Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • katrin
    10. Travanj 2025. 10:15

Tinchilina

Hvala drage moje, držim fige svima za dobre preglede i da nam komentari uvijek budu pozitivni i sretni 🥰 mi smo i dalje stabilno, premještaju nas na odjel, znači da nismo više u "crvenom". Narancasto sigruno i dalje, al najgore je nadam se iza nas.

Drži se, želim ti da izgurate još par tjedana. 
    🥰

petrucika
    10. Travanj 2025. 10:36

Tinchilina

Hvala drage moje, držim fige svima za dobre preglede i da nam komentari uvijek budu pozitivni i sretni 🥰 mi smo i dalje stabilno, premještaju nas na odjel, znači da nismo više u "crvenom". Narancasto sigruno i dalje, al najgore je nadam se iza nas.

🥰🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• greta10
    10. Travanj 2025. 10:36

Tincilina drzim fige da ste u komadu jos dugo i da ti lako prodje vrijeme u bolnici. 

Sretno svima danas na pregledu.

Ja obavila i sve je super, beba je na 1900, opet je glava gore al ima jos vremena za okrenut se. 

Curica 6/23 🩷

_spring_
    10. Travanj 2025. 12:09

O draga Tinchilina, baš sam jutros mislila na tebe... Žao mi je zbog tog stresa, ali dobro da si otišla, sad ste na sigurnom. Ja sam uvjerena da će bebice pričekati koliko treba, pogotovo jer si zatvorena još. Držim fige, na najjače! 🙏🏼🤞🏼🫂

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

_spring_
    10. Travanj 2025. 12:12

Greta, super da je bebica dobro! Moja je na ultrazvuku svaki puta drugacije okrenuta, puno se prevrce🙈, ali vjerujem da ce znati smjer kad bude vrijeme.
    .
    Emma, sretno, uživaj! 💖

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• Bananica80
    10. Travanj 2025. 12:17

jel ima koja među vama da vodi trudnocu u Vinogradskoj? kako to izgleda? svaki pregled drugi lijecnik ili ne?

3/2024 💙

• Tinchilina
    10. Travanj 2025. 13:17

❤️ nedamo se 💪
    Bome imamo tu napredne bebače sa kilažom, super super, odmah je lakše kad budu oko 2 kg ❤️

💙 5/2023

AnnieP
    10. Travanj 2025. 13:17

Tinchilina baš mi je žao, nadam se da se sve smirilo i da ćeš brzo kući. Drži se. ♥️
    .
    Emma05 nije stvar u veličini, nemam mogućnost ništa kopirati, ni rečenicu jednu. Nemam pojma što je.
    .
    Greta10 super za pregled, velika je bebica. 😊
    Koji datum ti je idući pregled?

🩷 7/2022

• greta10
    10. Travanj 2025. 13:58

Annie 24.4 pregled.
    Dodjem doma nakon pregleda i na wc dve kapi svjeze krvi. Prenerazila sam se.  Sad vise nema nista, ni na papiru tako da mislim da je zapravo od jako tvrde stolice jer se bas mucim. 

Curica 6/23 🩷

• greta10
    10. Travanj 2025. 14:00

Bananica proslu sa bila u vinogradskoj visokorizicnoj od 32. tjedna. Vecinom mi je bila ista dr osim ako nije bila pozvana u radjaonu ili nesto a onda budu drugi doktori. Ne znam kako je dolje. 

Curica 6/23 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.