Moja prva je bila 3640, druga 4100. Gin mi je rekla da u pravilu svaka iduca beba bude veca i da je jos decko sad, da ocekuje da ce bit preko 4200. Zadnji put je bio veci za tjedan. Tako da cemo vidjeti.
A muz i ja smo prosjecni visinom, ja 172, muz 187, ali genetski su nam svi visoki u obitelji. I starija curka je 95.percentila rastom, a mala iznad 99. (Zato se i kontrolira kod endokrinologa za svaki slucaj).
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Da tako je i meni ginekolog rekao da inače sljedeća beba bude veća. Manje više sa kim god pričam veća je druga beba. Drago mi je pročitati da ima slučajeva da nije, hvala lolola 😊
2016 💙J
16.10.2024. +
Da tako je i meni ginekolog rekao da inače sljedeća beba bude veća. Manje više sa kim god pričam veća je druga beba. Drago mi je pročitati da ima slučajeva da nije, hvala lolola 😊
Da dodam, kod sestre 2 bebe, drugi decko i tu su negdje bili oboje mozda unutar 100g razlike. Ali zato kod sogorice 2 decka, drugi decko bio veci nekih 300g 😅 Sad sam se sjetila i njih
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Lolola ja se nadam posto je cura da će bit manja ili max kao braco. Bit će mi neizvjesno do kraja. Najvažnije je da se rode živi i zdravi pa kako god 😊
2016 💙J
16.10.2024. +
Ekipa cestitam na urednim pregledima 🥰
Nesto sad prckam po internetu zanima me jeste uzimale mozda onukantu za pelene?ako netko ima iskustva ili savjet? Ne znam je li mi to uopce potrebno i bi li uzimala 🤷🏻♀️ pokusavam sve svesti na minimum i nisam uzimala nikakva pomagala skoro ali ovo bas sad gledam i nisam pametna
Megyca meni će šogorica dati svoju. Ona kaže da je njoj bila korisna, zivjeli su u stanu pa nije morala svako malo iznositi pelene. Rekla je da kanta zaista nekako zarola tu pelenu i da ne smrdi. U njezinu su stale do 10 pelena.
Sad, da nemam od nje, ne znam jel bi kupovala. Cure mozda imaju više iskustva.
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Dobro jutro cure.
.
Ni jutros mi neda kopirati cijelu listu pregleda, ne znam kako je kod vas, jel vi to možete?
.
Pišem opet. Danas nam preglede imaju Emma05, Greta10, Petra_aaa i Teich14. Sretno cure na pregledima. 😊
.
Cure koje ste imale ovih dana preglede samo mi piknite datume novih pregleda ako niste.
🩷 7/2022
Mi koristimo obicnu kantu koju drzimo na balkonu.
Vise smrdi kakica od starije djece nego beba😁.
Imam glupo pitanje, danas radim doma guk profile u epruvetice, prvi sam jutros napravila i kako imam duge nokte, svaka kap mi se slijevala do nokta pa tek onda kapnula unutra, iako sam se bocnula onako sa strane kako kazu. Jedva sam i to malo krvi iscijedila. Jel to ok? Bas se prvo krv nakupljala u noktu i onda kapnula🙈🙈🙈
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Drage moje, ja u bolnici. Jučer sam dobila baš bolne kontrakcije, dosta visoko doduše i nisam baš bila sigurna da su to prave kontrakcije. Došla sam na hitnu navečer jer nije popuštalo, i kad ono kontrakcije skoro svaka na 100 svakih par min :( sreća je što sam i dalje zatvorena, cerviks uredan. Cijelu noć mi daju razno razne stvari protiv trudova i za brže sazrijevanje beba, i jedva se zaustavilo. Od nekih 4 ujutro se smirilo. Ugl, dosta stresno iskustvo, plus što ostajem u bolnici. Al nekako sam se na to već pripremila psihički i moram priznat da sam dobra, mali je super i nije ni malo u bedu, to mi je najbitnije. Držite mi se sve!
💙 5/2023
Drage moje, ja u bolnici. Jučer sam dobila baš bolne kontrakcije, dosta visoko doduše i nisam baš bila sigurna da su to prave kontrakcije. Došla sam na hitnu navečer jer nije popuštalo, i kad ono kontrakcije skoro svaka na 100 svakih par min :( sreća je što sam i dalje zatvorena, cerviks uredan. Cijelu noć mi daju razno razne stvari protiv trudova i za brže sazrijevanje beba, i jedva se zaustavilo. Od nekih 4 ujutro se smirilo. Ugl, dosta stresno iskustvo, plus što ostajem u bolnici. Al nekako sam se na to već pripremila psihički i moram priznat da sam dobra, mali je super i nije ni malo u bedu, to mi je najbitnije. Držite mi se sve!
Držim 🙏da sve prođe u najboljem redu. Drago mi je da si psihički ok to puno znači i za tebe i za bebu. Izdrži što god bilo. Drago mi je da ti se ujutro sve smirilo. Vjerujem da je bilo itekako stresno to sve s kontrakcijama😬🫣.
Javljaj nam dalje kako je..❤️
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Sortiraj odgovore
Najstariji