Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _spring_
    08. Travanj 2025. 20:02

Tinchilina, nemam iskustva, ali žao mi je da te to muči... Čini mi se da si ti spominjala taj strah da ćeš ranije roditi i prije par tjedana i onda ti se sad spojilo s tim kontrakcijama... Ako te nastavi mučiti, pa nazovi dr, otiđi opet na pregled, čisto da opustiš glavu ako misliš da će te to umiriti, pogotovo jer mi se čini da ti unutarnji osjećaj ipak kaže da je sve ok, a treba mu vjerovati. Ja sam doktora zvala sto puta zbog krvarenja jer jednostavno je strah bio prevelik koliko god ja racionalizirala, a on je srećom uvijek imao razumijevanja za to. Nadam se da ti se neće više ponavljati, bar u tom intenzitetu. ♥️
    .
    Petrucika, pa bravo za šećere i za pregled! 💪🏼 Žao mi je da je doktor bio grub, meni je to uvijek stresno.

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

AnnieP
    08. Travanj 2025. 20:49

RužaFT drago mi je da je bebica dobro i da lijepo raste. Nadam se da će svrbež i umor brzo proći.
    Baš sam vas mislila pitati da li je to već krenuo onaj proljetni umor jer ja sam ovih dana neka pospana, usporena, bezvoljna, nadam se da će brzo proći.
    .
    Petrucika čestitam na dobrom pregledu. 😊
    .
    Ostale cure s tegobama stvarno mi je žao, nadam se da će sve proći brzo. Zbog vašeg mira ja bi vam savjetovala da se javite svom doktoru/ginekologu, odete na pregled k njemu ili u bolnicu.
    Ja se uvijek vodim onim što mi je moja ginekologica rekla u prvoj trudnoći, bolje da odeš na pregled 10 puta bezveze nego da ne odeš jednom kad si trebala.
    Radi svog mira javite se ili samo otiđite, ako ste stvarno zabrinute i imate razloga. 

🩷 7/2022

• Tinchilina
    08. Travanj 2025. 20:55

Hvala drage ženice, ne znam kako to funkcionira s obzirom da me vode u bolnici al budem poslala mail pa pitala. 

Petrucika, haha da, možda zato sto smo nas dvije tako blizu pa upratiš 🥰 al bome tvoja damica rastura s obzirom na tjedne. 🥰 eto i tebe za čas u 30. Tt 🥳

💙 5/2023

• Maslačak_13
    08. Travanj 2025. 21:00

Cure upadam i ovdje s pitanjem, ako je neka od vas kroz travanj preuzela trudnički poklon paket možete li reći do kad vam vrijede kuponi koje ste dobili?

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

petrucika
    08. Travanj 2025. 21:08

Tinchilina

Hvala drage ženice, ne znam kako to funkcionira s obzirom da me vode u bolnici al budem poslala mail pa pitala.

Petrucika, haha da, možda zato sto smo nas dvije tako blizu pa upratiš 🥰 al bome tvoja damica rastura s obzirom na tjedne. 🥰 eto i tebe za čas u 30. Tt 🥳

🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

lolola13
    08. Travanj 2025. 22:39

Maslačak_13

Cure upadam i ovdje s pitanjem, ako je neka od vas kroz travanj preuzela trudnički poklon paket možete li reći do kad vam vrijede kuponi koje ste dobili?

Danas sam bas preuzela. Kuponi pisu do 31.3 ali mi je zena na blagajni rekla da su do 31.5 kad se aktivira u app. Ako mislis na DM

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

AnnieP
    09. Travanj 2025. 08:14

Cure jutros mi nikako neće da kopira listu za preglede pa pišem ovako.
    Danas nam preglede imaju Mommy735, Lunolina i Danos. Sretno. 😊
    .
    Nadam se da su curama jučer dobro prošli pregledi.

🩷 7/2022

• Maslačak_13
    09. Travanj 2025. 08:40

lolola13

Maslačak_13

Danas sam bas preuzela. Kuponi pisu do 31.3 ali mi je zena na blagajni rekla da su do 31.5 kad se aktivira u app. Ako mislis na DM

Tako je da, na DM sam mislila, sad tek skužila da nisam napisala o kojoj trgovini je riječ haha 😅 baš bezveze da to nisu ažurirali za kupone, ali ok ionako sam planirala sredinom svibnja napraviti veliku kupovinu u DM svih stvari tako da ću se i ja zaletiti ovih dana preuzeti svoj paketiće 😊

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

petrucika
    09. Travanj 2025. 09:44

Jutro cure evo da i tu napisem koju!! Ja sam nosila urin jutros jucer dan radila briseve!! Sad cekam!!! Za rucak cu juhicu onako prava djetna spiza🤣nemam nekih planova danas lip je dan pa vjerujem da cu u setnju!! Jucer mi je i doktor savjetovao kao tjelovjezbu setnja koja se isto preporuca nama sa grstacijskim🥰tko ima pregled sretnooo!!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• katrin
    09. Travanj 2025. 10:10

Sretno curama na pregledima. 😊

Moonchild nadam se da je sve u redu prošlo na anomaly jucer,nisi nam se javila. 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.