😂
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji