Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    07. Travanj 2025. 23:14

lolola13

Joj cure mene ce ovi grcevi ubit. Vec 2 dana mi toliko napadaju listove, i po noci i po danu i nikako si pomoc 😔 Danas sam jedva u kratkoj setnji bila koliko su mi kruti listovi od tih grceva a magnezij pijem redovno 🥲 Imate nekih savjeta?

Uzmi si magnezij za prskanje, iskoristivost takvog je 80%, a ovog za piti je ovisno o obliku 30%. Umasiraj dobro na noge, ja prskam i trbuhić.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

lolola13
    07. Travanj 2025. 23:19

Katrin hvala ti, budem pitala tete u ljekarni kaj mi preporucaju 😊
    .
    Petrucika, cekaj stvarno ne smijemo onda vise magnezij? Kako tada protiv grceva? 😅😅 A ja svog dr vise necu niti vidjeti, jedino da ga nazovem pa pitam ako mi se nastavi ovako gadno...
    .
    Ruza super za dobar pregled i nalaze! 🤗🤗 Umor i mene zna jako bas uhvatiti na dane, povezala sam za sad da mi ima veze ako sam nekoliko dana za redom jako aktivna, ako ne pijem dovoljno ili ako nisam pojela dovoljno proteina. Pa evo, mozda nesto od toga mozes kod sebe vidjeti 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    07. Travanj 2025. 23:20

Simbalija

lolola13

Joj cure mene ce ovi grcevi ubit. Vec 2 dana mi toliko napadaju listove, i po noci i po danu i nikako si pomoc 😔 Danas sam jedva u kratkoj setnji bila koliko su mi kruti listovi od tih grceva a magnezij pijem redovno 🥲 Imate nekih savjeta?

Uzmi si magnezij za prskanje, iskoristivost takvog je 80%, a ovog za piti je ovisno o obliku 30%. Umasiraj dobro na noge, ja prskam i trbuhić.

O pa to zvuci isto super! Koji mg preporucas? Kak znam da nisam pretjerala s dozom? 😁

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    07. Travanj 2025. 23:25

lolola13

Katrinhvala ti, budem pitala tete u ljekarni kaj mi preporucaju 😊
    .
    Petrucika, cekaj stvarno ne smijemo onda vise magnezij? Kako tada protiv grceva? 😅😅 A ja svog dr vise necu niti vidjeti, jedino da ga nazovem pa pitam ako mi se nastavi ovako gadno…
    .
    Ruzasuper za dobar pregled i nalaze! 🤗🤗 Umor i mene zna jako bas uhvatiti na dane, povezala sam za sad da mi ima veze ako sam nekoliko dana za redom jako aktivna, ako ne pijem dovoljno ili ako nisam pojela dovoljno proteina. Pa evo, mozda nesto od toga mozes kod sebe vidjeti

A gle magnezij je i za opustanje tj sprijecanje kontrakcija maternice ono njega ima i u rodiaklu ili tako kao ti sto pijes i doktori prepisuju tj preporucuju najvise mg radi maternice!! A kadnije on nije dobar jer pozeljno je da imas kontrakcije da dode do trudova i lakseg poroda!! Ja doktor nisan ali mozes svakako pitati svoga ili bilo kojeg dr kad budes isla do kad mozes piti mg!!! Ne kazem da ce on zaustavit tebi trudove da ih neces imat ako ga budes do kraja pila ali znam da kazu da se ukine!! A sad ako netko kao ti ima takve probleme s grcevima u nogama mozda onda ti mozes nastavit bez i obzira!! Znam i sa kad san bila u bo cura 35 tt rekli su ukidaju sve mg, dufaston i rodiakal !!!znam da je to oraksa ali da li vridi za sve i svakog bas e to ne znam !!! Svakako pitaj!!!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

AnnieP
    08. Travanj 2025. 07:21

Pregledi 🤰🏼
    .
    08.04. - Keksolina, Skakavac, Petrucika, Moonchild (anomaly)
    09.04.- Mommy735, Lunolina, Danos
    10.04. -Emma05, Greta10, Petra_aaa, Teich14
    11.04. - Pandora4, Maria31,Katrin
    12.04. - MariaI
    14.04. - Ana0310, Milica24, Mrss26, Cordisoo
    15.04. - Maslačak_13
    16.04. - Zrinkolina
    18.04. - Libo1415
    22.04. - Pixi, TejaT
    23.04. - Ania, Melody
    24.04. -  _spring_, Tinchilina
    25.04. - Škorpija, Pukica, Sabrina86, Elza
    28.04. - Mom_stera
    29.04. - Lolola13
    30.04. - Emi25, RužaFT
    05.05. - Moonchild, ddm2463, Katrin, Tonkica1509, AnnieP
    13.05. - Shoko
    .
    Popis stvari za bebu: 285
    Popis stvari za rodilište: 293
    .
    Keksolina, Skakavac, Petrucika i Moonchild sretno danas na pregledima. 😊
    .
    Sretno i curama drugim ako imaju ogtt ili kakve pretrage.
    .
    Nadam se da su dobro curke koje nam se nisu dugo javile. ♥️

🩷 7/2022

lolola13
    08. Travanj 2025. 08:19

Cure sretno na pregledima! 🤗
    .
    Petrucika hvala ti, budem pitala kada dodemo do toga, mozda mi i stanu grcevi 😅
    .
    Cure ja danas idem na akupunkturu da pokusam tako protiv mucnina. Nadam se da ce biti ucinkovito 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    08. Travanj 2025. 08:28

Jutro cure ja upravo marendam pa cu malog u vrtic mi odemo kasnije oko 9 h kad se naspava i pojede kuci tamo nece nikad nista uzme za marendu!! Onda cu lagano doma i spremat se za pregled!!! Sretno nam svima danas na pregledima i ako koja ima OGTT🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Emi25
    08. Travanj 2025. 08:33

Sretno cure na pregledima danas😊

2016 💙J
    16.10.2024. +

• katrin
    08. Travanj 2025. 08:37

Sretno na pregledima danas. 🥰

• katrin
    08. Travanj 2025. 08:43

Cure jedno ovako žnj pitanje. 🤣
    Sto jedete za Uskrs? Znate li mozda jesu li one šunkice sigurne za nas iz trgovina? 
    Vidim po katalozima da piše da su termički obrađene ali da se mogu i kuhati. Iskreno neznam sta bih. 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.