Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lolola13
    14. Veljača 2025. 18:35

Tinchilina sretan rockas! Podrzavam rodendansku odluku 🥳🥳
    .
    Melody uopce ne znam kaj znace ti omjeri niti rizik od cega je to? Drzim fige da je ipak sve ok 🤞 U kojem si ti tjednu? 
    .
    Cure jel onda preporucate prvo zamatanje a kasnije vrecu ili odma vrecu? 😁 Znam da se bebe ne pokrivaju pa sam uzela malo deblje pidzamice i racunala da cu tako 😅 Ali i mama mi je nes spomenula to omatanje i vrecu samo nismo jos stigle do te teme 🙈

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    14. Veljača 2025. 18:38

Al ponavljam pitanje od prije neki dan, nitko mi nije odgovorio. Tj sad imam cak 2 pitanja. 
    .
    Hocete se cijepiti za hripavac?
    .
    I dal koja mama koristi platnene pelene ili razmislja o tome? Dok sam cuvala necaka on je imao platnene pelene i bilo mi je to super, ali on je vec tad bio godinu dana. Pa ne znam kako je to s malim bebama... Jos nisam stigla s bratom i sogoricom o tome 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    14. Veljača 2025. 18:44

lolola13

Al ponavljam pitanje od prije neki dan, nitko mi nije odgovorio. Tj sad imam cak 2 pitanja.
    .
    .
    I dal koja mama koristi platnene pelene ili razmislja o tome? Dok sam cuvala necaka on je imao platnene pelene i bilo mi je to super, ali on je vec tad bio godinu dana. Pa ne znam kako je to s malim bebama… Jos nisam stigla s bratom i sogoricom o tome

Ja nisan i necu ja ta cjepiva ne volim osim ovih obaveznih sto se mora sve ovo dodatno ja presckacem!! Platnene pelene nisan koristila a mislim da ni necu iako nije to lose !! Ja dam kupola one svedske i tetrice kao za siroko jer kod nas se dobije po otpustu preporuka sirogog povijanja do uzv kukica!! 

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    14. Veljača 2025. 18:45

Tinchilina sretan rodendanko🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• greta10
    14. Veljača 2025. 18:55

Ja cu i hripavac i rsv.
    Moja prva se rodila 22.6. Te godine je vec onda bilo pakleno u zagrebu i da se nisam odlucila za swaddle od pocetka uopce je ne bi pokrivala ili u vrecu. Za bebe je i jako opasno pregrijavanje. Ja sam se vise bojala vrucine neg hladnoce. 

Curica 6/23 🩷

lolola13
    14. Veljača 2025. 18:57

petrucika

lolola13

.
    .
    I dal koja mama koristi platnene pelene ili razmislja o tome? Dok sam cuvala necaka on je imao platnene pelene i bilo mi je to super, ali on je vec tad bio godinu dana. Pa ne znam kako je to s malim bebama… Jos nisam stigla s bratom i sogoricom o tome

Ja nisan i necu ja ta cjepiva ne volim osim ovih obaveznih sto se mora sve ovo dodatno ja presckacem!! Platnene pelene nisan koristila a mislim da ni necu iako nije to lose !! Ja dam kupola one svedske i tetrice kao za siroko jer kod nas se dobije po otpustu preporuka sirogog povijanja do uzv kukica!!

Ja isto nekak nisam bas za ta dodatna cijepiva, mozda i bi da je zimska beba ali ovako ne znam koliko je zapravo opasnost..
    .
    Joj to za siroko povijanje jos nisam proucila ali sam citala da se za curice savjetuje. Ajme koliko toga jos treba poloviti 😅🙈

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    14. Veljača 2025. 19:00

greta10

Ja cu i hripavac i rsv.
    Moja prva se rodila 22.6. Te godine je vec onda bilo pakleno u zagrebu i da se nisam odlucila za swaddle od pocetka uopce je ne bi pokrivala ili u vrecu. Za bebe je i jako opasno pregrijavanje. Ja sam se vise bojala vrucine neg hladnoce.

Za rsv mi nitko nije spomenuo cijepljenje, samo za hripavac.. jel to realno da se beba moze zaraziti u ljetnim mjesecima?
    .
    I ja se bojim te vrucine jer znam kako budu bas vruce i teske noci u zgu, zato me i zanima kaj s tim zamatanjem da radim i ne mogu se nikako domisliti 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    14. Veljača 2025. 19:11

https://najnaj.eu/wp-content/uploads/2023/08/Swaddler-Elephant-Lifestyle-18.jpgEvo ja san narucila ovu po vasoj preporuci da su ive bilje od obicnih klasicnih vreca bar prva tri mj!!! Nadan se da je to ok!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    14. Veljača 2025. 19:13

https://ergobaby.hr/proizvod/swaddler-vreca-za-spavanje-elephant/ova cure ova !! Ovo iznad mi je cini se nesto dr kopiralo!!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• greta10
    14. Veljača 2025. 19:22

petrucika

https://najnaj.eu/wp-content/uploads/2023/08/Swaddler-Elephant-Lifestyle-18.jpgEvo ja san narucila ovu po vasoj preporuci da su ive bilje od obicnih klasicnih vreca bar prva tri mj!!! Nadan se da je to ok!!

Mislim da je super. Bas me zanima kak ce vas sluziti, nadam se da odlicno🤞🤞
    Rsv - brijem da ljeto nije toliko opasno ko jesen i zima. A cjepivo od trudnoce stiti bebu do 6 mjeseci. 
    Evo tu vise o bolestini i kako se prenosi https://vaccination-info.europa.eu/hr/rsv
    Al svakak pricajte sa doktorima kaj misle. Moje misljenje je jos da nemam starije dijete koje ide u parkove i vrtic, hoda okolo i prima sve i stavlja ruke u usta i ostala veselja da se mozda ne bi cijepila🤷‍♀️

Curica 6/23 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.