Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    27. Listopad 2024. 13:50

Kim u koliko imaš sutra pregled? 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• K.I.M
    27. Listopad 2024. 15:21

jasamja

U 17h. Uff nervozna sam i nije mi baš svejedno. Još imam i  neke planove nakon pregleda, ali ću vam pokušati barem ukratko javiti kako je prošlo, pa vam detaljnije napišem navečer..

1. Trudnoća ❌ 2023
    2. Trudnoća ❌ 2024
    5/2025 - IVF klomifen

jasamja
    27. Listopad 2024. 15:26

K.I.M

jasamja

U 17h. Uff nervozna sam i nije mi baš svejedno. Još imam i neke planove nakon pregleda, ali ću vam pokušati barem ukratko javiti kako je prošlo, pa vam detaljnije napišem navečer..

A znam, tako je prije svakog pregleda 😉 u svakom slučaju sretno i javi nam se kad stigneš. Bit će sve super 🤞🤞😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• K.I.M
    27. Listopad 2024. 15:33

jasamja

K.I.M

jasamja

U 17h. Uff nervozna sam i nije mi baš svejedno. Još imam i neke planove nakon pregleda, ali ću vam pokušati barem ukratko javiti kako je prošlo, pa vam detaljnije napišem navečer..

A znam, tako je prije svakog pregleda 😉 u svakom slučaju sretno i javi nam se kad stigneš. Bit će sve super 🤞🤞😘

Hvala ti ❤️
    Baš mi je super ova atmosfera i međusobna potpora na forumu. Zbilja mi je lakše neke stvari reći vama koje ste u sitnim/sličnim situacijama...zbilja se razumijemo 😊

1. Trudnoća ❌ 2023
    2. Trudnoća ❌ 2024
    5/2025 - IVF klomifen

jasamja
    27. Listopad 2024. 15:46

K.I.M

jasamja

K.I.M

jasamja

Hvala ti ❤️
    Baš mi je super ova atmosfera i međusobna potpora na forumu. Zbilja mi je lakše neke stvari reći vama koje ste u sitnim/sličnim situacijama…zbilja se razumijemo 😊

Da i meni 🙂 sve smo u istim fazama, a opet svaka ima neko drugo iskustvo i svima to pomogne

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

petrucika
    27. Listopad 2024. 17:43

K.I.M

jasamja

Javi nam se svakako…ova virtualna grupa definitivno psihicki pomaze jer tu se mozes izjadat i netko tko prolazi isto slicno ili je jednostavno u nekom strahu uvjek definitivno ce te najbolje razumiti i osjecas se puno lakse… i kroz druzenje kroz 9mj povezes se s tim osobama i na kraju se toliko radujes njihovim porodima i bebicama iako nikad nisi tu osobu ni vidio nit joj znas pravo ime ni zivot ali to nije ni vazno.vazna je ona podrska i razmjevanje koje pruzamo tu jedna drugoj…❤️🙏

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Tinchilina
    27. Listopad 2024. 20:02

Čitala sam danas dosta po forumima na temu koja me muči jel, pa sam primijetila da je nekad davno tamo 2000. i nekih bilo popularno vibrirati pozitivno za dobar ishod u trudnoći. Pa evo od mene malo pozitivnih vibracija 🤗🤞~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\~~~~~

💙 5/2023

• Tinchilina
    27. Listopad 2024. 20:05

Ja se baš osjećam nekako tupo i ko zid sam. Nije mi za plakanje, a nije mi ni za slavlje. Ko zid sam, bez emocija.

💙 5/2023

jasamja
    27. Listopad 2024. 20:28

Tinchilina

Ja se baš osjećam nekako tupo i ko zid sam. Nije mi za plakanje, a nije mi ni za slavlje. Ko zid sam, bez emocija.

A sasvim je normalno da se tako osjećaš ili ne osjećaš. Iskreno i meni je bilo tako nakon 1. pregleda, kao da lebdiš negdje između zemlje i neba, dok ne dobiješ konkretne informacije ne znaš gdje si. Probaj barem malo skrenut misli, iskreno meni pomažu igrice na telefonu i s njima se isključim svo vrijeme dok sam sama da me misli ne "pojedu". Ja sam od početka mislila pozitivno i znala sam da će sve bit uredu i za sada sam u pravu nadam se da će tako i nastavit. Pokušaj i ti, stavi vedre i pozitivne misli u glavu i bit će sve uredu ❤️
    Tu smo za tebe 😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Tinchilina
    27. Listopad 2024. 20:49

Evo jedno srčeko zahvalnosti ❤️ baš dođete ko melem za dušu 😘

💙 5/2023

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.