Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • melody
    14. Veljača 2025. 09:33

Milica24

Hvala vam cure na iskustvima 🥰
    .Olivia citala sam da je ta doktorica super, i strucna i pristupacna.
    Ja vodim trudnocu privatno isto i dr ima stvarno odlican uzv ali me eto poslala dodatno nadam se stvarno za potvrdu samo. narucila sam se privatno kod prof. Ivana Malcica kojeg mi je moja dr preporucila i na bit cu tada 21. tjedan tak da cemo vidjet.
    Navodno ima bas malo doktora u Hr koji su bas strucni za to
    .
    Annie ajme ja sam narucivala 56 i cinilo mi se mini mini pa sam se prebacila na narucivanje 62 odmah, mogu misliti kako je 50 tek malo i slatko!

Ja cu ovaj put kupiti bas dosta 50 jer sa prvim mu je sve 56 bilo veliko i falilo nam je malih tih mini brojeva 🤭on je i dugo nosio broj 56 skoro mj dana

AnnieP
    14. Veljača 2025. 09:36

Shoko

Juuutro,
    Cestitke na odlicnim pregledima jucer i sretno curama danas.

Joj ja sam isto uzbuđena i jedva čekam da nam stigne bebica ali sam i nekako tužna što neću moći malcu nikad više toliku pozornost dati a sad je baš u nekoj dobroj i zanimljivoj fazi, mogla bi s njim bilo kud. Malo me i strah koliko će to njega promijeniti u tom nekom privikavanju ali svjesna sam isto da imati brata/sestru je nešto neprocjenjivo.

Kad bebica dođe onda se starijem djetetu treba stvarno posvetiti i uključiti ga u sve.
    Ja isto razmišljam o tome i pričam s mužem sad već puno o tome kako se trebamo postaviti prema Lucki, dobro se organizirati. Jedno s bebom, jedno s Luckom, stvarno dati sve od sebe to prvo vrijeme.
    Meni je dobro što će ako sve bude po planu suprug biti samnom prva 2 mjeseca, Lucka neće u vrtić 2 mjeseca, možda malo i više, ovisi kad rodim. Pa se nadam da ćemo se svi adaptirati lijepo na novu rutinu.
    .
    Svatko od nas daje najbolje od sebe pa kako bude. Nemoj se sekirati. ♥️

🩷 7/2022

• greta10
    14. Veljača 2025. 09:54

Jutro cure, cestitke na dobrim pregledima deckima i curama♥️
    Libo ako citas doso mi je nalaz sa hzjz da je parvo igm- negativan, igg pozitivan. Bila sam sv duhu jucer, dr. Matijevic me odusevio, kaze jedan nalaz je krivi, koji ne znamo. Nadam se da je pozitivan stampar krivi. Uglavnom pratimo i dalje al za sad je sve u redu.
    Toddler+beba puno razmisljam o tome, najvise logisticki, kako ce te setnje izgledat, kako cemo izlazit iz zgrade, vjerujem da ce sve to doc kad dodje al sad evo opce ne znam. Planiram za kolica uzet onaj nastavak za todlere da ona moze sjest i vozit se. Imat ce tocno 2 godine kad se beba rodi. Isto je planiram ukljucir u sve samo se nadam da ce ova beba biti spavalica ko i starija😅. I mi smo nakon 2 godine nasli veci stan. Cekamo dal ce prihvatit ponudu. Ako prihvate imat cemo djecju sobu. E tome se najvise veselim, vec sam gledala fotelje za dojenje, to mi je bila velika zelja al nam nije stalo. 
    Svasta sam nadrobila. Sretno danas ko ima preglede🤞🤞

Curica 6/23 🩷

Emma05
    14. Veljača 2025. 10:05

petrucika

Cure ja imam cesto i u mirovanju osjecaj nekog nedistatka zraka kao neke vrste pritiska!! Mjerim toak uvik je nizak tipa 110/60 ali itkucaji srca ugl 100?? Jel to zabrinjavajuce kako je kod vas s otkucajima ne znam jel ovo vec neki problem ili??

Ono što sam i ja shvatila a nakon kardiološkig pregleda, problem može biti jedino za majku (ako problem i postoji) za dijete ne. Ali nebi se ja na prvu zabrinjavala na to. Jeli ti se nastavljalo ili ti je to bilo kratkotrajno? Ja se vodim s onim da nam trudnoća povećava cirkulaciju za 30, 40 % i to je poprilično opterećenje za naš organizam pa ti tako nekad tijelo odreagira. Kod tebe tahikardija kod mene aritmija. Važno je da ti nije tako non-stop. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Libo1415
    14. Veljača 2025. 10:15

greta10

Jutro cure, cestitke na dobrim pregledima deckima i curama♥️
    Liboako citas doso mi je nalaz sa hzjz da je parvo igm- negativan, igg pozitivan. Bila sam sv duhu jucer, dr. Matijevic me odusevio, kaze jedan nalaz je krivi, koji ne znamo. Nadam se da je pozitivan stampar krivi. Uglavnom pratimo i dalje al za sad je sve u redu.
    Toddler+beba puno razmisljam o tome, najvise logisticki, kako ce te setnje izgledat, kako cemo izlazit iz zgrade, vjerujem da ce sve to doc kad dodje al sad evo opce ne znam. Planiram za kolica uzet onaj nastavak za todlere da ona moze sjest i vozit se. Imat ce tocno 2 godine kad se beba rodi. Isto je planiram ukljucir u sve samo se nadam da ce ova beba biti spavalica ko i starija😅. I mi smo nakon 2 godine nasli veci stan. Cekamo dal ce prihvatit ponudu. Ako prihvate imat cemo djecju sobu. E tome se najvise veselim, vec sam gledala fotelje za dojenje, to mi je bila velika zelja al nam nije stalo.
    Svasta sam nadrobila. Sretno danas ko ima preglede🤞🤞

Ej. Pratim ja...ionako sam u ležećem položaju i surfam cijeli dan 🤷‍♀️🙈 super za nalaz. Često se zna dogoditi lažno pozitivan nalaz, zato uvijek treba ponoviti. I drago mi je da je kod tebe ok. Jer da si imala parvo sigurno bi imala neke simptome. Ja nisam sad torch ni radila, jer da jesam znam da bi opet imala granican ili pozitivan Igm na CMV jer sam ga imala svaki put kad sam bila u postupcima potpomognute i kad sam ga ponavljala je bio negativan, IgG nikad nisam imala tako da ja jednostavno tako reagiram. Jel sad moraš i dalje kod infektologa hodati? 🤗

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• greta10
    14. Veljača 2025. 10:19

Libo, ne al ga je jucer dr zvao da jos jednom prodju nalaz i misljenje infektologa. On je isto ponovio da je moguce lazno pozitivan i samo dalje pratit uzv protoke svaka 2 tjedna.
    Kako si ti? Kako ti pada lezanje?

Curica 6/23 🩷

lolola13
    14. Veljača 2025. 10:21

Sretno danas na pregledima!
    .
    Bas je fora kak smo na kraju izjednacile curice i decke, na pocetku se samo cure zaredale 😁
    .
    Greta bas mi je drago za stan! Danas je tesko naci dobar stan, mi trazimo dugo i uvijek nesto nema ili je cifra nenormalna 🙈 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    14. Veljača 2025. 10:23

E da cure, tako je preslatko citati vas koje imate vise djece 🥰🥰 Odma se ja jos vise veselim i ne mogu docekati svoju curicu 🥰
    .
    A ta mala robica je toliko preslatka!! U mojoj obitelji se sve nesto velike bebe radaju pa ja nisam kupovala nista manje od 56... Mislite da bi trebala i koji komad velicine 50 uzeti? 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    14. Veljača 2025. 10:25

Emma05

petrucika

Cure ja imam cesto i u mirovanju osjecaj nekog nedistatka zraka kao neke vrste pritiska!! Mjerim toak uvik je nizak tipa 110/60 ali itkucaji srca ugl 100?? Jel to zabrinjavajuce kako je kod vas s otkucajima ne znam jel ovo vec neki problem ili??

Ono što sam i ja shvatila a nakon kardiološkig pregleda, problem može biti jedino za majku (ako problem i postoji) za dijete ne. Ali nebi se ja na prvu zabrinjavala na to. Jeli ti se nastavljalo ili ti je to bilo kratkotrajno? Ja se vodim s onim da nam trudnoća povećava cirkulaciju za 30, 40 % i to je poprilično opterećenje za naš organizam pa ti tako nekad tijelo odreagira. Kod tebe tahikardija kod mene aritmija. Važno je da ti nije tako non-stop.

Jos cekam nije moj doktor zamjena je al kazu da je ok!! Ugl ma nije mi stalno povremenom kao da tad imam osjecaj ko da san se najela pa kao da mi se sve nabilo i zeludac i srce i cicke na drob😅i onda mi bas kao otezano disat pa san isla vidit otkucaje tada mi budu do 113 tlak bude nizak inace imam nizak samo na pregledima skoci😅ma ja isto mislim da nije nista ali nije ugodno defff!!!

+ 10.10.

Libo1415
    14. Veljača 2025. 10:33

greta10

Libo, ne al ga je jucer dr zvao da jos jednom prodju nalaz i misljenje infektologa. On je isto ponovio da je moguce lazno pozitivan i samo dalje pratit uzv protoke svaka 2 tjedna.
    Kako si ti? Kako ti pada lezanje?

Ma bit će to sve dobro kod tebe. Uopće ne sumnjam. 💪🏻
    Pa ok sam. Nekako se tješim da je možda stvarno to mjerenje bilo takvo jer je ona bila glavom prema dolje I pritiskala baš tako da do srijede se tako tjesim a onda ćemo znati na čemu smo. Ako treba odležati ću ja do poroda. Sve što treba.samo da je ona dobro. 🙏🍀🤞 

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.