Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bananica80
    13. Ožujak 2025. 13:45

Hvala cure! Lijepo je cuti da ima pozitivnih ishoda, tj da je proslo sve glatko :) Nisam toliko u frci jer vjerujem doktorici koja me vodi, al isto, ne moze covjek da se ne zapita... 😂

3/2024 💙

Megyca
    13. Ožujak 2025. 13:47

Keksolina pa da, citala sam malo i kao navodno sam taj izgon ide lakse jer su obicno bebice manje.. ovisi i kako su polozene. Ali opet se sve vraca na ono sto su prethodno cure pisale, na kraju se nista nas ne pita 😅

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

lolola13
    13. Ožujak 2025. 13:54

Megyca

Keksolina pa da, citala sam malo i kao navodno sam taj izgon ide lakse jer su obicno bebice manje.. ovisi i kako su polozene. Ali opet se sve vraca na ono sto su prethodno cure pisale, na kraju se nista nas ne pita 😅

Bas je nedavno od muzevog prijatelja zena rodila blizance. Nije imala dogovoren ni planiran carski, krenuo je porod vaginalno i tako je rodila prvu bebicu. Na zalost druga je bila okrenuta lose i nisu je uspjeli zatotirati pa je morala onda i na carski 🙈 Nije neka utjesna prica ali hocu rec da nije da se odmah ide na carski zbog blizanaca

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

AnnieP
    13. Ožujak 2025. 13:57

Bananica80

Hvala cure! Lijepo je cuti da ima pozitivnih ishoda, tj da je proslo sve glatko :) Nisam toliko u frci jer vjerujem doktorici koja me vodi, al isto, ne moze covjek da se ne zapita… 😂

Kako si ti osim tog mioma? Kad ti je pregled idući?

🩷 7/2022

• Tinchilina
    13. Ožujak 2025. 14:00

Čitam ja dosta i ne mora bit da će ti bit carski. Meni je tako zbog prethodnog carskog. Iako će taman biti oko 2 godine od njega al očito je to i dalje faktor, bila sam baš pitala jel bude carski. Ja na tvom mjestu ne bih otpisala priorodni porod, al opet ovisi puno i o položaju bebica. Sad je šogorica rodila prije pola god na sv duhu, beba na zadak i dogovoreni carski jer navodno više ne postoje doktori koji znaju rađat prirodno na zadak 🤷‍♀️

Keksolina, svaka ti čast za memoriju, ja sam ko zlatna ribica  jesu on je sad desno onako okomito a ona poprečmo nekako se nabila pod rebra. A zanimljivo najviše udarava osjetim dolje, valjda on mogicama a ona nekako rukicama, al def ne mogu više baš razabrat tlo lupa.

Sljedeći prrgled 03.04.

27.05.25 ❤️💙
    💙 5/2023

petrucika
    13. Ožujak 2025. 14:45

Cure da se i ja javim!! Ja sam super danas me vise nista ne boli cak mozda jutros nesto malo ali sad vise ne osjecam apsolutno nista!! Nos stao kasalj samo ponekad iskasljem i ti je to!!! Hvala dragom Bogu brzo je sve proslo i mala mi je krenula u sk malo je upravo na sistematskom za sk a ja sutra imam pregled❤️❤️❤️svi smo dobro muza i stariju nije ni uvatilo!!! Cestitam na dobrim pregledima i na vec velikim bebicama❤️❤️miom je meni naden prvi puta u zivotu na pocetku trudnoce sa straznje strane maternice mali receno je da nista ne smeta bebi taj put je spomenut i vuse niko nikad!! Tako dal ga imam jos il nemam nemam pojma!! Ali nisan se opterecivala jer mi je doktor bio rea da je na mistu di apsolutno ne steti bebici!! Inace o miomima neznam bas nista!! Ali banani e vjerujem da ce biti ok ako doktor tako kaze on sigurno zna!! Eto cure ja po malo radim po kuci sredivam oerem osjecam se dobro imam snage tako da eto samo da sutra na kontroli bude sve kako triba!! Pozdrav od nas❤️🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Thumbelina31
    13. Ožujak 2025. 14:55

AnnieP

Thumbelina31znaš li što nosiš? Kakva ti je trudnoća? Od kuda si?
    .
    Tinchilinačestitam na dobrom i brzom pregledu, bebice su već velike, samo neka rastu. 😊
    Kad ti je idući pregled?
    .
    Bananica80moja kuma i sestrična su imale miome prije trudnoće, onda u trudnoći kako je beba rasla nije se više vidio ali nije ni smetao. Rodile su obje bez problema, vaginalno.

Curicu🩷
    I iz Zagreba sam. Imam još neko vrijeme da se odlučim gdje ću roditi, ali o tome dosta sad razmišljam. Htjeli bismo i ja i muž da je on na porodu tako da Petrova otpada u startu. Živimo blizu Merkura pa mi je to nekako najdraža opcija ako se presele i ako bude moguća pratnja. 

Trudnoća mi je stvarno školska, ja se super osjećam. Imala sam samo dva tjedna mučnine i od kad je prošla se potpuno normalno osjećam, nekad zaboravim da sam trudna pa me podsjeti mala jer se stalno rita.😂

Ali evo ako netko možda ima sličnu situaciju ili je bio u ovoj situaciji da me malo utješi. Na zadnjem pregledu (26 tjedan) mi je doktorica rekla da joj se čini da je beba malo manja nego što treba biti prema opsegu trbuha bebe. Da se ne brinem jer može biti do genetike jer sam ja dosta sitna, a ni muž nije baš velik. Ali kao da ćemo sada malo češće pratiti bebu čisto da vidimo da raste kako treba. Ja se naravno brinem.😂 Na kilaži nisam dobila puno do sada, 5 kg i važem se svaki tjedan i ne dobijem onih 500g po tjednu kako pišu svugdje da se dobiva u tom drugom i trećem tromjesečju. Evo sada sam npr u tjedan i pol dobila 200g…

Eto, ako netko ima slično iskustvo javite se.🩷

AnnieP
    13. Ožujak 2025. 15:20

Thumbelina31

AnnieP

Thumbelina31znaš li što nosiš? Kakva ti je trudnoća? Od kuda si?
    .
    Tinchilinačestitam na dobrom i brzom pregledu, bebice su već velike, samo neka rastu. 😊
    Kad ti je idući pregled?
    .
    Bananica80moja kuma i sestrična su imale miome prije trudnoće, onda u trudnoći kako je beba rasla nije se više vidio ali nije ni smetao. Rodile su obje bez problema, vaginalno.

Curicu🩷
    I iz Zagreba sam. Imam još neko vrijeme da se odlučim gdje ću roditi, ali o tome dosta sad razmišljam. Htjeli bismo i ja i muž da je on na porodu tako da Petrova otpada u startu. Živimo blizu Merkura pa mi je to nekako najdraža opcija ako se presele i ako bude moguća pratnja.

Trudnoća mi je stvarno školska, ja se super osjećam. Imala sam samo dva tjedna mučnine i od kad je prošla se potpuno normalno osjećam, nekad zaboravim da sam trudna pa me podsjeti mala jer se stalno rita.😂

Ali evo ako netko možda ima sličnu situaciju ili je bio u ovoj situaciji da me malo utješi. Na zadnjem pregledu (26 tjedan) mi je doktorica rekla da joj se čini da je beba malo manja nego što treba biti prema opsegu trbuha bebe. Da se ne brinem jer može biti do genetike jer sam ja dosta sitna, a ni muž nije baš velik. Ali kao da ćemo sada malo češće pratiti bebu čisto da vidimo da raste kako treba. Ja se naravno brinem.😂 Na kilaži nisam dobila puno do sada, 5 kg i važem se svaki tjedan i ne dobijem onih 500g po tjednu kako pišu svugdje da se dobiva u tom drugom i trećem tromjesečju. Evo sada sam npr u tjedan i pol dobila 200g…

Eto, ako netko ima slično iskustvo javite se.🩷

Čestitam na curki i urednoj trudnoći. 😊
    Kad ti je termin poroda? Idući pregled? Da te ubacim na naše liste.
    Imamo i facebook grupu ako se želiš pridružiti. 😊
    .
    Meni ti je u prvoj trudnoći, a evo isto i sada, beba bila uvijek veća i onda od nekog tjedna mi krene za par dana manja, čak i tjedan manja. Ja sam sitna tako da je to genetika.
    Prva curka mi je rođena s 3030g i doktorica je rekla da je to normalno. Sad za ovu curku je rekla da će biti manja kao seka.

🩷 7/2022

• Bananica80
    13. Ožujak 2025. 15:40

AnnieP

Bananica80

Hvala cure! Lijepo je cuti da ima pozitivnih ishoda, tj da je proslo sve glatko :) Nisam toliko u frci jer vjerujem doktorici koja me vodi, al isto, ne moze covjek da se ne zapita… 😂

Kako si ti osim tog mioma? Kad ti je pregled idući?

Hvala na pitanju 😀 osjecam se oke, osim sta sam stalno umorna, al to pripisujem najvise ovom starijem bebicu 😀 cerviks mi je uloziv za vrsak prsta, sta mi nije bilo u prosloj trudnoci. No dr nije ni to posebno komentirala osim da je to normalno. Valjda jer sam drugorotka. Iduci pregled je za 4 tjedna, tako da ne dramim previse jer bi me stavila ranije na kontrolu da je nesto. A i nije mi rekla da moram nesto posebno mirovati, kad sam pitala. Samo da ne dizem preteske terete, naravno mimo dnevnih obaveza dizanja djeteta - jer od toga pobjec ne mogu 😄

3/2024 💙

Emma05
    13. Ožujak 2025. 15:41

Kod nas je pregled prošao uredno. Detaljno smo sve pogledali. Napravljena mi je i cervikometrija..4.5cm je cervix kaže. Dao mi je zeleno svjetlo za trening. Vrlo vjerojatno ću morati na carski kad dođe vrijeme ali o tom po tom. 
    Sretno i ostalim curama na pregledima!🙋‍♀️💕

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.