https://www.mammyworld.eu/trgovina/kategorija/spavacice-za-trudnice-2?_gl=1%2A1bshckl%2A_up%2AMQ..%2A_ga%2AMzA0MTkyNzg0LjE3NDQxOTExNDM.%2A_ga_G8WZ0KVCDP%2AMTc0NDE5MTE0My4xLjAuMTc0NDE5MTE0My4wLjAuMTE0MTg5NjAxOQ..
Cure,evo link za spavačice,jako su jeftine a jako malo brojeva je ostalo pa ako kojoj treba, piše da je 100% pamuk.
Ja sam si dvoje uzela. 😊

Jutro cure evo da i tu napisem koju!! Ja sam nosila urin jutros jucer dan radila briseve!! Sad cekam!!! Za rucak cu juhicu onako prava djetna spiza🤣nemam nekih planova danas lip je dan pa vjerujem da cu u setnju!! Jucer mi je i doktor savjetovao kao tjelovjezbu setnja koja se isto preporuca nama sa grstacijskim🥰tko ima pregled sretnooo!!!
da da šetnja obavezno. Ako i malo zgriješiš - pojedeš nešto šta misliš da ti diže šećer, odi se pola sata sat prošetat po ravnom. Odmah se izregulira. I možeš i natankavati se vodom - više mokriš pa amo reć razrijediš koncentraciju šećera u organizmu.

3/2024 💙
Cure moj nalaz urina uredan!! Izgleda da san bila u oravu da mi to bebuca vrsi oritisak na mjehur i kad se krene micati lupkati ja imam isjecaj ko da cu se upiskit ko da kroz samu uretu doli osjetim da ce mi pobici!!! A to je sve krenulo onu vecer kad sam vam govirila da je jakoo aktivna i tad san se vec tu pozalila na taj problem a tada se vjerojatno i okrenula jer je sad na zadak i tocno taj neki polozaj meni pritisce dosta mjehur!!! Ali bitno da je nalaz uredan!!! Jos cekam briseve🥰

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Petrucika super za uredan nalaz. Da bebica te stisne, meni se jučer u šetnji desilo baš to da mi je pritisnula mjehur bilo je dosta nelagodno a ja sam si mislila dal ću izdržati do doma😆 Inače je sa glavicom dosta nisko nadam se da će tako i ostati do kraja. U prvoj trudnoći mi je dečko zasjeo na zadak i nije se okretao do kraja pa sam nakon pokušaja vaginalnog poroda završila na carskom
2016 💙
16.10.2024. +
Bok, cure, imam migrenu (opet, u manje od mjesec dana) od jučer ujutro, nisam mogla gledati u mobitel. Bila sam na anomalyju, sve je uredno, baš sam bila sretna. Jedino me ta migrena muči, i to sve češće, a trudim se piti što manje tableta.
Tinchilina žao mi je što ti je tako, nadam se da će ti brzo proći, a i kako su ti cure savjetovale, najbolje da pričaš sa doktorima, za svoj unutarnji mir. Držim fige da sve dobro prođe 🍀

Zaboravila sam napisati - petrucika čestitam na pregledu i urednom nalazu ☺️

Cure jutros mi nikako neće da kopira listu za preglede pa pišem ovako.
Danas nam preglede imaju Mommy735, Lunolina i Danos.Sretno. 😊
Hvala, naš pregled je super prošao. Malena se okrenula glavom prema dolje, ima oko 2100g i po mjerama je za tjedan dana naprednija (33tt). Sljedeći pregled nam je 30.4. i to je zadnji kod moje gin prije bolnice 🫢
Jako brzo je sve prošlo 🥰😊
30.9. +
30.11. Panorama 🩷
Baby girl 🥰
Petrucika super za uredan nalaz. Da bebica te stisne, meni se jučer u šetnji desilo baš to da mi je pritisnula mjehur bilo je dosta nelagodno a ja sam si mislila dal ću izdržati do doma😆 Inače je sa glavicom dosta nisko nadam se da će tako i ostati do kraja. U prvoj trudnoći mi je dečko zasjeo na zadak i nije se okretao do kraja pa sam nakon pokušaja vaginalnog poroda završila na carskom
Tog me jedino strah jer sam viserotka jer ce forsirat a ja san zadnji porod izbjegla hitan carski za dlaku bas na kraju na tiskanju!! Ne bi volila tako se izmucit i onda jos i carski!!! Ja se nadan da ce se okrenut racunam ima jos vremena stvarno se nadam!!

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cureeee cestitam vam na urednim pregleduma tu vec imamo prave bebice po kilazi🥰🥰bas je lipo ovako kad udes pa sve dobre vjesti!!! Bravo cure sretno nam svima do kraja i neka nastavi u istom dobrom i pozitivnom tonu🥰

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Imam pitanje, zaboravila sam pitati doktora, a vi sigurno znate. Što znači posteljica sprijeda? To mi piše nakon svakog pregleda.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji