Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emma05
    04. Travanj 2025. 06:11

Cure moje ja budna od negdje 03h...i tako cca sad svaki dan..nekad se u 04h probudim. I to otkad pijem Mg citrat...ostala sam bez glicinata. 

Čestitam svima na dobrim pregledima. 

Cure koje imaju problema s glukozom držite se.

I mene sad čeka ogtt nakon ovog idućeg pregleda.

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

AnnieP
    04. Travanj 2025. 07:43

Pregledi 🤰🏼
    .
    04.04. - ddm2463, Katrin (anomaly), Thumbelina31
    07.04. - Tonkica1509, Mom_stera, Katrin
    08.04. - Keksolina, skakavac, Petrucika, Moonchild (anomaly)
    09.04.- Mommy735, Lunolina, Danos
    10.04. -Emma05, Greta10, Petra_aaa, Teich14
    11.04. - Pandora4, Maria31
    12.04. - MariaI
    14.04. - Ana0310, Milica24, Mrss26, Cordisoo
    15.04. - Maslačak_13
    16.04. - Zrinkolina
    18.04. - Libo1415
    22.04. - Pixi, TejaT
    23.04. - Ania, Melody
    24.04. -  _spring_
    25.04. - Škorpija, Pukica
    29.04. - Lolola13
    30.04. - Emi25
    05.05. - Moonchild
    13.05. - Shoko
    .
    Popis stvari za bebu: 285
    Popis stvari za rodilište: 293
    .
    Ddm2463, Katrin i Thumbelina31 sretno danas na pregledima. 😊

🩷 7/2022

AnnieP
    04. Travanj 2025. 07:56

Ja sam jučer obavila pregled i proslavila malo roćkas sa svojima kod kuće.
    Pregled prošao super, najbolji mogući poklon za rođendan. Moja M je narasla za duplo, sada ima 1155g, baš po mjerama, kaže doktorica kao po špagi. Vrlo aktivna, izokretala se na pregledu sto puta. Nakon šoka za kg prošli put sad sam evo malo pazila i dobila 300g.
    Posteljica se napokon još podigla i sad je 4cm od ušća, straga. Zatvorena, cervix 4.
    Nastavljam piti duphastone 2x1, pa idući put valjda ukidamo.
    Doktorica je rekla da sad mogu sve normalno, jedino da za vježbanje i odnose pokušam i da slušam svoje tijelo, da probam da li ide i dokle ide. Ako budu bolovi ili nešto da ne radim.
    Moram još samo urinokulturu napraviti da nešto provjerimo pa sam skroz mirna, jutros mi taman muž usput nosi u Karlovac.
    Idući pregled mi je 5.5., mislila sam da će biti malo prije.
    .
    Nisam jučer ništa stigla čitati, čitam vas kasnije u miru. Nadam se da su svima dobro pregledi prošli. 😊♥️

🩷 7/2022

• Tinchilina
    04. Travanj 2025. 08:23

AnnieP, baš divan poklon 🥰 i predivan je bio dan nakon dugo vremena. Tvoja curka je fino narasla, a sad su krenule baš dobivat na masi. Samo nek nam rastu i debljaju se. 

Meni je baš psihiči loše, zbog fzičkih tegoba koje me tolko iscrpljuju da ne znam kaj da radim više. Ovi sinusi me i dalje ubijaju, boli me glava, počinje me bolit uho, ne znam kako ds si pomognem. Iscrpljuje me to masivno i pored trudnoçe koja mi je sama po sebi izazovna sa bliznacima i sa todlerom. A da dodam šlag na tortu, moj mali je preko noçi postao pravi mali težak todler koji ništa ništa više neće, ne da, ubije me, nisam navikla da mi tolko otežava stvari. Jasno mi je da je to normalna faza odrastanja al baš mi je došla u nezgodnom trenutku. 🫠

💙 5/2023

AnnieP
    04. Travanj 2025. 08:50

Cure hvala svima na čestitkama za rođendan. 😊♥️
    .
    Petra_aaa čestitam za uredne nalaze briseva i urina.
    .
    Cordisoo dodala sam te na listu pregleda. Kad ti je termin da te dodam i na tu listu?
    .
    Sabrina86 dobro nam došla. 😊
    Dodajem te na listu. Koji ti je datum pregleda?
    .
    _spring_ žao mi je za nalaze ogtt.
    .
    Ddm2463 lijepo ime za dečkića. 😊
    Mi imamo jednu curicu Lucija (zovemo je stalno Luce ili Lucka), a sad nam dolazi Magdalena.  😊
    .
    Lolola13 čestitam za super pregleda, što ste sve lijepo vidjeli i na slikicama. 😊
    .
    Elza, LuI, Megyca kad su vam idući pregledi?
    .
    RužaFT nam se nije javila s pregleda ovaj tjedan, nadam se da je sve dobro prošlo.
    .
    A jako dugo nam se nisu javile Matke, Leptirica_ i Any13. Nadam se da ste dobro curke. ♥️

🩷 7/2022

AnnieP
    04. Travanj 2025. 08:54

Tinchilina i ja imam todlericu koja će za 3 mjeseca napuniti 3 godine, mislim da je ovo najteže razdoblje. Isto ima faze da neće u vrtić, pa neće iz vrtića kući, neće oprati zube, neće te hlače, neće čarape. Tvrdoglava je, baš je karakter. Znam da je faza i da će proći, inače mi je jako dobra. Ali sad je baš iscrpljujuće, treba puno strpljenja i razgovora.
    Znam kako ti je, drži se, proći će. 😊♥️

🩷 7/2022

petrucika
    04. Travanj 2025. 09:08

Cure evo i ja da se pojadam cutam muke po todlerima moj ima 6 godina ali je toooliko tvrdoglav to je cudo!!! Ima sad fazu da ne zeli u vrtic! Jutris 15 minuta borbe i placa jer ne zeli u vrtic oce ostati doma!! I to je krenula svako jutros a jutros je bas eskaliralo s tom borbom i placom plus mene bas tad uvatili neki grcevi dole bas mi je bilo uzasno jer doslo mi je na momenat da iskocim iz koze a tako sam ubiti nemocna ne mogu mu objasnjavat po peti puta ne slusa ne pali a nemam ni snage to me pocelo bolit svaki pokret udah bijo mi je koma!! I evo odveza ga stric na kraju u placu a ja sam sila na kauc i lagano da mi ovo popusti valjda ligamenti maternice tocno sa strana me pocelo grcit!! Morat cu u utorak na pregledu pitta da uz rodiakal uzimam i magnezij jer mene cesto ovo vata!! Sretno danas tko ima pregled moj je u utorak jedva cekam😍🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Pixi
    04. Travanj 2025. 10:25

Lola čestitam na dobrom pregledu. Neka si ponovo vidjela malu 🥰

Cure, sretno danas na pregledima 😊 

Petrucika, AnnieP, Tinchilina i ostale cure, baš se u lijepe tjedne zašle, brzo će i to proći.
    Svaka vam čast za borbu sa starijom djecom. Baš treba puno truda. Nadam se da će im te faze tvrdoglavosti brzo proći da ipak i vama bude lakše. 🤗

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• Ania
    04. Travanj 2025. 12:33

Sa zakašnjenjem hvala
    .
     i  čestitam AnnieP rođendan 
    I ostalim curama na dobrim pregledima. Nek nam se samo nastavi takav niz.
    .
    Cure s gestacijskim baš mi je žao; ali kako sve, tako ćete i to uspješno svladati, uopće ne sumnjam 😀
    .
      Lolola13 vezano za tečaj, baš me zanima, poslala sam ponovno mail, a u pon ću ih nazvati.

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

• cordis00
    04. Travanj 2025. 14:00

Meni je termin 10.7. po uzv, tako se vodim kod gin.
    Po ZM bi bio 4.7., ne znam hoce li me u bolnici po tome voditi. Al pisi 10.7. :).
    Toddleri, ah da, ta 3.-4. god su gadne. Moja ce sad 3ipo ovaj mj. Na momente je super, na momente se ljuti i tuce me. Vecinom je ipak mirna. Al mala od 1.5g je gadne naravi😅.
    Sretno svima sa toddlerima😅.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.