Super, bravo! Ja se polako ufuravam, tješim se kako živim zdravije nego ikad 🤣.
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Joj cure mene ce ovi grcevi ubit. Vec 2 dana mi toliko napadaju listove, i po noci i po danu i nikako si pomoc 😔 Danas sam jedva u kratkoj setnji bila koliko su mi kruti listovi od tih grceva a magnezij pijem redovno 🥲 Imate nekih savjeta?
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Joj cure mene ce ovi grcevi ubit. Vec 2 dana mi toliko napadaju listove, i po noci i po danu i nikako si pomoc 😔 Danas sam jedva u kratkoj setnji bila koliko su mi kruti listovi od tih grceva a magnezij pijem redovno 🥲 Imate nekih savjeta?
Ja nemam u listovima ja imam u ligamentima maternice svaki dan!! Meni ti satrase kad uvati po 15min me drzi uzasna bol i grc !! Ali ja pijem i dva ridiakala pa ponekad uz to i magnezij ti vidi da ti diktor poveca dozu magnezija!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure koje su imale pregled cestitam i vjerujen da ako se doktor ne sekira treba mu vjerovat!! Znam da je to tesko i ja sam prva koja krene kopat trazit ali najbolje je vjerovat doktorima i sebe izolirati stresa koliko god je moguce ako nije nesto na sto je doktor digao nekakvu paniku!!! I cestitam na dobrim OGTT nalazima!!! Sretno i sutra svima nama koje imamo preglede🥰🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Probaj istezati noge sto vise možes kad te uhvate grcevi,znam da je bolno ali pomaze. A i mozes malo malo podignuti noge u vis da ti se vrati krv. Ili probaj kupiti kompresijske carape ako magnezij ne pomaze. I znam da je tesko kad uhvate tako bolovi ali trebale bi šetati da što više mišiće ojacamo.
Prije sam bas puno setala a sad kako me bole ligamenti slabije.
Ja nemam u listovima ja imam u ligamentima maternice svaki dan!! Meni ti satrase kad uvati po 15min me drzi uzasna bol i grc !! Ali ja pijem i dva ridiakala pa ponekad uz to i magnezij ti vidi da ti diktor poveca dozu magnezija!!
Pijem i donat i uzimam magnezij posebno pa me malo strah jos povecavat dozu 😅 Ne znam jel ima jos nesto osim magnezija kaj moze pomoc?
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Probaj istezati noge sto vise možes kad te uhvate grcevi,znam da je bolno ali pomaze. A i mozes malo malo podignuti noge u vis da ti se vrati krv. Ili probaj kupiti kompresijske carape ako magnezij ne pomaze. I znam da je tesko kad uhvate tako bolovi ali trebale bi šetati da što više mišiće ojacamo.
Mozda da probam s tim carapama...Imas neku preporuku kuje uzet? Sve drugo vec radim, idem i na jogu za trudnice i trudim se setat svaki dan, koliko mi to tijelo dopusti 😅 Ali da, generalno setam manje nego prije trudnoce 😬
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Mozda da probam s tim carapama…Imas neku preporuku kuje uzet? Sve drugo vec radim, idem i na jogu za trudnice i trudim se setat svaki dan, koliko mi to tijelo dopusti 😅 Ali da, generalno setam manje nego prije trudnoce 😬
Hej ne bih ti znala preporuciti koje. Nisam ih nikad koristila ali znam dosta da pomazu kod raznih bolova zbog vena i grceva. Pokusaj neku preporuku u ljekarnoj dobiti oni sigurno znaju sto trudnice uzimaju.
Ili ako se neka od cura javi da koristi. 😊
Libo drži se i dalje. Stvarno si hrabra uz sve sto si prosla...sad si na sigurnom, zelim ti da sto duze izdrzis u jednom komadu a i ekipa iz sobe, ako je dobra kako si napisala ce ti omoci da ti dani brze prođu...u svakom slučaju sretno.
Evo da se i ja javim, prosli tjedan sam imala pregled. Sve je bilo ok..bebica oko 1040 gr. Ali mi se nekoliko dana pojavio svrbez po cijelom tijelu, od glave do stopala..dr.mi je dala da odem povaditi nalaze za kolestazu jer sam je imala u prvoj trudnoci, ali nalazi su dobri, ne ukazuju na kolestazu (hvala Bogu), samo ne znam zasto me svrbi, ali puno manje nego u prvoj trudnoci. Imam dosta kontrakcija, u posljednje vrijeme malo vise. Umorna sam stalno i sve mi je tesko puno teze nego u prvoj trudnoci...
AnnieP slijedeci pregled mi je zakazan 30.04.
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402
🤰 stiže nam curica 💜
Pijem i donat i uzimam magnezij posebno pa me malo strah jos povecavat dozu 😅 Ne znam jel ima jos nesto osim magnezija kaj moze pomoc?
A bome ne znam ni ja sto bi ti onda savjetovala osim da na pregledu upitas doktora !! Ja znam da san ja inace uzimala direkt mg i to cak tri kesice u ovako vecim tjednima uz preporuku doktora jer san uvik imala ovaj problem sa ligamentima maternice i tim grcevima!!! I taj mg se pije tako do 35tt max 37 mozda i svi ostali lijekovi tako da jos malo pa ce nam to sve i ukinuti!!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji