Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bananica80
    10. Travanj 2025. 14:13

greta10

Bananicaproslu sa bila u vinogradskoj visokorizicnoj od 32. tjedna. Vecinom mi je bila ista dr osim ako nije bila pozvana u radjaonu ili nesto a onda budu drugi doktori. Ne znam kako je dolje.

da i ja sam prošlu u visokorizičnoj. i ovu. al sad su mi rekli da mi nema doktorice do daljnjeg i da se visokorizična ambulanta ukida i da oni ništa više ne znaju jer im Merkur odlazi i odnosi uređaje ?!? i da na iduću kontrolu dođem u običnu trudničku pa će se možda kasnije nešto organizirat :) haos. sad se mislim dal da mijenjam bolnicu il da ostanem :)

3/2024 💙

• greta10
    10. Travanj 2025. 14:28

Bananica80

greta10

Bananicaproslu sa bila u vinogradskoj visokorizicnoj od 32. tjedna. Vecinom mi je bila ista dr osim ako nije bila pozvana u radjaonu ili nesto a onda budu drugi doktori. Ne znam kako je dolje.

da i ja sam prošlu u visokorizičnoj. i ovu. al sad su mi rekli da mi nema doktorice do daljnjeg i da se visokorizična ambulanta ukida i da oni ništa više ne znaju jer im Merkur odlazi i odnosi uređaje ?!? i da na iduću kontrolu dođem u običnu trudničku pa će se možda kasnije nešto organizirat :) haos. sad se mislim dal da mijenjam bolnicu il da ostanem :)

Ja sam sad na sv duh i bas je bolje organizirano. Normalna je cekaonica i mozda imam srece al max cekam 30 min unutar kojih obavim vaganje, tlak i urin. 

Curica 6/23 🩷

Megyca
    10. Travanj 2025. 14:30

Tinchilina joooj drzi nam se❤️ bitno da ste dobro svi troje i da si psihicki dobro, saljemo ti nas tri curke zagrljaje 🥰🥰🥰

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

lolola13
    10. Travanj 2025. 14:33

greta10

Annie 24.4 pregled.
    Dodjem doma nakon pregleda i na wc dve kapi svjeze krvi. Prenerazila sam se. Sad vise nema nista, ni na papiru tako da mislim da je zapravo od jako tvrde stolice jer se bas mucim.

Super za dobar pregled! 😄🤗
    .
    Ako ti je pregled bio i vaginalno moze od toga biti malo krvi

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Bananica80
    10. Travanj 2025. 14:34

greta10

Bananica80

greta10

Ja sam sad na sv duh i bas je bolje organizirano. Normalna je cekaonica i mozda imam srece al max cekam 30 min unutar kojih obavim vaganje, tlak i urin.

a kak ti je tamo? imaš svog doktora ili isto kako te dopadne koji dan? i jel ima tamo visokorizična ambulanta ili je sve isto zajednički?

3/2024 💙

• greta10
    10. Travanj 2025. 14:44

Lolola nije bio vaginalni, al evo pratim i sretna sam da nema nicega vise.
    Bananica isto visokorizicna, svaki cetvrtak je isti doktor- tak su po danima rasporedjeni. Mislim da je tincilina  nekad stavila raspored dr po danima. Uglavnom ja sam poslala nalaze na centralno narucivanje preko weba i taj dr me dopao. Ne znam jel se moze birat al mozda se moze trazit bas odredjeni doktor. Moj je dr Matijevic i prezadovoljna sam. 

Curica 6/23 🩷

• Bananica80
    10. Travanj 2025. 14:56

greta10

Lolola nije bio vaginalni, al evo pratim i sretna sam da nema nicega vise.
    Bananica isto visokorizicna, svaki cetvrtak je isti doktor- tak su po danima rasporedjeni. Mislim da je tincilina nekad stavila raspored dr po danima. Uglavnom ja sam poslala nalaze na centralno narucivanje preko weba i taj dr me dopao. Ne znam jel se moze birat al mozda se moze trazit bas odredjeni doktor. Moj je dr Matijevic i prezadovoljna sam.

hvala ti puno na info. raspitam se malo još, mogla bi se onda prebacit. moram jedino u tom slučaju prvo tražit socijalnog ginekologa da mi da novu uputnicu, valjda bude htjeo

3/2024 💙

• moonchild
    10. Travanj 2025. 15:04

Cure, imate li iskustva sa Stokke Xplory x ili yoyo3 kolicima? Na njih se može montirati košara za novorođenče i lagana su pa mi se čine zgodna za baratanje

• cordis00
    10. Travanj 2025. 15:34

Tinchilina bas mi je zao, najbitnije da si pod nadzorom, drzte se❤️❤️❤️

Ja sam isto cula za taj kaos, ma ne znam ni sama vise ni sta bi ni kako bi, srecom imam jos vremena do prvog pregleda u bolnici, valjda ce se svi smjestit i cut cemo neke povratne info. Isto me zanima mozda sad i Merkur.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Emma05
    10. Travanj 2025. 15:34

Pregled obavljen, curka ima 720g. Sve mjere odgovaraju tjednu tr. Mjerio bedricu, gledao srce opet, posteljica je odlična, plodove vode ima ni viška i ni manjka. Sve super. Curka se namistila za slikanje pa sam dobila lijepe sličice. I da, okrenula se glavom dolje ovaj put, zato ja osjetim da me nogice lupkaju tamo negdje oko pupka😄. Porod će sigurno biti carski i to iza 38 tj već planirati. Ja ću inzistirati što kasnije zbog zrelosti djeteta. Naravno ako uspijem. Tražiti ću i spinalnu ako budem mogla s obzirom na op.kralježnice. To ćemo sve u hodu. 
    Imam prirast od 2 kg. To sam već znala. Sad sam na +8kg. Ogtt me slijeduje idući tjedan. 
    Idući pregled 08.05. 🩷
    Sretna sam i zadovoljna😌🙏💕

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.