Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    14. Veljača 2025. 14:53

Greta, jel ti od sad vodiš trudniçu kod Matijeviça? Ako da, kad imaš sljedeći pregled? Možda se i ulovimo tamo :)

💙 5/2023

• greta10
    14. Veljača 2025. 15:16

petrucika

Mame ove vrece jesam ja to dobro vidila to su vrece one di budu ko male gliste ono i rukuce su im zamotane da se ne migu pomicat!! Jesu to te vrece za nivorodence??? Nisan nikad koristila za tako male bebe i evo stvarno ne znam?? Moze samo info jel to too!!

To je swaddle, a vreca za spavanje se obuce na ruke i zatvori s cifom. Evo tu imas usporedbu na slici: https://www.springtextile.com/blogs/difference-between-sleep-sack-and-swaddle-blanket.html
    Melody ni ja ne znam sto su biokemijski faktori a ni double test? 
    Tincilina imam za 2 tjedna crtvrtak. A ti?

Curica 6/23 🩷

Milica24
    14. Veljača 2025. 15:36

Tinchilina sretan rockas! Nek bude najljepsa godina do sad 🥰
    .
    Petrucika cestitam na dobrom pregledu! Bas dobro da si naletila na tako ugodnog doktora
    .
    Melody nisam upoznata s tom terminologijom, nadam se da nije nista strasno 🤞🏻 javi sto ti ginic kaze

petrucika
    14. Veljača 2025. 15:49

greta10

petrucika

Mame ove vrece jesam ja to dobro vidila to su vrece one di budu ko male gliste ono i rukuce su im zamotane da se ne migu pomicat!! Jesu to te vrece za nivorodence??? Nisan nikad koristila za tako male bebe i evo stvarno ne znam?? Moze samo info jel to too!!

To je swaddle, a vreca za spavanje se obuce na ruke i zatvori s cifom. Evo tu imas usporedbu na slici:https://www.springtextile.com/blogs/difference-between-sleep-sack-and-swaddle-blanket.html

Manznam sto je obicna vreca za spavanje ali mene je izbacilo tu seaddle jel to preporucate il obocnu vrecu za spavanje??

+ 10.10.

• greta10

E da Tincilina srrretan rockas🎉🎉🎉

Curica 6/23 🩷

petrucika

petrucika

greta10

petrucika

To je swaddle, a vreca za spavanje se obuce na ruke i zatvori s cifom. Evo tu imas usporedbu na slici:https://www.springtextile.com/blogs/difference-between-sleep-sack-and-swaddle-blanket.html

Manznam sto je obicna vreca za spavanje ali mene je izbacilo tu seaddle jel to preporucate il obocnu vrecu za spavanje??

Swaddle!

+ 10.10.

• greta10
    14. Veljača 2025. 15:52

petrucika

greta10

petrucika

Ja swaddle za prva 3 mjeseca, kasnije obicnu

Curica 6/23 🩷

Pixi
    14. Veljača 2025. 16:39

Tinchilina sretan rockas! 🥳
    .
    Petrucika cestitam na dobrom pregledu! 
    Melody nisam upoznata, vjerujem da će ti druge cure pomoći

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• Tinchilina
    14. Veljača 2025. 16:53

Hvala cure na lijepim željama 🥰

💙 5/2023

Libo1415
    14. Veljača 2025. 17:34

Tinchilina

Hvala cure na lijepim željama 🥰

Sretan rođendan 🥳🎂🤗

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.