Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    13. Veljača 2025. 15:41

Ja sam zvala moga doktora nisan imala mira iako sutra imam pregled UK mi je sterilna😎bas sam heppy!! Sutra radim i briseve samo da mi i oni budu dobri🙏

+ 10.10.

Milica24
    13. Veljača 2025. 16:01

Hej Annie, puno bolje jer sam dobila zeleno svjetlo da ustanem iz kreveta 💪🏼
    Imali smo anomaly scan, sve u redu s bebicom ali se dugo zadrzala na srcu i kaze da je sve ok koliko ona vidi ali da ipak odemo dodatno na fetalnu eho kardiokirurgiju na uzv pa smo se to dodatno narucili iduci tjedan 20.02. 
    .
    Jel ima itko iskustva s time, da su vas u prethodnim trudnocama slali kod specijalista radi srca? Napomena samo da smo radili Panoramu i sve je bilo low risk, tako da ne bi trebalo biti povezano s potencijalnim sindromima.
    Imam osjecaj da svaki put kad odem na pregled izadem s nekim "ali" pa sam se malo rastuzila da mozda nije sve ok sa srcekom pa salje na to, ali se nadam da je samo oprezna doktorica 🤞🏻
    .
    Maslacak super bravo! I mi smo bili jucer na 4d i ja sam se toliko raznjezila kad sam vidjela tu malu facu da su mi suze same krenule, sreca bio je mrak u ordinaciji 🥹
    .
    Emma prvo cestitam na curiciii 💓 ipak nije dlakavi trbuh znak da je deckic 😂 i ja sam od proslog pregleda dobila +3kg i šokirala se, ali kaze doktorica "s razlogom se zove drugo stanje, nemojte se zamarati s kilama uopce" i onda sam otisla na slatki brunch da se pocastim jer tko sam ja da ne slusam doktoricu
    .
    Petrucika, super za sterilnu UK bravo! Pratila sam pricu bas mi je drago da ti je sve ok, drzim fige za briseve 🤞🏻

Milica24
    13. Veljača 2025. 16:06

Tonkica1509

Hej žene, nisam se stigla baš javiti, idemo idući tjedan na put avionom, častimo se prije nego dođe braco 🫣 a sad još smijem putovati avionom pa smo u pripremama i planiranju.
    Prije dva dana sam obavila anomaly, predivan pregled, bio i muž, beba je savršeno, dobili smo baš lijepe 3d fotke, vidjeli kako zijeva… Ma, sve nam je pokazao, ne srami se.
    Kako sam osjećala prije bebu visoko, sad je baš nisko, rekao mi i dr da se baš smjestio s glavicom nisko (i lupa me po mjehuru svako malo), ali cerviks se drži dobro zasad. Nadam se da će tako biti čim duže. Lupkanje osjećam redovito, ali su nježni jer me eto opet potrefila posteljica sprijeda. Tako da osjećam te pokrete ili dolje nisko, ili više bočno (obično desno), ondje gdje ih posteljica toliko ne priguši.
    Kako ste sad s apetitom, kilama? Ja sam svaki dan gladan za 5 beba, ne jednu

Ja isto apetita imam za 3 muska, pokusavam se nekako kontrolirat da ne jedem jos iz dosade nego iz gladi ali slabo mi ide haha
    Od pocetka trudnoce sam sad na +5kg

AnnieP
    13. Veljača 2025. 16:08

Milica24

HejAnnie, puno bolje jer sam dobila zeleno svjetlo da ustanem iz kreveta 💪🏼
    Imali smo anomaly scan, sve u redu s bebicom ali se dugo zadrzala na srcu i kaze da je sve ok koliko ona vidi ali da ipak odemo dodatno na fetalnu eho kardiokirurgiju na uzv pa smo se to dodatno narucili iduci tjedan 20.02.
    .
    Jel ima itko iskustva s time, da su vas u prethodnim trudnocama slali kod specijalista radi srca? Napomena samo da smo radili Panoramu i sve je bilo low risk, tako da ne bi trebalo biti povezano s potencijalnim sindromima.
    Imam osjecaj da svaki put kad odem na pregled izadem s nekim "ali" pa sam se malo rastuzila da mozda nije sve ok sa srcekom pa salje na to, ali se nadam da je samo oprezna doktorica 🤞🏻
    .
    Maslacak super bravo! I mi smo bili jucer na 4d i ja sam se toliko raznjezila kad sam vidjela tu malu facu da su mi suze same krenule, sreca bio je mrak u ordinaciji 🥹
    .
    Emma prvocestitam na curiciii 💓 ipak nije dlakavi trbuh znak da je deckic 😂 i ja sam od proslog pregleda dobila +3kg i šokirala se, ali kaze doktorica "s razlogom se zove drugo stanje, nemojte se zamarati s kilama uopce" i onda sam otisla na slatki brunch da se pocastim jer tko sam ja da ne slusam doktoricu
    .
    Petrucika, super za sterilnu UK bravo! Pratila sam pricu bas mi je drago da ti je sve ok, drzim fige za briseve 🤞🏻

Ajde hvala Bogu, neka je sve dobro i ne moraš više u krevetu biti. ♥️
    .
    Ja sam ti u prošloj trudnoći bila dva puta išla na Rebro na pregled zbog bebinog srca jer je doktorica moja rekla da je okrenuta i da ne vidi dobro srce pa da samo odem provjeriti. Curka ima sad 2 i pol godine i sve je okej, nikakvih problema sa srcem nema.

🩷 7/2022

Milica24
    13. Veljača 2025. 16:11

AnnieP

Milica24

.
    .
    .
    Emma prvocestitam na curiciii 💓 ipak nije dlakavi trbuh znak da je deckic 😂 i ja sam od proslog pregleda dobila +3kg i šokirala se, ali kaze doktorica "s razlogom se zove drugo stanje, nemojte se zamarati s kilama uopce" i onda sam otisla na slatki brunch da se pocastim jer tko sam ja da ne slusam doktoricu
    .

.
    Ja sam ti u prošloj trudnoći bila dva puta išla na Rebro na pregled zbog bebinog srca jer je doktorica moja rekla da je okrenuta i da ne vidi dobro srce pa da samo odem provjeriti. Curka ima sad 2 i pol godine i sve je okej, nikakvih problema sa srcem nema.

Ajme super, ovo je najbolji moguci odgovor koji si mi mogla dati 🥰 

lolola13
    13. Veljača 2025. 16:13

Bravo cure na dobrim pregledima! I petrucika super za dobar nalaz 🤗🥰
    .
    Za srceko ne znam nista reci ali cim vec ona vidi da je sve ok vjerujem da je dodatni pregled tu samo da budu sigurni da je sve ok 😊 Ja sam na zadnjem pregledu isto zavrsila sa malim ali, nadene su neke cistice u mozgu. Rekla je dr da ona vidi da je sve ok i treba samo popratiti na daljnjim pregledima ali svejedno ti ostane neki stres i strah 🙈 Ja sad iscekujem pregled u utorak da vidimo kak se te cistice ponasaju i kaj kaze moj dr na njih 🤷‍♀️
    .
    Za kile, isto mi se desio jedan pregled di sam odjednom dobila 4kg a nisam ni skuzila od cega jer je to cak bio period kad nisam niti jela puno zbog mucnina i odbojnosti prema hrani. Sad sam opet na to dobila jos 3kg i vec sam na +7 (to je bilo prosli tjedan) i sve me strah kaj bude na iducem pregledu 🤣 Ne zamaram se puno ali opet citam kak je opasno dobiti previse kila pa ni sama ne znam kako to kontrolirati 🙈

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Milica24
    13. Veljača 2025. 16:30

lolola13

Bravo cure na dobrim pregledima! I petrucika super za dobar nalaz 🤗🥰
    .
    Za srceko ne znam nista reci ali cim vec ona vidi da je sve ok vjerujem da je dodatni pregled tu samo da budu sigurni da je sve ok 😊 Ja sam na zadnjem pregledu isto zavrsila sa malim ali, nadene su neke cistice u mozgu. Rekla je dr da ona vidi da je sve ok i treba samo popratiti na daljnjim pregledima ali svejedno ti ostane neki stres i strah 🙈 Ja sad iscekujem pregled u utorak da vidimo kak se te cistice ponasaju i kaj kaze moj dr na njih 🤷‍♀️
    .
    Za kile, isto mi se desio jedan pregled di sam odjednom dobila 4kg a nisam ni skuzila od cega jer je to cak bio period kad nisam niti jela puno zbog mucnina i odbojnosti prema hrani. Sad sam opet na to dobila jos 3kg i vec sam na +7 (to je bilo prosli tjedan) i sve me strah kaj bude na iducem pregledu 🤣 Ne zamaram se puno ali opet citam kak je opasno dobiti previse kila pa ni sama ne znam kako to kontrolirati 🙈

Mislim da je samo vazno da ne jedemo ISKLJUCIVO slatkise i junk, a s brojem kilica se ne treba zamarati dok god je koliko toliko uravnotezena prehrana. 
    .
    Ja imam dvije prijateljice koje su u trudnoci dobile 20+kg, nisu imale GD niti neke druge komplikacije, rodile zive zdrave bebe ispod 4kg, one nakon par mjeseci izgledale ko da nisu ni rodile 😏

Megyca
    13. Veljača 2025. 16:33

Maslacak, Emma bas mi je drago da ste imale super preglede 🥰❤️
    Petrucika bravoo za UK!

A cure moje vi pricate o kilama i sad sam se isla izvagati ja sam dobila 3kg u 17 dana, majko mila…🥲😥

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

AnnieP
    13. Veljača 2025. 16:37

Milica24

AnnieP

Milica24

.
    .
    .
    .

.

Ajme super, ovo je najbolji moguci odgovor koji si mi mogla dati 🥰

Mislim da stvarno nemaš razloga za brigu.
    Uživaj u trudnoći sad, druži se tu s nama i javi nam se ponekad.
    Pridruži se i facebook grupi ako želiš, ostale nove curke isto. 😊

🩷 7/2022

lolola13
    13. Veljača 2025. 16:40

Milica24

Mislim da je samo vazno da ne jedemo ISKLJUCIVO slatkise i junk, a s brojem kilica se ne treba zamarati dok god je koliko toliko uravnotezena prehrana.
    .
    Ja imam dvije prijateljice koje su u trudnoci dobile 20+kg, nisu imale GD niti neke druge komplikacije, rodile zive zdrave bebe ispod 4kg, one nakon par mjeseci izgledale ko da nisu ni rodile 😏

Slatkise jedem svaki dan ali stvarno zanemarivo naspram onog prije trudnoce 😅 Naravno da se desi dan kad pojedem vise slatkog ali to je iznimka. Junk ne jedem skoro uopce, mozda za vikend uz film malo kokica ili cipsa i max 2 puta mjesecno pizzu. Tak da me bas cude te kile 😬
    .
    Svakako je utjesno sto pises za frendice 😁

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.