Libo nije dugo ništa pisala, možda se javlja na fejsu, a ja nisam na fejsu. Nadam se da ide sve dobro, javi se ako čitaš. 💖
Ej draga. Dobro sam ja...na lijevom boku i dalje u bolnici..imala sam malo krvi u petak pa su mi opet radili ctg ali nema trudova. Beba je aktivna, lupa di stigne tako da mirujem I dalje I čekam sutra da doktorica kaže što i kako dalje. ❤️
Tinchilina ❤️😘 drži se I dalje! Mi to možemo izdržati 💪🏻❤️
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
@svatko cure tagat cu vas sve treba mi savjet!! Znate da sam na ovoj djeti 1800 kalorija koje se ne pridrzavam tako strogu u smislu pojedem kolicinski vise i ubacim obrok vise!! 14.3 sam imala 85.5 kg sad na pregledu 8.4 82kg jutros 81.60kg!! Jel to ok cure da tako mrsam?? Znam djeta je ali me strah radi bebe i napominjem da je se ne drzim takooo po tom pravilu!! Molim savjete tko zna 🙃
Ne brini. Istina je zaista da "beba uzme koliko joj treba" od mame. Nece gladovati niti gubiti na kilazi/rastu jer se ti pridrzavas dijete. To sad da su neki ekstremni uvjeti (uzasi u Africi) pa da si ti pothranjena onda bi kroz neki duzi period i beba bila u banani jer nema odakle "izvlacit" nutrijente. Znam jer sam u prosloj T isto imala granicni gestacijski dijabetes i bila na dijeti pa sam se raspitala oko toga kod lijecnika.
Dodatno ne znam koliko si visoka al ni previse kila nije dobro za trudnocu (rizik od preeklampsije, nakupljanje vode) tako da ovo sta gubis na kilazi je vjerujem dobro. Pitaj na iducem pregledu dr da se rasteretis al do tad mislim da se mozes opustiti
170cm ja sam dobila bila do djete do 27tt 17 kila vec!! Dosta realno!! Ali zato odlaze ne boj se🤣!! Pitat cu def na pregledu do tad cu se pratit!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Libo nije dugo ništa pisala, možda se javlja na fejsu, a ja nisam na fejsu. Nadam se da ide sve dobro, javi se ako čitaš. 💖
Ej draga. Dobro sam ja…na lijevom boku i dalje u bolnici..imala sam malo krvi u petak pa su mi opet radili ctg ali nema trudova. Beba je aktivna, lupa di stigne tako da mirujem I dalje I čekam sutra da doktorica kaže što i kako dalje. ❤️
Tinchilina❤️😘 drži se I dalje! Mi to možemo izdržati 💪🏻❤️
❤️💪 nema pr
Ej draga. Dobro sam ja…na lijevom boku i dalje u bolnici..imala sam malo krvi u petak pa su mi opet radili ctg ali nema trudova. Beba je aktivna, lupa di stigne tako da mirujem I dalje I čekam sutra da doktorica kaže što i kako dalje. ❤️
Tinchilina❤️😘 drži se I dalje! Mi to možemo izdržati 💪🏻❤️
💙 5/2023
Gestacijski i gubitak kila na dijeti/ mislim da je to realno i ocekivano obzirom na 1800 kcal, na to se ne mozes debljati, samo gubiti. Sta je kod gestacijskog ja mislim i pozeljno jer se odmakom trudnoce povecava inzulinska rezistencija i ocekivano je da ce seceri rasti kako vrijeme odmice, naravno to vrijedi za “losiji” ogtt, ja koja sam isto granicni ocekujem da ce mi do kraja bit uredni guk profili obzirom da se pridrzavam dijete.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Uh cure koje ste u bolnici, svaka vam cast, nije lako, ne samo taj strah i psiha nego i zbog cijele okoline, boravka u jedno te istoj sobi, jos tko ima dijete doka… stvarno vam se divim, bas ste hrabre, izdrzite jos malo❤️
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Pozdrav, imam pitanje vezano uz trudnocu. Trudna sam 8 tj i 2 dana od zadnje menge,a prema velicini ploda je 6 tj i 2 dana. Imam neredovite menstruacije koje traju od 30 do 50 dana. Jucer na pregledu se nisu culi otkucaji srca. Jel imao netko slicnu situaciju? Ginekologica preporucila pobacaj.
Pozdrav, imam pitanje vezano uz trudnocu. Trudna sam 8 tj i 2 dana od zadnje menge,a prema velicini ploda je 6 tj i 2 dana.
Ma kakav pobačaj odmah. Napisala ste da imate cikluse do 50 dana, samim time je teško odrediti i ovulaciju. Napravite ponovno pregled za tjedan dana da se vidi da li trudnoca napreduje. Nadam se da će biti sve u redu,samo si dajte vremena. Sretno
2016 💙J
16.10.2024. +
Ima li netko preporuku za doktora u trudničkoj ambulanti u Vinogradskoj? Postoji li nekakav raspored kad je koji doktor? Može li se uopće tražiti da se dođe i ostane kod određenog doktora? Hvala! :)
Ima li netko preporuku za doktora u trudničkoj ambulanti u Vinogradskoj? Postoji li nekakav raspored kad je koji doktor? Može li se uopće tražiti da se dođe i ostane kod određenog doktora? Hvala! :)
Potpisujem pitanje :) ja imam kontrolu za 4tj pa cu valjda saznat onda tad. Al ak saznas ti sta prije mene - javi :)
3/2024 💙
Tinchilina, Libo drzite se cure. Hrabre ste i izdrzat ćete sve zbog bebica💪🏻💪🏻❤️❤️
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji