Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    15. Travanj 2025. 17:58

Maslačak_13

Cure evo da se javim s pregleda od moje ginekologice. Imala sam samo vaginalni pregled jer sam neki dan u bolnici bila na ultrazvuku. Hvala Bogu zatvorena sam, T oblik i mjerila mi je cerviks koji iznosi 3,5. Rekla je da je ok ali da mirujem jer mi je tako napomenula i doktorica iz bolnice od neki dan jer se beba nalazi nisko pa da ne bi kojim slučajem došlo do prijevremenog. Ugl. puno odmaranja, izbjegavati dugo sjediti, ležati na lijevom boku, ne naprezati se i ne raditi ništa fizički teško. Idući pregled mi je 6. 5.

Cestitam na dobrom pregledu!! Ja ovaj put uopce ne znam duzini svog cerviksa jer mi ovaj doktor na zamjeni nije reka a kako sam imala jakoooo neugodan i bolan pregled ja san zaboravila pitat ali san se na kraju samo sitila pitat jesan zatvorena i reka je da jesam!! Tako da bas mi je za da ne znam duzinu jer si to pratim iz pregleda u pregled!! Ali da je nesto krace nego bi trebalo sigurno bi mi onda bio to i napomenuo!!! Ti polako ja sam dosta altivna zadnje vrime iako ja isto radim ajmo rec po osjecaju svoga tjela!! I cesto ja i odmaram i sve s laganim pauzama tako savjetujem i tebi!! Sad da misec dana proguramo jos onda smo sigurna zona!!! Svakako cestitam na urednom pregledu i samo polako!!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Tinchilina
    15. Travanj 2025. 18:09

Da javim da sam bila na pregledu i super je sve, grlić u super stanju i bebači su super. Oko 1600-1700g, tak da su baš puno dobili u zadnjih 12 dana=> oko 300g. Skinuli su me s cordipina, iako ne mogu reć da su se meni te kontrakcije skroz smirile, a i na ctg-u se i dalje očitavaju. Sretna sam i napeta i dosta psih. rastrojena jer je sve i dalje moguće. Držite mi fige da se to smiri, baš sam jako "home sick" kak bi se reklo. 

Ružo, o pa super ste vi onda, mislila sam da je bilo i ranije. 

Svaka čast curkama koje i dalje rade i vježbaju=> frajerice ste prave, i šaljem podršku svima koje se bore s pikanjem. Da nalazi budu uredni svima ❤️

💙 5/2023

Megyca
    15. Travanj 2025. 19:20

Cure cestitam na dobrim pregledima ❤️
    Tinchilina bas mi je drago, stalno mislim na tebe i tvoje bebice, samo nek oni rastu i napreduju i drzi se dan po dan, bit ce to sve u redu❤️ htjela sam te pitati kako si ti te kontrakcije tocno osjecala? Jesu bile bolne od naprijed onako i je li se stezao trbuh kao kod BH ili? 

Ja sam bila na pregledu, bebice su svaka 1300g 😀 zatvorena skroz ali moram se malo primiriti, imam zadnjih dana bas dosta BH kontrakcija i jaako me u ledjima boli. Pocinjem lagano slagati torbu za bolnicu i pripremati ostale stvari, 30.tjedan je tu i bas me pocinje trta🙄

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

petrucika
    15. Travanj 2025. 20:01

Tinchilina

Da javim da sam bila na pregledu i super je sve, grlić u super stanju i bebači su super. Oko 1600-1700g, tak da su baš puno dobili u zadnjih 12 dana=> oko 300g. Skinuli su me s cordipina, iako ne mogu reć da su se meni te kontrakcije skroz smirile, a i na ctg-u se i dalje očitavaju. Sretna sam i napeta i dosta psih. rastrojena jer je sve i dalje moguće. Držite mi fige da se to smiri, baš sam jako "home sick" kak bi se reklo.

Ružo, o pa super ste vi onda, mislila sam da je bilo i ranije.

Svaka čast curkama koje i dalje rade i vježbaju=> frajerice ste prave, i šaljem podršku svima koje se bore s pikanjem. Da nalazi budu uredni svima ❤️

Oooo pa to su vec prave bebice evo njih brzo na dvi kilice!!! Ajde drago mi je da je stanje mirno i da ces kuci samo miruj koliko god budes mogla da izdrzite bar jos koji tjedan!!! Ja imam isto bh onako dosta jake ali nisu bolne a pritisak doli znaci mala ko da mi je nasila na mjehur i svaki njen pokret ko da mi opali u mjehur znaci osjecaj da cu se upiskit svaki tren me izluduje!!! I postaje i meni sve teze i onda se tjesim ajde jos malo!! Tako i ti ajde jos koji tjedan iako i sad ste super s kilazicama i jako lipo napreduju bebaci🥰🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    15. Travanj 2025. 20:03

Megyca

Tinchilina bas mi je drago, stalno mislim na tebe i tvoje bebice, samo nek oni rastu i napreduju i drzi se dan po dan, bit ce to sve u redu❤️ htjela sam te pitati kako si ti te kontrakcije tocno osjecala? Jesu bile bolne od naprijed onako i je li se stezao trbuh kao kod BH ili?

Ja sam bila na pregledu, bebice su svaka 1300g 😀 zatvorena skroz ali moram se malo primiriti, imam zadnjih dana bas dosta BH kontrakcija i jaako me u ledjima boli. Pocinjem lagano slagati torbu za bolnicu i pripremati ostale stvari, 30.tjedan je tu i bas me pocinje trta🙄

I tvoje bebice bas lipo napreduju🥰🥰super ste vi cure s blizancima svaka cast kraljice ste ja jedva se krecem a jedna bebica tako da vi ste odlicne i dobro ste dogurale vec sad jos koji tjedan i nema straha🥰🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

AnnieP
    15. Travanj 2025. 20:46

LuI javi onda kad budeš znala datum pregleda. 😊
    I svaka čast za aktivnost, kako sve stigneš i imaš volje, bravo. 
    .
    Tinchilina drži se! Super za bebice, lijepo napreduju. Neka ste vi dobro, vrijeme prolazi, ništa tu ne možeš. Sad si već u ozbiljnim tjednima i sve sigurnija.
    .
    Megyca čestitam za dobar pregled, ti već imaš velike bebice, bravoo. Nadam se da će kontrakcije popustiti.
    Kad ti je idući pregled?

🩷 7/2022

lolola13
    15. Travanj 2025. 22:37

Bravo cure, velike bebice i dobri pregledi! 💪 Takve vijesti volimo tu citat 😁🥰
    .
    Sve cure koje muku mucite s otvaranjem, mirovanjem, kratkim cerviksom i slicno - drzim fige da nastavi sve biti dobro i da bebice docekaju jos koju kilu 😁 Nek ne zure van! 🙃

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    15. Travanj 2025. 22:47

Da i tu napisem da smo bili danas na baby wearing tecaju, onom besplatnom od doma zdravlja i zagrebu. Jako sam zadovoljna, bilo je i korisno i zanimljivo, jako interaktivno. Predavacica je i malo prosirila temu sa korisnim informacijama o bebama i slicno. Imala je puno vrsta marama i nosiljki, pokazala koje su razlike, kako se sto veze, koji je pravilan polozaj bebe, sto se kada koristi i sl. Mogli smo i vjezbati s lutkama kako se pravilno nosi. Sve u svemu evo meni jako pozitivno iskustvo i preporucam svima koga zanima tako nesto 😊

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Tinchilina
    15. Travanj 2025. 23:16

Megyca

❤️❤️❤️
    Bravo za curke 🥳 samo nek nastave istim tempom 💪
    Meni su počeli par dana prije kao menstrualni bolovi, koji bi me držali par sati pa stali. Al imala sam baš neki feeling da se nekaj dešava. I u prošlu srijedu su mi u sred dana počeli grčevi u trbuhu, onako gornji i srednji dio više. I ležala sam i sve i to ne prolazi. I kad sam navečer došla na hitnu su mi počeli baš ko trudovi, bolni (al ne baš ubitačno bolni) uz stiskanje kompletnog trbuha, svi oko 100 satima jedan za drugim. A sad od kako sam bila na lijekovima i mirujem su i dalje prisutna grčenja  al više kao BH kontrakcije zgrči mi se cijeli trbuh, nije ugodno, al ne boli. I tako svako tolko :( nisam baš na miru moram priznat.

💙 5/2023

• Tinchilina
    15. Travanj 2025. 23:17

Ova srca gore su za sve vas @petrucika, @lola @megy itd...

💙 5/2023

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.