Cure ja sam bila uzea mi je doktor briseve dao uputnicu za urin rekao da su mi seceri odlicni i nataste i nakon 2h od jela!! Zatvorena sam nezz koliki je cerviks mislim da mi cervikometriju nije niti radio nezz jako me bolio sam pregled inace ivaj doktor je bas bas grub!! Bebica je super sve ima 1500kg i za 4tjedna kontrola!!! Eto imam 82kn pala sam 3.5kg na ovoj djeti!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Tinchilina razumijem te, i ja sam malo pocela imati neki unutarnji nemir pogotovo jer mi sa svih strana ulijecu sa pricama i panikama da se sto prije spremim. Kod mene su kontrakcije isto evo sinoc krenule oko 19h i nisu stale do nekih 2ujutro, slikala sam drob to izgleda kao dvi ogromne tvrde grbe i toliko stisnu da ja ostanem bez zraka i ne mogu disati.. ne pomaze nista. I onda cijelu noc ne spavam od bolova i placem doslovno nocu jer imam osjecaj da su mi organi zdrobljeni koliko me bole.
Ja sam rekla doktoru za to i provjerio je jesam zatvorena, i bila sam zatvorena svaki put.. Ako si zabrinuta toliko odi se pregledati, bolje viditi da je sve u redu i da si mirna nego da si konstantno pod stresom hoce li se nesto dogoditi. Drzi se❤️
Žao mi je zbog kontrakcija i što prolaziš kroz to sve. Biti će sve dobro, bitno da si zatvorena i da je sve dobro. ♥️
.
Nisam uhvatila datum tvog idućeg pregleda?
🩷 7/2022
Hvala Ružo i Megy, bila sam sad u prošli čet i bilo je sve ok, tako da ne želim dizat paniku dok me ne bi baš ulovilo bez da se smiri. Uf Megy, dobro se ti držiš, meni nije nikad tak dugo bilo, max sat i nešto. Drži se i ti, grdo je to bome. I puno mi znači što ti Ružo ipak iz iskustva govoriš pa mi je odmah lakše. Sljedeći oregled mi je za cca 2 tj, nadam se da će biti više manje sve kao do sad do tad. Ako bi se pogoršalo tek ću onda ić.
Petrucika, bravo za malenu, baš lijepo napreduje 🥰 i za šećer. A kilice bomr brzo odoše, mozda ti bude malo lakše sad?
💙 5/2023
Moj pregled iduci je 9.5!! Ja sam taman idnila briseve i nije mi htio radit ovaj doktor na bhsb iako san bila pozitivna na njega kaze on se radi u 35tt dobit ce te antibiotik na poridu inace se ne lijeci kroz trudnocu!! Tako da mi je samo ove obicne!! I jako mi je bija bolona pregled najvise kad mi je uzima bris pa gura ono zeljezo inace je grub doktor i bas san mu rekla boli me to doktore moze li to njeznije!!! Ali prezivila san ali me sad sve boli doli!! Ali eto nadan se da ce biti brisevi ok iako kaze da ima dosta iscjedka sto san ja i primjetila!!! Za secere kaze da su mi super i nataste i 2h nakon jela da to nemam sto se brinut da su idealni!! Eto bitno da je sve ok iako volila bi da je bio moj doktor on to ipak njeznije i objasni sve i sam a ivoga sam sve pitala ali san pitala bas me briga ali bio je ok ogovara je na svako moje pitanje i objasnio pa sam bar mirna po tom pitanju!!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Annie hvala ti, 15.04.mi je pregled
Tinchilina, ne znam jel ti to mogucnost ali mozda da zamolis dr da ti stavi kontrole svaka 2tj? Ipak su blizanci a i evo vidim da si dosla do 30 tj🥰 mozda budes malo mirnija
Petrucika super za pregled i uredne secere❤️
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Žene drage, ja sam u totalnoj paranoji. Imam osjećaj da ću se svaki čas poroditi 🙄 Ne znam jel to samo plod moje mašte i straha ili ima neka "intuicija" iza toga. Ugl, imam sad već tjednima te kao bolne kontrakcije, al počinju biti sve jače, najčešće u kasno poslijepodnevnim satima me ulovi na nekih 20 min i prođe. Jučer me isto tad ulovilo i to jače nego inače, i po noći oko 3 ujutro i drzalo me dobrih sat, ako ne i dulje, baš bolne kontrakcije. Ne znam što bih mislila, na zadnjem pregledu sam joj to spomenula i rekla je da dok prođe da je to ok, i da su to BH? Kontrakcije? U prvoj trudnoći ih nisam imala, al mislila sam da one ne bole. Naravno da sam nakon toga zaspala i sanajla da idem na porod i hrpu loših stvari uz to. :( možda ću pitat i na proljetnicama jel imaju iskustva s tim, budući da su sve već ili rodile ili pred terminom. Al svakako razmišljam pripremit torbu za bolnicu, zlu netrebalo.
ja sam imala BH u prošloj i nisu bile bolne.. blago neugodno al kao kad te ulovi lagani grč. S obzirom da imaš blizance, ako ti se opet jave ja bi se zaletila na hitnu. Al ja sam ziharaš i volim igrat na sigurno. Pa u najboljem scenariju će ti reć da ti nije ništa i da ti je to BH i znat ćeš do kraja trudnoće da ne luduješ. Tek u višim tjednima negdje pred kraj, dakle 37, 38 tt sam povremeno znala imat i bolne kontrakcije, koje su trajale puno kraće. Ono zašarafilo bi me kao da moram bolno na wc. To nije bio BH, ne znam šta je bilo, al me nije ništa otvaralo, jer kad sam došla na indukciju sa 39tt sam bila ful ful zatvorena.
3/2024 💙
Ja sam znala isto imat izrazito bolne kontrakcije kad bi mi se doslovno cijeli trbuh prebacio u jednu stranu kao u grcu i tako drzao nekoliko sekundi prije nego bi popustilo, to se sve dogadalo izmedu 30 i 35 tj, nekoliko puta. Nije mi se dogadalo u toj mjeri da je bilo izrazito bolno nakon 37.tj.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Hvala cure na iskustvima, puno mi to znači. ❤️
Nekako vjerujem da je ok, jer sam prije 5 dana imala uredan cerviks, pa mi opet glava ne da mira.
Megy, nakon 32 ću bit na 2 tj. Al da sam se sjetila mogla sam zamolit ako me može i sad na 2 tj.
💙 5/2023
Hvala cure na iskustvima, puno mi to znači. ❤️
Nekako vjerujem da je ok, jer sam prije 5 dana imala uredan cerviks, pa mi opet glava ne da mira.
Megy, nakon 32 ću bit na 2 tj. Al da sam se sjetila mogla sam zamolit ako me može i sad na 2 tj.
Ja imam kontrakcije jake ali ne bolne!! Ako su ti bile takve i prije tog pregleda i sve je ok onda je sigurno i sada!!! Ako te brine uvik mozes otic na pregled bitno je da one produ ali ti nosis blizance i samim tim kod tebe je to sve pod puno vecim povecalom!! Slusaj sebe i to je jedino ispravno!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Žene drage, ja sam u totalnoj paranoji. Imam osjećaj da ću se svaki čas poroditi 🙄 Ne znam jel to samo plod moje mašte i straha ili ima neka "intuicija" iza toga. Ugl, imam sad već tjednima te kao bolne kontrakcije, al počinju biti sve jače, najčešće u kasno poslijepodnevnim satima me ulovi na nekih 20 min i prođe. Jučer me isto tad ulovilo i to jače nego inače, i po noći oko 3 ujutro i drzalo me dobrih sat, ako ne i dulje, baš bolne kontrakcije. Ne znam što bih mislila, na zadnjem pregledu sam joj to spomenula i rekla je da dok prođe da je to ok, i da su to BH? Kontrakcije? U prvoj trudnoći ih nisam imala, al mislila sam da one ne bole. Naravno da sam nakon toga zaspala i sanajla da idem na porod i hrpu loših stvari uz to. :( možda ću pitat i na proljetnicama jel imaju iskustva s tim, budući da su sve već ili rodile ili pred terminom. Al svakako razmišljam pripremit torbu za bolnicu, zlu netrebalo.
Cestitam na ulasku u 30ti tjedan🥰🥰🥰ja valjda jedina uvik cirim te nase tjedne!!! I super to tebi ide sad ce to i jos brze propiciti a ti ces ionako malo prije tako da ti si lagano u polifinalu🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji