Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixi
    10. Travanj 2025. 09:03

Tinchilina

Drage moje, ja u bolnici. Jučer sam dobila baš bolne kontrakcije, dosta visoko doduše i nisam baš bila sigurna da su to prave kontrakcije. Došla sam na hitnu navečer jer nije popuštalo, i kad ono kontrakcije skoro svaka na 100 svakih par min :( sreća je što sam i dalje zatvorena, cerviks uredan. Cijelu noć mi daju razno razne stvari protiv trudova i za brže sazrijevanje beba, i jedva se zaustavilo. Od nekih 4 ujutro se smirilo. Ugl, dosta stresno iskustvo, plus što ostajem u bolnici. Al nekako sam se na to već pripremila psihički i moram priznat da sam dobra, mali je super i nije ni malo u bedu, to mi je najbitnije. Držite mi se sve!

Drzi se. Nadam se da će se kontrakcije što prije smiriti i da ćeš bez brige moći dočekati bebe. 

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Emma05
    10. Travanj 2025. 09:08

AnnieP

Dobro jutro cure.
    .
    Ni jutros mi neda kopirati cijelu listu pregleda, ne znam kako je kod vas, jel vi to možete?
    .
    Pišem opet. Danas nam preglede imaju Emma05, Greta10, Petra_aaa i Teich14. Sretno cure na pregledima. 😊
    .
    Cure koje ste imale ovih dana preglede samo mi piknite datume novih pregleda ako niste.

Možda je lista na neki način prevelika. Razmaci,  slova i sve. Pokušaj ju malo smanjiti. Izbaci onaj zadnji dio di su stvari za opremu. Ostavi samo preglede. Pokušaj💁‍♀️🤷‍♀️

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Emma05
    10. Travanj 2025. 09:19

Cure moje ja sam baš slabo na forumu i baš mi je žao radi toga. Ne stignem sve pored diplomskog i ostalog. Sinoć sam procitala zadnja 4 dana🙈..pratim vas sve❤️💕.

Meni je danas napokon pregled. Jedva čekam malu vidit😍. Muž danas ne ide sa mnom jer ne može sve privatne treninge odgoditi. Previše će mu se nakupiti posla za Uskrs pa radi punom parom sada. Žao mi je samo jer mi inače snima ekran od uzv-a na tv-u kod ginića a sad ću morat sama. Valjda uspijem izvest. Danas imam samo preko trbuha pregled. Srećom dr to ništa ne smeta dapače voli kad dobijemo dobre snimke i slike😄. 

Ja se jos valjam u krevetu jer me mrva tad najviše lupa pa se družimo ja i ona tako💕.

Sad cu se izvagati kad se ustanem da me kile kod ginića na vagi ne iznenade🙈. Inače sam na cca +2kg svaki mjesec u zadnje vrijeme. Jedem dosta slatkog a čeka me i ogtt nakon ovog pregleda🤷‍♀️🫣😏.

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

lolola13
    10. Travanj 2025. 09:28

Tinchilina

Drage moje, ja u bolnici. Jučer sam dobila baš bolne kontrakcije, dosta visoko doduše i nisam baš bila sigurna da su to prave kontrakcije. Došla sam na hitnu navečer jer nije popuštalo, i kad ono kontrakcije skoro svaka na 100 svakih par min :( sreća je što sam i dalje zatvorena, cerviks uredan. Cijelu noć mi daju razno razne stvari protiv trudova i za brže sazrijevanje beba, i jedva se zaustavilo. Od nekih 4 ujutro se smirilo. Ugl, dosta stresno iskustvo, plus što ostajem u bolnici. Al nekako sam se na to već pripremila psihički i moram priznat da sam dobra, mali je super i nije ni malo u bedu, to mi je najbitnije. Držite mi se sve!

Dobro da si otisla u bolnicu! Drzi se, sigurna sam da budu oni to sve zaustavili i drzim fige da se bebice strpe jos koji tjedan 😊🤞🤞 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    10. Travanj 2025. 09:30

Emma uzivaj na pregledu! Ja sam se bas jucer vagala, dobila u 10 dana skoro kilu 🫣 Moram opako pocet pazit jer mi je to sad bas nekako nagli prirast nakon kaj nisam u mjesec i pol dobila kilu.
    .
    Sretno drugim curama.

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    10. Travanj 2025. 09:34

Megyca

Ekipa cestitam na urednim pregledima 🥰
    Nesto sad prckam po internetu zanima me jeste uzimale mozda onukantu za pelene?ako netko ima iskustva ili savjet? Ne znam je li mi to uopce potrebno i bi li uzimala 🤷🏻‍♀️ pokusavam sve svesti na minimum i nisam uzimala nikakva pomagala skoro ali ovo bas sad gledam i nisam pametna

E mi smo gledali za tu kantu za pelene, djeluje mi skroz zanimljivo ta koja zarola pelene ali smo na kraju odustali jer si mislim mogu ja i bez toga pa sam samo kupila neke vrecice za pelene u dmu koje imaju miris lagani pa cu probati tako 🙈 Ali dok smo gledali za tu kantu, nasli smo mislim na aliexpresu kinesku kopiju koja je puno jeftinija, a imaju i te zamjenske vrecice rotirajuce pa si mozes i to pogledati

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    10. Travanj 2025. 09:48

Tinchilina

Draga moja bas san se malo prepala citajuc ali smatram da s obzirom na blizanacku to je sve pod nekako vecim rizikom i ocekivano!! Neka si ti tu i ako treba sto duze !! Vec sad su to lipo tjedni ali neka ih jos malo unutra🥰🥰ti se drzi znas da moras proci ce bitno da prode kako triba ali sve prode pa ce i to!!! Budi nak jaka i snazna kao i do sad!! Kad god trebas utjehu mi smo tu😘😘cuvaj se🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    10. Travanj 2025. 09:48

Cure drage tko nam ima pregled neka vam bude sretno i da uzivate u bebicama i da nam donesete sretne vjesti🥰🥰🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Emi25
    10. Travanj 2025. 09:54

Tinchilina drži se, sigurno je bilo jako stresno proći sve to noćas.  Probaj se odmorit. Navijam za Vas da izdržite u komadu još koji tjedan 😊

2016 💙J
    16.10.2024. +

• Tinchilina
    10. Travanj 2025. 10:10

Hvala drage moje, držim fige svima za dobre preglede i da nam komentari uvijek budu pozitivni i sretni 🥰 mi smo i dalje stabilno, premještaju nas na odjel, znači da nismo više u "crvenom". Narancasto sigruno i dalje, al najgore je nadam se iza nas. 

💙 5/2023

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.