Ja idem doma, još sam malo nesigurna oko toga, ali ako su doktori blagoslovili da mogu ić, uz napomenu da se vratim ako bude bilo kaj to mi je ok. Jedva čekam zagrliti svoje dijete 🤗
Drago mi je da ideš doma 😊
Pokušaj mirovati kad možeš. Čim su doktori dali blagoslov, sigurna sam da će to sve biti uredu. Nek bebe ne mrdaju još par tjedana 🤗
Katrin drago mi je da je sve uredu 🤞
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Hej tinchilina, nadam se da si dobro. U prvoj trudnoći sam imala identično iskustvo u istom tjednu trudnoće, samo što trudnoća nije bila blizanačka. Primala sam lijekove kao i ti, kontrakcije su se nastavile i nakon terapije ali su me pustili kući na mirovanje i dogurala sam do kraja. Eto, malo ohrabrenja. Znam kako je ostati dolje u neizvjesnosti ali postoji mogućnost da sve bude kako treba 🤗 nadam se da ćeš brzo doma i da ćeš dočekati super tjedne.
Ajme, Pukice, hvala ti na info-u ❤️❤️ znači isto si skinuta sa cordipina i išla doma? I bilo sve ok?
Nemogu se sjetiti točan naziv lijeka ali primala sam intravenozno 48 sati. Nakon toga su me skinuli s terapije i pratili još nekoliko dana CTG, trudovi su se i dalje očitavali ali nisu uzrokovali otvaranje pa sam bila puštena doma. Rodila sam u 40-om tjednu. Što je najsmješnije te kontrakcije su mi potpuno prestale nakon 37 tjedna 🥴
Cure mislim da su i meni krenule BH kontrakcije, ako je to to. Kad se ustanem ( ne svaki put) mi se grči dio stomaka kod pupka, većinom su bezbolne, nisu česte tokom dana, al znalo me je par puta zaboliti ali ništa strašno, par sekundi.
Vi koje ste iskusne, to je sve normalno?
Znam da ste spominjale da popijete magnezij. Jel treba još šta?
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Tinchilina super da ides doma! Vjeruj da te oni ne bi pustili da je to opasno 😊 A bit ces lijepo doma za Uskrs, ipak bude ti lakse makar i mirujes i pazis se. Stvarno se nadam da ce sada to sve stati i da ti nece vise biti stresa do termina 😁
.
Katrin super za dobar pregled! 🤗🤗
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Ženee iz Zagreba, gdje planirate roditi? Ja se dvoumim između Merkura i Vinogradske…
Ja planiram na sv duh, razmisljala sam o vinogradskoj ali na kraju cu ipak ovdje
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Cure mislim da su i meni krenule BH kontrakcije, ako je to to. Kad se ustanem ( ne svaki put) mi se grči dio stomaka kod pupka, većinom su bezbolne, nisu česte tokom dana, al znalo me je par puta zaboliti ali ništa strašno, par sekundi.
Vi koje ste iskusne, to je sve normalno?
Znam da ste spominjale da popijete magnezij. Jel treba još šta?
Hej, ja ih znam imati, ali ne često i nisu bolne. Ginekolog je rekao da pijem magnezij od 300 a po potrebi i 2 zbog bolnih ligamenata.
Pokusaj kad te uhvate promjeniti polozaj tijela ili otici piškiti. Bar sam skužila kod mene da tako prestanu.
Sinoć mi se bas stvrdnio cijeli stomak dolje i bas je bilo nelagodno ali sam se okrenula odmah na lijevi bok pa je odmah prestalo.
Ne treba te to zabrinjavati dok god nemas jakih bolova,cestih bolnih kontrakcija ili nekih promjena za koje nisi sigurna jesu li u redu. 😊
Katrin cestitam na djevojcici 🥰 i urednom pregledu
Tinchilina bravoooo, uzivaj sad doma i odmaraj ❤️
Annie 30.04 mi je iduci pregled
Pixi magnezij, isprazni mjehur(meni to najvise pomaze), i topli tus i naravno odmor i opustanje, meni su puuuno jace te kontrakcije i ja ne mogu ni korak napraviti kad me uhvate ali kaze mi dr jucer da ti tako tijelo samo zeli rec da se opustis primiris i odmoris, samo laganini..
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Cure, u dm-u od danas imate poklon baby nesseser uz kupnju bilo koja 2 violeta double care vlaznih maramica. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji