Ženee iz Zagreba, gdje planirate roditi? Ja se dvoumim između Merkura i Vinogradske…
Hej tinchilina, nadam se da si dobro. U prvoj trudnoći sam imala identično iskustvo u istom tjednu trudnoće, samo što trudnoća nije bila blizanačka. Primala sam lijekove kao i ti, kontrakcije su se nastavile i nakon terapije ali su me pustili kući na mirovanje i dogurala sam do kraja. Eto, malo ohrabrenja. Znam kako je ostati dolje u neizvjesnosti ali postoji mogućnost da sve bude kako treba 🤗 nadam se da ćeš brzo doma i da ćeš dočekati super tjedne.
Pregledi🤰🏼
.
16.04. - Zrinkolina
18.04. - Libo1415
22.04. - Pixi, TejaT
23.04. - Ania, Melody
24.04. - _spring_, Tinchilina, Greta10, AnnaR
25.04. - Škorpija, Pukica, Sabrina86, Elza
28.04. - Mom_stera
29.04. - Lolola13, Danos, Petra_aaa
30.04. - Emi25, RužaFT, Mommy735
05.05. - Moonchild, ddm2463, Katrin, Tonkica1509, AnnieP, Ana0310
06.05. - Maria31, Maslačak_13
07.05. - Keksolina
08.05. - Emma05, Lunolina, Nella2909
09.05. - Petrucika
13.05. - Shoko, Mrss26
14.05. - Cordisoo
15.05. - Pandora4
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
Zrinkolina sretno na pregledu danas. 😊
🩷 7/2022
Hej tinchilina, nadam se da si dobro. U prvoj trudnoći sam imala identično iskustvo u istom tjednu trudnoće, samo što trudnoća nije bila blizanačka. Primala sam lijekove kao i ti, kontrakcije su se nastavile i nakon terapije ali su me pustili kući na mirovanje i dogurala sam do kraja. Eto, malo ohrabrenja. Znam kako je ostati dolje u neizvjesnosti ali postoji mogućnost da sve bude kako treba 🤗 nadam se da ćeš brzo doma i da ćeš dočekati super tjedne.
Ajme, Pukice, hvala ti na info-u ❤️❤️ znači isto si skinuta sa cordipina i išla doma? I bilo sve ok?
💙 5/2023
Thumbelina, ja sam na sv Duhu, tu se vodim od početka i prvo dijete sam rodila tu. Planirala sam ovu trudnoću ić u Vinogradsku, al sam imala loše iskustvo sa jednom doktoricom jos tamo u 10 tt, tako da sam ipak zavrsila tu. Nije mi zao, jer mi je trudnoća rizična i tu su jako dobri doktori što se toga tiče. Jedino s čim nisam baš oduševljena je, što većinom mladi doktori porađaju, al eto.
💙 5/2023
Ženee iz Zagreba, gdje planirate roditi? Ja se dvoumim između Merkura i Vinogradske…
Ja sam se mislila izmedu Vinogradske i Merkura, odlucila sam se ipak za Merkur. Prva dva poroda sam imala u Vinogradskoj, za Merkur sam se sad odlucila najvise zbog dijagnoze gestacijski dijabetes jer sam cula da u Vinogradskoj induciraju s 40+0.
Za Merkur se ipak nadam da ce pustit jos koji dan iza tog. To mi je glavni razlog. Vinogradska mi je inace blize, nisam imala neugodnosti ni u boxu ni na babinjacama, svi su bili jako susretljivi i dragi, drugi put sam dosla sa 7 cm, dali su mi epiduralnu na 7 cm i opet na 10 cm, to me spasilo jer je mala bila licem okrenuta. Sad me lomilo sto ce vjer bit manja guzva i trebala bi i u Vinogradskoj bit bolja situacija sta se toga tice, al eto, ne zelim da me induciraju, bit ce isto veca beba i strah me da opet ne bi zapela.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Hej cure, evo da se napokon javim. Bila sam u tolikoj gužvi sad sam vas pročitala.
Petrucika cestitam sto su ti urin i brisevi uredni. 😊
Tinchilina izdrži, divim ti se. 💖
Megyca baš lijepo napreduju bebice. 😊
Moj zadnji pregled je prošao dobro. Bila je neka druga doktorica i rekla je da se njoj zeludac ne cini nista jako povecim i strasnim da to nije nista za brigu. Na kontrolu me stavila za 2 tjedna, idem 25.04,
Bas se potrudila i dobili smo slikicu i saznali smo da nam dolazi malena curica. 💗
Imala je 370g po procjeni. Plodna voda je uredna. Posteljica straga pa zato tako lijepo i jako osjetim udarce. Vec se vidi na pupi gdje udara ako je jaci udarac. Suprug bas uziva se druziti sa njom.
AnnieP hvala sto pitas svaki put, redovan pregled me imas upisano 5.5 a ovako na kontrolu u bolnicu idem 25.04. 😊
Hej cure, evo da se napokon javim. Bila sam u tolikoj gužvi sad sam vas pročitala.
Petrucika cestitam sto su ti urin i brisevi uredni. 😊
Tinchilina izdrži, divim ti se. 💖
Megycabaš lijepo napreduju bebice. 😊
Moj zadnji pregled je prošao dobro. Bila je neka druga doktorica i rekla je da se njoj zeludac ne cini nista jako povecim i strasnim da to nije nista za brigu. Na kontrolu me stavila za 2 tjedna, idem 25.04,
Bas se potrudila i dobili smo slikicu i saznali smo da nam dolazi malena curica. 💗
Imala je 370g po procjeni. Plodna voda je uredna. Posteljica straga pa zato tako lijepo i jako osjetim udarce. Vec se vidi na pupi gdje udara ako je jaci udarac. Suprug bas uziva se druziti sa njom.
AnnieP hvala sto pitas svaki put, redovan pregled me imas upisano 5.5 a ovako na kontrolu u bolnicu idem 25.04. 😊
Bravo Katrin, sve lijepe vijesti. Sigurno ti je pao kamen s glave i sad fino opušteno u daljnje pripreme za malenu 🥰
💙 5/2023
Ja idem doma, još sam malo nesigurna oko toga, ali ako su doktori blagoslovili da mogu ić, uz napomenu da se vratim ako bude bilo kaj to mi je ok. Jedva čekam zagrliti svoje dijete 🤗
💙 5/2023
Tinchilina da, bas mi je lakše.
Super za povratak doma, sad polako i miruj što više možeš. Vjerujem da ce ti biti puno lakse uz supruga i malog. Da ste svi skupa.
U svakom slucaju uvijek možeš do bolnice. A ja ti želim da izdržite u miru do kraja. 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji