Cureeeee cestitke na dobrim pregledima uvik mi je to drago procitati kad udem na forum!! Nasa tinchilina ide kuci sto je jakooo lipa vjest i bas mi je drago biti ces kuci sa svojima za Uskrs!!! Za kontrakcije sam napisala i na fb normapne su pogotovo u ivim tjednima naravno ne smiju biti pravilne i bolne ili popracene nekim iscjedkom i slicno!! Ja ih imam kroz dana najvise navecer i pocele su i u hodu me vatat!! Ali za sad mi nisu stetu radile budu jake bas to sam vam vec pisala ali ne boli me ali me sve zgrci doli mjehur drob imam osjecaj da cu eksplodirat iskoci mi drob na desnu stranu srce mi se uzlupa!!! Zvuci strasno ali tako san ja imala i u prijasnjim trudnocama!!! Moja cura stuca li ga stuca ja ne znam za vase bebe ali ova moja umori i mene i sebe 🤣jer vidim da i ona podivlja nakon 5min neprekidnog stucanja a to zna trajat po 15tak minuta i po pet sest puta u danu😛😛
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Super tinchilina sta ides kuci, drzim fige da nadalje sve bude bilo dobro. ❤️
Maria kako je proslo sve na vuk vrhovcu, jel ti dosao nalaz na portal zdravlje?
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Ja ih isto imam i ovu trudnoću, primjetila sam da mi se jave kad mi je pun mjehur, kad nisam redovito pila vode ili kad sam dugo u pokretu. Uglavnom predvečer krenu... Pijem magnezij i pazim da se ne preforsiram.
Evo me ležim kraj mojeg uspavanog djeteta, bit će iznenađenje kad se probudi 😁
Za te kontrakcije je najbitnije da ne bole i da ne rokaju neprestance. Od savjeta su najznačajniji: PIT PUNO VODE, odmorit, pomokrit se i ostalo što su cure pisale. Al navodno dehidracija je velik okidač.
Pukica, evo ne možeš vjrrovat kak je to naše tijelo ponekad čudno 😅 al definitivno mi se sviđa tvoje iskustvo 🥰
💙 5/2023
Ej cure. Da se i tu javim. I mene danas pustili iz bolnice. Zadnja 3 dana radili mi ctg tako da je bilo sve ok. Iduću kontrolu imam 30.4 tako da do onda mirujem i molim Boga da bude konačno sve ok 🙏🤞❤️
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Libo super, bas mi je drago! Samo neka dalje bude sve ok, doma je ipak ljepse 🥰
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Super tinchilina sta ides kuci, drzim fige da nadalje sve bude bilo dobro. ❤️
Maria kako je proslo sve na vuk vrhovcu, jel ti dosao nalaz na portal zdravlje?
Hvala na pitanju, dobro. Natašte su mi tamo izvadili, bio je 4,4 a ostale vrijednosti isto ispod 5 (3.vađenje mi se isto zgrušalo). Naručena sam na kontrolu za 3 tjedna jer moram prekontrolirati i TSH, inače GUK kontrola za 6 tjedana. I super mi je što službene vrijednosti minimalno odstupaju (cca do 0,2) od vrijednosti koje ja dobijem doma na aparatiću pa sad znam da mi je aparatić prilično precizan.
Katrin čestitam za super pregled i na curici. 😊🩷
Hvala Bogu da je sve dobro, možeš odahnuti sad malo. Uživaj u trudnoći.
.
Tinchilina tako mi je drago zbog tebe, mogu misliti koja je to danas sreća kad si došla kući svome djetetu.
Odmaraj i čuvaj se sad, biti će sve dobro. ♥️
.
Libo1415 hvala Bogu da si i ti dobro, uživaj i odmaraj kod kuće. Još sitno brojimo. ♥️
.
Cure moje ja danas 30tt, stvarno ne znam kud prije. Sve idemo prema ozbiljnim i sigurnim tjednima, možemo odahnuti malo.
Ja se evo super osjećam, šetam, po kući nešto sređujemo, čistimo, oko kuće, s L i dan mi prođe za čas.
🩷 7/2022
AnnieP, bas mi je drago kako ti je lijepa trudnoća, bez puno stresa i što možeš sve raditi po malo. Samo uzivaj 🤗
💙 5/2023
Tu u grupi ima znalaca na ovu temu, što ovo znači? Kad bi moglo stupit na snagu?
" Vlada je u saborsku proceduru sa sjednice u srijedu uputila izmjene Zakona o obveznom zdravstvenom osiguranju kojima se, između ostalog, povećavaju najniža i najviša naknada plaće za vrijeme privremene nesposobnosti za rad na teret HZZO-a, kao i majkama za njegu oboljelog djeteta."
Znam da se spominjao 1.6. Al ovo zvuči kao da se nešto već pokrenulo, ili?
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji