Da javim da sam bila na pregledu i super je sve, grlić u super stanju i bebači su super. Oko 1600-1700g, tak da su baš puno dobili u zadnjih 12 dana=> oko 300g. Skinuli su me s cordipina, iako ne mogu reć da su se meni te kontrakcije skroz smirile, a i na ctg-u se i dalje očitavaju. Sretna sam i napeta i dosta psih. rastrojena jer je sve i dalje moguće. Držite mi fige da se to smiri, baš sam jako "home sick" kak bi se reklo.
Ružo, o pa super ste vi onda, mislila sam da je bilo i ranije.
Svaka čast curkama koje i dalje rade i vježbaju=> frajerice ste prave, i šaljem podršku svima koje se bore s pikanjem. Da nalazi budu uredni svima ❤️
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Cure cestitam na dobrim pregledima ❤️
Tinchilina bas mi je drago, stalno mislim na tebe i tvoje bebice, samo nek oni rastu i napreduju i drzi se dan po dan, bit ce to sve u redu❤️ htjela sam te pitati kako si ti te kontrakcije tocno osjecala? Jesu bile bolne od naprijed onako i je li se stezao trbuh kao kod BH ili?
Ja sam bila na pregledu, bebice su svaka 1300g 😀 zatvorena skroz ali moram se malo primiriti, imam zadnjih dana bas dosta BH kontrakcija i jaako me u ledjima boli. Pocinjem lagano slagati torbu za bolnicu i pripremati ostale stvari, 30.tjedan je tu i bas me pocinje trta🙄

09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
url=https://www.tickerfactory.com]
Da javim da sam bila na pregledu i super je sve, grlić u super stanju i bebači su super. Oko 1600-1700g, tak da su baš puno dobili u zadnjih 12 dana=> oko 300g. Skinuli su me s cordipina, iako ne mogu reć da su se meni te kontrakcije skroz smirile, a i na ctg-u se i dalje očitavaju. Sretna sam i napeta i dosta psih. rastrojena jer je sve i dalje moguće. Držite mi fige da se to smiri, baš sam jako "home sick" kak bi se reklo.
Ružo, o pa super ste vi onda, mislila sam da je bilo i ranije.
Svaka čast curkama koje i dalje rade i vježbaju=> frajerice ste prave, i šaljem podršku svima koje se bore s pikanjem. Da nalazi budu uredni svima ❤️
Oooo pa to su vec prave bebice evo njih brzo na dvi kilice!!! Ajde drago mi je da je stanje mirno i da ces kuci samo miruj koliko god budes mogla da izdrzite bar jos koji tjedan!!! Ja imam isto bh onako dosta jake ali nisu bolne a pritisak doli znaci mala ko da mi je nasila na mjehur i svaki njen pokret ko da mi opali u mjehur znaci osjecaj da cu se upiskit svaki tren me izluduje!!! I postaje i meni sve teze i onda se tjesim ajde jos malo!! Tako i ti ajde jos koji tjedan iako i sad ste super s kilazicama i jako lipo napreduju bebaci🥰🥰

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Tinchilina bas mi je drago, stalno mislim na tebe i tvoje bebice, samo nek oni rastu i napreduju i drzi se dan po dan, bit ce to sve u redu❤️ htjela sam te pitati kako si ti te kontrakcije tocno osjecala? Jesu bile bolne od naprijed onako i je li se stezao trbuh kao kod BH ili?
Ja sam bila na pregledu, bebice su svaka 1300g 😀 zatvorena skroz ali moram se malo primiriti, imam zadnjih dana bas dosta BH kontrakcija i jaako me u ledjima boli. Pocinjem lagano slagati torbu za bolnicu i pripremati ostale stvari, 30.tjedan je tu i bas me pocinje trta🙄
I tvoje bebice bas lipo napreduju🥰🥰super ste vi cure s blizancima svaka cast kraljice ste ja jedva se krecem a jedna bebica tako da vi ste odlicne i dobro ste dogurale vec sad jos koji tjedan i nema straha🥰🥰

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
LuI javi onda kad budeš znala datum pregleda. 😊
I svaka čast za aktivnost, kako sve stigneš i imaš volje, bravo.
.
Tinchilina drži se! Super za bebice, lijepo napreduju. Neka ste vi dobro, vrijeme prolazi, ništa tu ne možeš. Sad si već u ozbiljnim tjednima i sve sigurnija.
.
Megyca čestitam za dobar pregled, ti već imaš velike bebice, bravoo. Nadam se da će kontrakcije popustiti.
Kad ti je idući pregled?

🩷 7/2022
🩷 6/2025
Bravo cure, velike bebice i dobri pregledi! 💪 Takve vijesti volimo tu citat 😁🥰
.
Sve cure koje muku mucite s otvaranjem, mirovanjem, kratkim cerviksom i slicno - drzim fige da nastavi sve biti dobro i da bebice docekaju jos koju kilu 😁 Nek ne zure van! 🙃

Da i tu napisem da smo bili danas na baby wearing tecaju, onom besplatnom od doma zdravlja i zagrebu. Jako sam zadovoljna, bilo je i korisno i zanimljivo, jako interaktivno. Predavacica je i malo prosirila temu sa korisnim informacijama o bebama i slicno. Imala je puno vrsta marama i nosiljki, pokazala koje su razlike, kako se sto veze, koji je pravilan polozaj bebe, sto se kada koristi i sl. Mogli smo i vjezbati s lutkama kako se pravilno nosi. Sve u svemu evo meni jako pozitivno iskustvo i preporucam svima koga zanima tako nesto 😊

❤️❤️❤️
Bravo za curke 🥳 samo nek nastave istim tempom 💪
Meni su počeli par dana prije kao menstrualni bolovi, koji bi me držali par sati pa stali. Al imala sam baš neki feeling da se nekaj dešava. I u prošlu srijedu su mi u sred dana počeli grčevi u trbuhu, onako gornji i srednji dio više. I ležala sam i sve i to ne prolazi. I kad sam navečer došla na hitnu su mi počeli baš ko trudovi, bolni (al ne baš ubitačno bolni) uz stiskanje kompletnog trbuha, svi oko 100 satima jedan za drugim. A sad od kako sam bila na lijekovima i mirujem su i dalje prisutna grčenja al više kao BH kontrakcije zgrči mi se cijeli trbuh, nije ugodno, al ne boli. I tako svako tolko :( nisam baš na miru moram priznat.
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Ova srca gore su za sve vas @petrucika, @lola @megy itd...
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Ženee iz Zagreba, gdje planirate roditi? Ja se dvoumim između Merkura i Vinogradske…

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji