Cure upadam i ovdje s pitanjem, ako je neka od vas kroz travanj preuzela trudnički poklon paket možete li reći do kad vam vrijede kuponi koje ste dobili?
Danas sam bas preuzela. Kuponi pisu do 31.3 ali mi je zena na blagajni rekla da su do 31.5 kad se aktivira u app. Ako mislis na DM
Tako je da, na DM sam mislila, sad tek skužila da nisam napisala o kojoj trgovini je riječ haha 😅 baš bezveze da to nisu ažurirali za kupone, ali ok ionako sam planirala sredinom svibnja napraviti veliku kupovinu u DM svih stvari tako da ću se i ja zaletiti ovih dana preuzeti svoj paketiće 😊
A da, ja sam sve cekala i mislila kako su sada sigurno vec stavili nove kupone ali eto nista 😂 Ako neces jos kupovat pricekaj, mozda dode nova knjizica skoro
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
https://www.mammyworld.eu/trgovina/kategorija/spavacice-za-trudnice-2?_gl=1%2A1bshckl%2A_up%2AMQ..%2A_ga%2AMzA0MTkyNzg0LjE3NDQxOTExNDM.%2A_ga_G8WZ0KVCDP%2AMTc0NDE5MTE0My4xLjAuMTc0NDE5MTE0My4wLjAuMTE0MTg5NjAxOQ..
Cure,evo link za spavačice,jako su jeftine a jako malo brojeva je ostalo pa ako kojoj treba, piše da je 100% pamuk.
Ja sam si dvoje uzela. 😊
Jutro cure evo da i tu napisem koju!! Ja sam nosila urin jutros jucer dan radila briseve!! Sad cekam!!! Za rucak cu juhicu onako prava djetna spiza🤣nemam nekih planova danas lip je dan pa vjerujem da cu u setnju!! Jucer mi je i doktor savjetovao kao tjelovjezbu setnja koja se isto preporuca nama sa grstacijskim🥰tko ima pregled sretnooo!!!
da da šetnja obavezno. Ako i malo zgriješiš - pojedeš nešto šta misliš da ti diže šećer, odi se pola sata sat prošetat po ravnom. Odmah se izregulira. I možeš i natankavati se vodom - više mokriš pa amo reć razrijediš koncentraciju šećera u organizmu.
3/2024 💙
Cure moj nalaz urina uredan!! Izgleda da san bila u oravu da mi to bebuca vrsi oritisak na mjehur i kad se krene micati lupkati ja imam isjecaj ko da cu se upiskit ko da kroz samu uretu doli osjetim da ce mi pobici!!! A to je sve krenulo onu vecer kad sam vam govirila da je jakoo aktivna i tad san se vec tu pozalila na taj problem a tada se vjerojatno i okrenula jer je sad na zadak i tocno taj neki polozaj meni pritisce dosta mjehur!!! Ali bitno da je nalaz uredan!!! Jos cekam briseve🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Petrucika super za uredan nalaz. Da bebica te stisne, meni se jučer u šetnji desilo baš to da mi je pritisnula mjehur bilo je dosta nelagodno a ja sam si mislila dal ću izdržati do doma😆 Inače je sa glavicom dosta nisko nadam se da će tako i ostati do kraja. U prvoj trudnoći mi je dečko zasjeo na zadak i nije se okretao do kraja pa sam nakon pokušaja vaginalnog poroda završila na carskom
2016 💙J
16.10.2024. +
Bok, cure, imam migrenu (opet, u manje od mjesec dana) od jučer ujutro, nisam mogla gledati u mobitel. Bila sam na anomalyju, sve je uredno, baš sam bila sretna. Jedino me ta migrena muči, i to sve češće, a trudim se piti što manje tableta.
Tinchilina žao mi je što ti je tako, nadam se da će ti brzo proći, a i kako su ti cure savjetovale, najbolje da pričaš sa doktorima, za svoj unutarnji mir. Držim fige da sve dobro prođe 🍀
Zaboravila sam napisati - petrucika čestitam na pregledu i urednom nalazu ☺️
Cure jutros mi nikako neće da kopira listu za preglede pa pišem ovako.
Danas nam preglede imaju Mommy735, Lunolina i Danos.Sretno. 😊
Hvala, naš pregled je super prošao. Malena se okrenula glavom prema dolje, ima oko 2100g i po mjerama je za tjedan dana naprednija (33tt). Sljedeći pregled nam je 30.4. i to je zadnji kod moje gin prije bolnice 🫢
Jako brzo je sve prošlo 🥰😊
30.9. +
30.11. Panorama 🩷
Petrucika super za uredan nalaz. Da bebica te stisne, meni se jučer u šetnji desilo baš to da mi je pritisnula mjehur bilo je dosta nelagodno a ja sam si mislila dal ću izdržati do doma😆 Inače je sa glavicom dosta nisko nadam se da će tako i ostati do kraja. U prvoj trudnoći mi je dečko zasjeo na zadak i nije se okretao do kraja pa sam nakon pokušaja vaginalnog poroda završila na carskom
Tog me jedino strah jer sam viserotka jer ce forsirat a ja san zadnji porod izbjegla hitan carski za dlaku bas na kraju na tiskanju!! Ne bi volila tako se izmucit i onda jos i carski!!! Ja se nadan da ce se okrenut racunam ima jos vremena stvarno se nadam!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cureeee cestitam vam na urednim pregleduma tu vec imamo prave bebice po kilazi🥰🥰bas je lipo ovako kad udes pa sve dobre vjesti!!! Bravo cure sretno nam svima do kraja i neka nastavi u istom dobrom i pozitivnom tonu🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji