Btw, moj slj pregled 24.4. I nakon toga će biti na 2 tj.
Znate kaj sam si razmišljala, to kaj neki ginekolozi ne vole prčkati previše dolje, a kaj je sa seksom? Pa to dođe kao puno previše čepekanja ako ćemo baš tako gledati. Pitala sam ponovno danas jesu mi i dalje odnosi dozvoljeni, rekla je da slobodno. Nije trepnula na to kaj mi je cerviks nešto manji nego je bio, pa neću ni ja brinuti.
Meni sad i dalje radi i vaginalni i preko stomaka UZ zbog posteljice pa ne znam da li to moze nesto uticati ili poremetiti a odnosi su mi zabranjeni. Ali sa prvim sam se odmah pocela otvarati nakon vaginalnog pregleda u 37 tt
Cure moja beba je jedno bar sat vremena vec aktivna i bas se onako proteze izteze prije je onako lupkala udarala sad ima vec ura ko da migolji!! Ocito joj je o budna faza jer evo ima ura ne staje!! Trenutno mazim drob racunam da cu je tako mozda umiriti!!! Imate li vi ovakve situacije??
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure moja beba je jedno bar sat vremena vec aktivna i bas se onako proteze izteze prije je onako lupkala udarala sad ima vec ura ko da migolji!! Ocito joj je o budna faza jer evo ima ura ne staje!! Trenutno mazim drob racunam da cu je tako mozda umiriti!!! Imate li vi ovakve situacije??
Znam imati tako da je aktivna po sat vremena, pusti je nek se zabavlja 😁 u ovoj mojoj app s kojom pratim trudnocu mi je bas pisalo za ovaj tjedan da su sada bebe pune energije i da cu osjetiti puno vise aktivnosti nego prije ☺️
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Cestitke cure na svim dobrim pregledima i nalazima! 🥳🥳
.
Sa secerom se vidim sve vise vas muci. Sigurno vam je jako tesko ali bude to sve ok kad se naviknete na drugaciju prehranu i kad tijelo prihvati taj rezim. Drzim fige za sto brzu prilagodbu 😊
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Pixi jos razmisljam, prosla dva puta sam bila u Vinogradskoj, sad se mislim izmedu Vinogradske i Duha. Htjela bi da ide sto prirodnije moze. Ti?
Ja planiram u Rijeci 😊
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
A mi smo bili danas na 4d, curka se nekako zagurala glavom dole i spavala i nije bas dala da ju gledamo ali izvukla je dr par lijepih slikica 🥰 Inace je sve super, ona raste kako treba, dr je bas detaljno opet pogledala organe i sve je skolski! Kao da smo imali jos jedan anomaly je trajao pregled, gledala me i vaginalno i sve skupa sam bas jako zadovoljna. Bebica nam sad ima 1230 grama 🤗
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Znam imati tako da je aktivna po sat vremena, pusti je nek se zabavlja 😁 u ovoj mojoj app s kojom pratim trudnocu mi je bas pisalo za ovaj tjedan da su sada bebe pune energije i da cu osjetiti puno vise aktivnosti nego prije ☺️
Jelll znaci to je ta faza onda!!! Ja sve mazum drob reko mozda se tako smiri ali evo bas vec sat vremena to se proteze isteze pa mi grbe izlaze oko pupka bas nigucom izgurne prema vanka !!! A da ne kazem koliko stuca moja beba to san primjetila bas u danu cesto nadam se da je to ok jer je bas prava stucavica i navuse nakon svakog mog obroka primjetim ali i opcento u danu bas dosta stuca!! Cestitam ti na lipom pregledu i drago mi je da si uzivala🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Jelll znaci to je ta faza onda!!! Ja sve mazum drob reko mozda se tako smiri ali evo bas vec sat vremena to se proteze isteze pa mi grbe izlaze oko pupka bas nigucom izgurne prema vanka !!! A da ne kazem koliko stuca moja beba to san primjetila bas u danu cesto nadam se da je to ok jer je bas prava stucavica i navuse nakon svakog mog obroka primjetim ali i opcento u danu bas dosta stuca!! Cestitam ti na lipom pregledu i drago mi je da si uzivala🥰
Hvala, bas sam uzivala 🥰🥰
.
E i moja stuca 😂 Isto tak osjetim dosta i oko pupka i vec mi se cijeli trbuh izboci ili ima kao valove od njenih mrdanja 😅 zabavlja me bas to kako se primjeti sad razlika i da su to vec ozbiljne bebe! Mislim da ce sad nesto kratko jos imat mjesta za ta istezanja, okretanja i ostalo, a onda bude im vec postalo tijesno pa ce pretpostavljam i biti mirnije
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Hvala, bas sam uzivala 🥰🥰
.
E i moja stuca 😂 Isto tak osjetim dosta i oko pupka i vec mi se cijeli trbuh izboci ili ima kao valove od njenih mrdanja 😅 zabavlja me bas to kako se primjeti sad razlika i da su to vec ozbiljne bebe! Mislim da ce sad nesto kratko jos imat mjesta za ta istezanja, okretanja i ostalo, a onda bude im vec postalo tijesno pa ce pretpostavljam i biti mirnije
Da i imat ce a vec bi rekla da i imaju te pokrete koji su sad svjesni prije je to bilo bas onako lupkanje udaranje to je kad beba jos nije svjesna svojih pokreta mislim da sad ovi tjedni sto sljede bas ide taj dio kad beba drugacije pokrete radi i upravlja njima!! Jao evo i nas vec u 30 tim tjednima!! Zvuci bas ozbiljno!! Realno ova dva mjeseca i 6 nam je ulazak u 9mj tu smo onda u fazi da koze svaki dan!!! Leti bome samo neka bude sve u redu😘
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Da i imat ce a vec bi rekla da i imaju te pokrete koji su sad svjesni prije je to bilo bas onako lupkanje udaranje to je kad beba jos nije svjesna svojih pokreta mislim da sad ovi tjedni sto sljede bas ide taj dio kad beba drugacije pokrete radi i upravlja njima!! Jao evo i nas vec u 30 tim tjednima!! Zvuci bas ozbiljno!! Realno ova dva mjeseca i 6 nam je ulazak u 9mj tu smo onda u fazi da koze svaki dan!!! Leti bome samo neka bude sve u redu😘
Da, cak i kuzim ako stavim ruku na dio trbuha ona bas tamo lupne. Pa pomagnem ruku i onda ona lupne na to drugo mjesto i tako se igram s njom zadnjih par dana 😁 Ma prebrzo mi je ovo doslo i proslo, ali kako raste trbuh vjerujem da ce brzo doci faza da samo zelim da dode i taj porod 😂 Samo nek bude sve ok 🥰
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji