Jao cordisoo i kod tebe će biti veselo. Mene je ovo iznenadilo jer je doslovno preko noći postao "nemoguć", a do tad je naravno sve ko i svako drugo dijete al se moglo s njim porazgovarat itd, a sad samo viče neeeeee neeeee i neeee i moš se fučkat. Baš me zateklo, a valjda i zbog trudnoće mi sve teže pada psihučki. Isla sam doktorici, dobila antibiotik, bar da mi ovi sinusi ozdrave bit çe mi lakše. Držite se sve, znam da je ovo i najljepši i najtrži period kod djece.
💙 5/2023
Evo cure da se javim. Pregled je prošao ok,sve su mjere uredne samo je želudac malo uvečan pa moram na kontrolu za tjedan dana. 😐
Cure hvala svima na čestitkama za rođendan. 😊♥️
.
Petra_aaačestitam za uredne nalaze briseva i urina.
.
Cordisoododala sam te na listu pregleda. Kad ti je termin da te dodam i na tu listu?
.
Sabrina86dobro nam došla. 😊
Dodajem te na listu. Koji ti je datum pregleda?
.
_spring_ žao mi je za nalaze ogtt.
.
Ddm2463 lijepo ime za dečkića. 😊
Mi imamo jednu curicu Lucija (zovemo je stalno Luce ili Lucka), a sad nam dolazi Magdalena. 😊
.Lolola13čestitam za super pregleda, što ste sve lijepo vidjeli i na slikicama. 😊
.
Elza, LuI, Megycakad su vam idući pregledi?
.
RužaFTnam se nije javila s pregleda ovaj tjedan, nadam se da je sve dobro prošlo.
.
A jako dugo nam se nisu javile Matke, Leptirica_ i Any13. Nadam se da ste dobro curke. ♥️
Hvala😊 pregled nam je 25.4.😊
👩39
❤️-2012., prirodna, 2021-biokemijska, 2022-vanmaterinčna, Matotrexat
06/2024- Škvorc, IVF stimulirani, 1 js, ❌️
10/2024- Beta Plus, IVF stimulirani, 5 js, 2 vraćene, 3❄️, ishod ❌️
11/2024- Beta Plus, FET 1, pozitivna Beta i 🩵. Trudni smo🩵
Ja cure za rucak ribicu i saku sparoga i uz to feta kruha nakon dva sata secer 5.6 uopce ne kuzim od cega??? Malo me iznenadilo jer na neke stvari di ocekujem bude nizak ode di san mislila da nema sto ono nakon dva sata bas visoko za mene jer moj inace bude 4.7/8 ugl nakon 2h od obroka !! I plus koji djetni rucak a ono secer!!!!! Moze me netko prosvitlit di je greska??
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Jao cordisoo i kod tebe će biti veselo. Mene je ovo iznenadilo jer je doslovno preko noći postao "nemoguć", a do tad je naravno sve ko i svako drugo dijete al se moglo s njim porazgovarat itd, a sad samo viče neeeeee neeeee i neeee i moš se fučkat. Baš me zateklo, a valjda i zbog trudnoće mi sve teže pada psihučki. Isla sam doktorici, dobila antibiotik, bar da mi ovi sinusi ozdrave bit çe mi lakše. Držite se sve, znam da je ovo i najljepši i najtrži period kod djece.
Bas je gadno to sa sinusima kad vec toliko vuces, drzim fige da antibiotik pomogne! 🤞 Vec sam malo dosadna s tim, ne znam jesam tebi pisala isto, ali onaj rog i sol za ispiranje sinusa mogu bas puno pomoc. Meni je od prirodnih metoda to jedino učinkovito.
.
Cure ja stvarno ne mogu zamisliti koji umor bi mi bio da imam jos i todlera sad 😅 A vjerujem da i oni malo podivljaju zbog vasih trudnoca, osjete da se nes dogada, da mama vise nije kao prije i jos osjete tu hrpu hormona. Tak da sretno i samo nek vam sto brze prode taj period dok su teski 🙈
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
AnnieP hvala i tvoje curke imaju lijepa imena 😍
I sretan rođendan, nisam popratila jel jučer bio ili kada ali sve najbolje 🥰❤️
Moj pregled je prošao dobro, prvi put sam u plusu sa kilama nakon mučnina i terora sa povraćanjem.. dobila sam 4kg u 4tj ne znam dali je to zabrinjavajuće, ali po mom to nije ništa strašno vjv sam dobila naglo jer sam napokon počela jesti..
Sad sam na 55 kg što je meni sasvim ok i normalno, za 2 tj idem na ogtt i provjeriti krvnu sliku tak da evo moram počet smanjivati slatko pod hitno...😔
Što se bebača tiče on je super, imamo oko 450g a duzina 16cm (ako sam dobro skuzila) msm da je to okej za ove tjedne...nije ništa sada posebno njega pregledavala kaze da normalno napreduje i da je sve ok .. nije spominjala nikakav detaljniji pregled srca i slično .. a poslije sam zaboravila pitati dal ona to uopće radi.. nema veze ugl sljedeći pregled je 5.5. i jedva čekamo 😁🎉
01.12. +
Čestitam cure na dobrim vijestima i dobrim pregledima!
.
Sve druge koje muče neke muke, samo nek prođe što prije... Meni je trebalo da se saberem... Isplakala sam se kako nisam dugo, valjda sve što sam do sad skupila... Pa nadam se da od sad okrećemo neki bolji list.
.
Petrucika, ja ti ne znam pomoći, i sama još iščitavam i proučavam sve... Jesi ti na svoju ruku odlučila uzeti aparatić da se provjeravaš i bockaš ili si dobila takvu uputu? Razmišljam da mi ne bi to možda bilo loše dok se ne uhodam u sve...
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Čestitam cure na dobrim vijestima i dobrim pregledima!
.
Sve druge koje muče neke muke, samo nek prođe što prije… Meni je trebalo da se saberem… Isplakala sam se kako nisam dugo, valjda sve što sam do sad skupila… Pa nadam se da od sad okrećemo neki bolji list.
.
Petrucika, ja ti ne znam pomoći, i sama još iščitavam i proučavam sve… Jesi ti na svoju ruku odlučila uzeti aparatić da se provjeravaš i bockaš ili si dobila takvu uputu? Razmišljam da mi ne bi to možda bilo loše dok se ne uhodam u sve…
Ja san na svoju ruku uzela oni su u bo rekli da ne moram samo da partim prehranu!! Odi u ljekarnu trudnice imaju besplatno samo se kupe one trakice i iglice mislim nezz sto san ja ono morala kupit ugl 20 e san to sto san uzela platila aparatic je besplatan za trudnice
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Baš hoću, hvala ti! Jesi uspjela skužiti od čega ti se povisio? Možda kombinacija obroka danas nije bila dobra pa da se onda nije izbalansirano, nemam pojma... Nadam se da ću se brzo ufurati 😅
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Baš hoću, hvala ti! Jesi uspjela skužiti od čega ti se povisio? Možda kombinacija obroka danas nije bila dobra pa da se onda nije izbalansirano, nemam pojma… Nadam se da ću se brzo ufurati 😅
Ma mozda kolicina iako riba nije bila takooo velika!! Evo ne znam ali necu se zamarat!! Koliko san uspila povata ta razuna secera nakon 2h je uredna samo ja san navikao na dosta nizu kod sebe ali bas cu to pitat u utorak na pregledu!! Ugl probaj u ljekarnu reci da si trudnica sa gestacijskim meni su dali bez ikakva problema!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji