Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • greta10
    14. Veljača 2025. 10:35

lolola13

Sretno danas na pregledima!
    .
    Bas je fora kak smo na kraju izjednacile curice i decke, na pocetku se samo cure zaredale 😁
    .
    Gretabas mi je drago za stan! Danas je tesko naci dobar stan, mi trazimo dugo i uvijek nesto nema ili je cifra nenormalna 🙈

S vremenom smo pristali i na kompromise. Neke stvari su nam apsolutno no go- tipa lift. al evo ovaj sad nema balkon. Steta al prezivjet cemo.
    Za robicu, ja sam imala 2-3 50, curica se rodila sa 3600 i 52 cm i 56 je bilo bas veliko. Al to isto ovisi i o brandu/velicini a i tome kaj je prva robica. Ja sam imala samo jednodjelna odijela sa stopalima pa se to bas vidlo da visi na sve strane, al da su tipa bile hlace i bodi ili jednodjelno bez stopala, to potfrknes ako je vece i bok. Nije da vece njima nes smeta, to nama smeta a zapravo je bas nebitno. I vece je puuuno lakse za obuc, posebno za prvu bebu kad se bojis da ces je slomit.

Curica 6/23 🩷

lolola13
    14. Veljača 2025. 10:53

greta10

lolola13

.
    Bas je fora kak smo na kraju izjednacile curice i decke, na pocetku se samo cure zaredale 😁
    .
    Gretabas mi je drago za stan! Danas je tesko naci dobar stan, mi trazimo dugo i uvijek nesto nema ili je cifra nenormalna 🙈

S vremenom smo pristali i na kompromise. Neke stvari su nam apsolutno no go- tipa lift. al evo ovaj sad nema balkon. Steta al prezivjet cemo.
    Za robicu, ja sam imala 2-3 50, curica se rodila sa 3600 i 52 cm i 56 je bilo bas veliko. Al to isto ovisi i o brandu/velicini a i tome kaj je prva robica. Ja sam imala samo jednodjelna odijela sa stopalima pa se to bas vidlo da visi na sve strane, al da su tipa bile hlace i bodi ili jednodjelno bez stopala, to potfrknes ako je vece i bok. Nije da vece njima nes smeta, to nama smeta a zapravo je bas nebitno. I vece je puuuno lakse za obuc, posebno za prvu bebu kad se bojis da ces je slomit.

Nama je najveci problem kod stana kaj muz inzistira da ima minimalno 2 parkirna mjesta ili garazu plus parkirno mjesto. Tako nesto nac u zagrebu i to jos u djelu gdje zelimo je fakat ravno lutriji 😂 Ili kosta nenormalno... Ja ga razumijem zasto je to bitno pa ne prigovaram ali cini mi se da tu nece biti kompromisa..
    .
    Nisam bas kupovala zatvorenu robicu. Mene panika da ce njoj stalno biti vruce preko ljeta 🤣 Znam da nece ali ne mogu si pomoc. Pa cu joj rade carapice oblacit 🙈 I brine me kak stane pelena, jel to uracunato vec u te veličine? 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Ania
    14. Veljača 2025. 10:58

Cure sretno danas na pregledima, uživajte u druškanju 
    .
    Razmišljam o vreći za spavanje bebe.. Ima li koja od vas iskustva s tim, vam se pokazalo praktičnim ili? Ne znam kak bude to po ljeti, tj.kako se beba pokriva.

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

• greta10
    14. Veljača 2025. 11:03

lolola13

greta10

lolola13

.
    .

Nama je najveci problem kod stana kaj muz inzistira da ima minimalno 2 parkirna mjesta ili garazu plus parkirno mjesto. Tako nesto nac u zagrebu i to jos u djelu gdje zelimo je fakat ravno lutriji 😂 Ili kosta nenormalno… Ja ga razumijem zasto je to bitno pa ne prigovaram ali cini mi se da tu nece biti kompromisa..
    .
    Nisam bas kupovala zatvorenu robicu. Mene panika da ce njoj stalno biti vruce preko ljeta 🤣 Znam da nece ali ne mogu si pomoc. Pa cu joj rade carapice oblacit 🙈 I brine me kak stane pelena, jel to uracunato vec u te veličine?

Da,da normalno stane pelena:) bebe kad se rode ne reguliraju toplinu oa trebaju bit u dugom obucene iako je 40 stupnjeva. Tak bar savjetuju patronazne. Ja sam to slusala al nemam pojma🤷‍♀️😅

Curica 6/23 🩷

• greta10
    14. Veljača 2025. 11:07

Ania

.
    Razmišljam o vreći za spavanje bebe.. Ima li koja od vas iskustva s tim, vam se pokazalo praktičnim ili? Ne znam kak bude to po ljeti, tj.kako se beba pokriva.

Moja jos uvijek soava u vreci. Odnosno prva 3 mjeseca je bila u swaddlu A nakon toga u vreci. Imas ljetne i zimske vrece razlicitog TOG-a. Tipa ljetna 0.5 tog je ko jedan sloj odjece jos- debljina bodija. Dobra tablica sa prikazom koja robica ide ispod za koju temp je na ergobaby stranici. A cist za info meni su najbolje vrece jollen na best secret i ljetne iz c&a

Curica 6/23 🩷

Milica24
    14. Veljača 2025. 11:11

lolola13

greta10

lolola13

.
    .

Nama je najveci problem kod stana kaj muz inzistira da ima minimalno 2 parkirna mjesta ili garazu plus parkirno mjesto. Tako nesto nac u zagrebu i to jos u djelu gdje zelimo je fakat ravno lutriji 😂 Ili kosta nenormalno… Ja ga razumijem zasto je to bitno pa ne prigovaram ali cini mi se da tu nece biti kompromisa..
    .

Citam i razmisljam jel tvoj muz moj 😂 i mi trazimo stan i gospodin ima listu svojih zahtjeva, izmedu ostalog i 2 garazna mjesta u max 3 kvarta na koja pristaje... ja pokusavam bit glas razuma ali dzaba, tako da cemo jos neko vrijeme biti u najmu jer sad svakako ja idem na bolovanje pa necu ni moci dobiti kredit s tih bogatih 560€ dok god mi budu ulazili u prosjek.
    .
    Kad smo kod tog, meni danas zadnji radni dan nakon mjesec dana rada od doma jer sam morala napravit handover a bila sam na strogom mirovanju, sefika mi jos nije svjesna da me od ponedjeljka nema ali se ja toliko veselim! Imam osjecaj kao da idem na kratki godisnji, cudno mi je zamislit da me nece bit skoro godinu i pol 😳

Milica24
    14. Veljača 2025. 11:16

greta10

Ania

.

Moja jos uvijek soava u vreci. Odnosno prva 3 mjeseca je bila u swaddlu A nakon toga u vreci. Imas ljetne i zimske vrece razlicitog TOG-a. Tipa ljetna 0.5 tog je ko jedan sloj odjece jos- debljina bodija. Dobra tablica sa prikazom koja robica ide ispod za koju temp je na ergobaby stranici. A cist za info meni su najbolje vrece jollen na best secret i ljetne iz c&a

Imas li preporuku i za swaddle? Gledala sam neke kojih samo u Americi ima ali je postarina ekstremno skupa pa trazim altrenativu

• greta10
    14. Veljača 2025. 11:21

Mi imamo garazu i ostat ce nam jer je novi stan ulica do al nikad ne parkiramo u garazi. Uvijek najdemo na cesti, bas da cekam vise od pol sata bi isla u garazu, u centru smo. Al smo nasli bili idealan stan koji ima sve sto smo zeljeli, 3 spavace, 2 kupaone, veseraj odvojeno, sa garazom, novogradnja isto u centru, fino lift do kata - normalno nemremo si ga priustit al je bilo lijepo sanjati🤣

Curica 6/23 🩷

• greta10
    14. Veljača 2025. 11:31

IMilica24

greta10

Ania

.

Imas li preporuku i za swaddle? Gledala sam neke kojih samo u Americi ima ali je postarina ekstremno skupa pa trazim altrenativu

Imam ove https://www.adenandanais.co.uk/products/essentials-wrap-swaddles-3-pack?variant=49024777781574
    3 komada su u paketu i odlicni su mi jer je jako siroka ova ljepenka s kojom se zatvore i dolje je cif pa ne treba skidati sve da pogledas jel pokakana/popisana. Kod nas ih ima andrews baby company, ima na nextdirect i na njihovoj uk stranici- ja sam od tamo narucila jer je bio dobar popust a poslano je iz poljske pa nije bilo carine.
    Sad gledam i Halo sleepsack da i njega isprobam.

Curica 6/23 🩷

petrucika
    14. Veljača 2025. 12:16

Evo cure ja sam bila bebica ima 525g odgovara mjerama za tjedan dana vise!! Moj cerviks je 4.20cm pitala sam kako to a bija je 3.40cm kaze doktor ovisi koliko se nabija taj color d na cerviks prilikom mjerenja i ako se ouno nabije ispadne kraci ali kaze sve iznad 2.50cm je super i zatvorena sam!! Dobila sam slikice imam pregled za 4tj!! Odma sam isla izvadit zeljezo da provjerimo radi onih mojih otkucaja a savjetovao me kardiologu privatno!! Ugl bila je zamjena doktor divan i upitao me a jeste vi neka nasa kolega?😅reko nisan ali ja vam imam prakse dosta ipak cetvrta bebica je🥰eto sve je super kaze mozete ici sretni i zadovoljni !! Briseve sam predala za tj dana su!!

+ 10.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.