Ja cu cestitat svima jos jednom da dobrim pregledima i cure evo stvarno sve je lakse uz ivakvu ekipu!! Ja kad vidim ivako podrsku jedna drugoj i razumjevanje stvarno je puno lakse proci kroz neke stvari uz vas!!! I neka nam je svima sretno do kraja i da i te neke problemcice lakse podnesemo uz ovakvu podrsku!!! Sve de ovo proc mozemo mi to😘😘😘
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Megyca, bravo za tvoje cure! Dečko je 1330g, a ona cca 100 grama manje. Al to sigurno ovisi i o genetici, ja sam onako komad žene u smislu konstitucije, velikih šaka, stopala, itd, a i suprug je poveći, iako on više u mesnatom djelu 😅 ako sam dobro zapamtila, ti si sitnije građe?
Rekla mi je da od sad budu kao slabije napredovali u odnosu na jednoplodne trudnoće, da je to tipično za blizance. Pa da se ne zabrinem jer su te tablice koje izbacuju na uzv za jednoplodne, i krenut će kao malo kasnit, al to je sve ok, sve dok napreduju i ne odudaraju jedno od drugog više od 20%.
💙 5/2023
Btw, moj slj pregled 24.4. I nakon toga će biti na 2 tj.
Znate kaj sam si razmišljala, to kaj neki ginekolozi ne vole prčkati previše dolje, a kaj je sa seksom? Pa to dođe kao puno previše čepekanja ako ćemo baš tako gledati. Pitala sam ponovno danas jesu mi i dalje odnosi dozvoljeni, rekla je da slobodno. Nije trepnula na to kaj mi je cerviks nešto manji nego je bio, pa neću ni ja brinuti.
💙 5/2023
Pixi jos razmisljam, prosla dva puta sam bila u Vinogradskoj, sad se mislim izmedu Vinogradske i Duha. Htjela bi da ide sto prirodnije moze. Ti?
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Hej curke, dali tko šta zna u vezi komplikacija, dali od ovog mj ide kakvo povećanje ili? Negdje sam pročitala od 1.3. ali ne znam dali i kompl spadaju u to...
Čitam da ste sve sad većinom obavljale ogtt, mene to tek čeka, sretno svima koje moraju na posebnu prehranu. Nadam se da nije strašno i da ćete se brzo naviknut. Puse od mene
Btw jeste se odlučile za imena ? :)
01.12. +
Hej curke, dali tko šta zna u vezi komplikacija, dali od ovog mj ide kakvo povećanje ili? Negdje sam pročitala od 1.3. ali ne znam dali i kompl spadaju u to…
Čitam da ste sve sad većinom obavljale ogtt, mene to tek čeka, sretno svima koje moraju na posebnu prehranu. Nadam se da nije strašno i da ćete se brzo naviknut. Puse od mene
Mislim da tek od 1 lipnja ide povečanje za sve vrste bolovanja a u to spadaju i komplikacije.
Ovo od 1.3 je samo zakon od rodiljnim i roditeljskim povecanjima. 🙄
Hej curke, dali tko šta zna u vezi komplikacija, dali od ovog mj ide kakvo povećanje ili? Negdje sam pročitala od 1.3. ali ne znam dali i kompl spadaju u to…
Naš prvi dečko je Toma❤️
Sad bude Ivor❤️
👦💙 18.10.2022.
panorama uredna, stiže 👦💙
Mislim da tek od 1 lipnja ide povečanje za sve vrste bolovanja a u to spadaju i komplikacije.
Ovo od 1.3 je samo zakon od rodiljnim i roditeljskim povecanjima. 🙄
Ahaa e dobro sad razumijem
01.12. +
Naš prvi dečko je Toma❤️
Sad bude Ivor❤️
Baš lijepa imena 😍 i dva dečka .. super 🥰
Mi smo se odlučili za Leo 💙
01.12. +
Sortiraj odgovore
Najstariji