Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixi
    13. Ožujak 2025. 09:47

Thumbelina dobro nam došla.

Cure, sretno na pregledima 🥰 

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

lolola13
    13. Ožujak 2025. 10:18

Tinchilina bas mi je drago da su bebice dobro! 😊
    .
    Hvala ti za tvoje iskustvo... pa tako nekako mi se cini da svaka prode ako dode prerano. Bas sam rekla muzu cekat cemo do zadnjeg doma i nadam se samo da ce sve biti ok pa da ne moram ranije trcati u bolnicu ili ici na inducirani zbog nekih problema. Bas mi je sve to tak kak si rekla - industrijski. Komentirao muz nakon tecaja da je to kao da zivotinju kote. Imam osjecaj da su najsretniji kad ne znas nista i ne pitas nista nego samo dodes i slijepo ih slijedis u svemu - a sve je naravno ne tako da tebi bude lakse nego da njima bude lakse 😒

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Tinchilina
    13. Ožujak 2025. 10:18

Greta, nisam te zaboravila al baš sam bila turbo danas, cim sam došla su me primili. Kaže doktor da će im biti gužva danas, da im dolazi bez narudzbe Jelena Kerum, navodno kćer od dotičnog i još par njih vanrednih. Nadam se da ćes biti i ti brzo gotova dok se ne zagužva. Sretno  svima i javite kako je prošlo 🤗

💙 5/2023

• Tinchilina
    13. Ožujak 2025. 11:55

lolola13

Tinchilinabas mi je drago da su bebice dobro! 😊
    .
    Hvala ti za tvoje iskustvo… pa tako nekako mi se cini da svaka prode ako dode prerano. Bas sam rekla muzu cekat cemo do zadnjeg doma i nadam se samo da ce sve biti ok pa da ne moram ranije trcati u bolnicu ili ici na inducirani zbog nekih problema. Bas mi je sve to tak kak si rekla - industrijski. Komentirao muz nakon tecaja da je to kao da zivotinju kote. Imam osjecaj da su najsretniji kad ne znas nista i ne pitas nista nego samo dodes i slijepo ih slijedis u svemu - a sve je naravno ne tako da tebi bude lakse nego da njima bude lakse 😒

A da, mislim ne mogu reć ništa loše, vjerujem da ni njima nije lako, i da imaju prostora da bi bilo drugačije. Al eto, treba imativi realna očekivanja ili ić u Vinogradsku, nekako mi se čini da su od tamo stvarno nekako pozitivni komentari. Ja sam imala taj peh sa Vinogradskom pa sam ipak na kraju završila na sv.duhu, al nije mi žao jer mi trudnoću vodi stvarno stručan doktor.

💙 5/2023

lolola13
    13. Ožujak 2025. 12:28

Tinchilina

lolola13

Tinchilinabas mi je drago da su bebice dobro! 😊
    .
    Hvala ti za tvoje iskustvo… pa tako nekako mi se cini da svaka prode ako dode prerano. Bas sam rekla muzu cekat cemo do zadnjeg doma i nadam se samo da ce sve biti ok pa da ne moram ranije trcati u bolnicu ili ici na inducirani zbog nekih problema. Bas mi je sve to tak kak si rekla - industrijski. Komentirao muz nakon tecaja da je to kao da zivotinju kote. Imam osjecaj da su najsretniji kad ne znas nista i ne pitas nista nego samo dodes i slijepo ih slijedis u svemu - a sve je naravno ne tako da tebi bude lakse nego da njima bude lakse 😒

A da, mislim ne mogu reć ništa loše, vjerujem da ni njima nije lako, i da imaju prostora da bi bilo drugačije. Al eto, treba imativi realna očekivanja ili ić u Vinogradsku, nekako mi se čini da su od tamo stvarno nekako pozitivni komentari. Ja sam imala taj peh sa Vinogradskom pa sam ipak na kraju završila na sv.duhu, al nije mi žao jer mi trudnoću vodi stvarno stručan doktor.

Realno ja sam cula stvarno puno dobrih prica za sv duh tako da nemas straha. I dalje naginjem ici tamo, imam neku glupu averziju prema vinogradskoj nevezano uz porode 😅 Ali budem razmislila jos i odvagala sve. Imam vremena odluciti 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Megyca
    13. Ožujak 2025. 12:37

Tinchilina bravo za super pregled, bome tvoje bebice bas velike vec 🥰 ako smijem pitati zasto dogovoreni carski? Jer su blizanci ili znog prethodnog carskog? Ja se nekako bas nadam da cu ipak moci roditi vaginalno iako me svi uvjeravaju da bas sveee trudnice s blizancima idu na carski al eto, ja se bas nadam da ce biti drugacije..

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

• keksolina
    13. Ožujak 2025. 13:00

Tinchilina cestitke na dobrom pregledu 🥰 jesu bebice promijenile polozaj? Pisala si neki dan da vise ne znas ni sama kako su polozene

Sretno svim curama na pregledima danas, bas vas je dosta 🍀

Megyca bas mi je sogorica ispricala za svoju frendicu nedavno kako je rodila blizance vaginalno i to bas jako brzo da ju ne bi ni stigli na carski slati sve i da su htjeli 😅 ali rodila je dosta ranje, u 33. tjednu cini mi se, a mislim da je isto imala dogovoren carski, ali ih je preduhitrila

Di nam je Leptirica?

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

• Bananica80
    13. Ožujak 2025. 13:32

Bok cure. Ima li koja da ima miom? Ili je imala u nekoj prosloj trudnoci miom? Sad su mi na pregledu vidili, prvi put da to imam u zivotu. Doktorica nije nista komentirala negativno, samo da je mali i da ne smeta. Al sad vidim da se po netu spominju i komplikacije i carski rez i cak i spontani pobacaj, pa mi nije svejedno

3/2024 💙

AnnieP
    13. Ožujak 2025. 13:39

Thumbelina31 znaš li što nosiš? Kakva ti je trudnoća? Od kuda si?
    .
    Tinchilina čestitam na dobrom i brzom pregledu, bebice su već velike, samo neka rastu. 😊
    Kad ti je idući pregled?
    .
    Bananica80 moja kuma i sestrična su imale miome prije trudnoće, onda u trudnoći kako je beba rasla nije se više vidio ali nije ni smetao. Rodile su obje bez problema, vaginalno.

🩷 7/2022

lolola13
    13. Ožujak 2025. 13:41

Bananica80

Bok cure. Ima li koja da ima miom? Ili je imala u nekoj prosloj trudnoci miom? Sad su mi na pregledu vidili, prvi put da to imam u zivotu. Doktorica nije nista komentirala negativno, samo da je mali i da ne smeta. Al sad vidim da se po netu spominju i komplikacije i carski rez i cak i spontani pobacaj, pa mi nije svejedno

Nemam svoje iskustvo ali prijateljica je imala miom i prije trudnoce pa je zbog njega malo teze ostala trudna ali na kraju je sve bilo bez problema. Trudnocu je normalno iznijela, rodila mrvicu ranije ali nista znacajno ili problematicno. Nakon poroda joj se miom povukao, s bebom je sve bilo u najboljem redu 😄 Sad je vec rodila i drugog, i miom se nije vratio. 
    .
    Ako se dobro sjecam ima ti dosta veze kako je polozen i koliko je velik. Tako da je vjerojatno jako individualno sve i ako dr nije nista komentirala nemoj brinuti 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.